Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    ~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,771

Kartonat "gabim i gjyqtarëve" apo "stimulim i lojtarëve"!?

Pershendetje

E hapa kete teme te re sepse besoj se eshte e rendesishme pak te diskutojme per arbitrat te cilet po gjykojne ndeshjet e boterorit.Deri tani kan bere gabime shume te medha,me posht mund ti cekim disa.

Ndeshja France - Zvicerr ku Henry shuton ne gol dhe nje lojtar i Zvicrres e prek topin me dore,kjo shihet qarte dhe arbitri nuk jep penalti!!

Ndeshja Australi - Japoni ku njeri lojtar i Japonise kroson dhe nje lojtar tjeter me duket se ben faul dhe topi hyn ne rrjete,dhe arbitri e pranon golin!!

Ndeshja Angli - Trinidad & Tobago goli i Crouch ishte plotesisht i jo pranueshem,nuk e di sa e keni pare nga xhirimet se si e ben faulin aj ndaj lojtarit te Trinidadit dhe arbitri nuk nderhyn.

Ndeshja Spanje - Ukraine Ndeshkohet per palidhje lojtari i Ukraines !!

Shpresojme se nuk do te kete me gabime te tilla ne kete boterore

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga viganv
    Ndeshja Angli - Trinidad & Tobago goli i Crouch ishte plotesisht i jo pranueshem,nuk e di sa e keni pare nga xhirimet se si e ben faulin aj ndaj lojtarit te Trinidadit dhe arbitri nuk nderhyn.
    Nuk e di NQS mban syze apo te duhet te mbash por po te them se NQS mban Me siguri sdo i kesh vene syzet kur e ke pare ndeshjen dhe gjate xhirimeve, NQS ske syze atehere vej dhe shifi perseri xhirimet. Ne cdo emision sportiv qe kam pare per kete ndeshje asnje se ka cilesuar si faull ate gol, fakti qe lojtari i T&T ishte 1.50m dhe crouch 2m do te thote qe ai ta kalonte koken siper lojtarit pa me te voglin problem. Dhe nje gje tjeter qe nuk vure re ne kete ndeshje ti ishte prekja e Topit me dore nga Dwight Yorke, kur Lennon kaloi nga krahu i djathte dhe u fut ne zone, dha nje krosim por topi u ndalua me dore nga Yorke dhe u dha goditje kendi, anesori ishte balle perballe me topin dhe doren e Yorke dhe nuk e dha, as albitri i cili kishte pozicion te pershtatshem. Ky ishte gabimi i arbitrit ne ndeshje e jo Goli i Crouch qe nuk eshte bere problem askund.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,771
    Si mo e pave si kerceu Crouch?apo ti nuk i paske vene syzet mire e mbertheu at te voglin shume njerez e kane cilesuar kete faul,ndersa sa i perket teje eshte gjithcka ne rregull sepse je tifoz i Anglise.

Ftojme per debat edhe anetaret tjere...

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Sa per Arbitrat der tashi nuk eshte se po gabojne shume duke krahasuar Boterorin e kaluar qe kane lene kokrren e namit (behet fjale per Kore-Japoni)

Por ama Frances i duhej dhene penalltia sepse ishte e qarte qe topi preku doren e Zvicerianit.

Po ashtu edhe goli i Japonise kunder Australise ishte nje faull dhe goli duhej anulluar.

Pastaj kalojme tek Spanje -Ukrahine qe per kartonin e kuq qe ju dha lojtarit ukrahinas ishte mese i kote sepse nuk ishte per karton fare.Mbrojtesi nuk i prishi fare ekuilibrin sulmuesit Torres (gabim i arbitrit)

Ndersa goli i Anglise nga Crouch ishte mese i rregullt dhe nuk ka shkaktuar faull mendoj une.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    aty jane ca albitra kot fare qe per mendimin tim nuk duhet te albitrojne fare

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Po ai kartoni i kuq ndaj Polonise, qe ishte pa lidhje fare ?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Ulknir Maska e POthuajPOet
    Anëtarësuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Në makthe!
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Po ai kartoni i kuq ndaj Polonise, qe ishte pa lidhje fare ?
    Ishin dy kartona te verdhe... Per me teper, lojtari kishte bere edhe disa
    faulla te tjere para se te merrte kartonin e dyte- qe prapeseprape, ishte
    i merituar!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Smile

Citim Postuar më parë nga viganv
    Si mo e pave si kerceu Crouch?apo ti nuk i paske vene syzet mire e mbertheu at te voglin shume njerez e kane cilesuar kete faul,ndersa sa i perket teje eshte gjithcka ne rregull sepse je tifoz i Anglise.

Ftojme per debat edhe anetaret tjere...
    Jo se jam une Tifoz, por sepse ne asnje media qe ka emision sportiv nuk eshte cilesuar si faull, crouch kerceu dy here sa eshte i gjate ai lojtari, prandaj duket si faull por nuk eshte sepse nuk e ka kap me dur ka nxjerr vec koken para!

Ulknir Maska e POthuajPOet
    Anëtarësuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Në makthe!
    Postime
    156
    Mire qe nuk ishte aq "qorr" arbitri sa ta jepte faull golin e Crouch... jo per gje, por e tregoi se nuk shihte mire qysh me prekjen me dore te mbrojtesit te T&T!

Per te mos folur pastaj per ate gjuajtjen e Henry...

Arbitrat ja fusin ndonjehere kot... sidomos kam vene re se anesoret japin shume
    Offside edhe kur nuk jane... ndoshta per te parandaluar keshtu gola qe jane Offside, per te cilet normal qe protestohet me teper.

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH
    Jo se jam une Tifoz, por sepse ne asnje media qe ka emision sportiv nuk eshte cilesuar si faull, crouch kerceu dy here sa eshte i gjate ai lojtari, prandaj duket si faull por nuk eshte sepse nuk e ka kap me dur ka nxjerr vec koken para!
    Goli i Crouch duhej anulluar , sepse ishte FAULL ..... Nuk ka lidhje fare gjatesia ...

Kur Crouch kercen , me doren e majte e terheq nga floket mbrojtesin (i kishte mbledhur bisht miku) ...mbrojtesi humbi ekuilibrin dhe nuk kerceu fare ...

Edhe ajo penalltia per Francen ...Gjuan Henry e heq me dore mbrojtesi ishte skandal fare....

Kurse sot ne ndeshjen Hollande me B.F , te cilen nuk e pashe , lexova qe duhet te dilte me te kuqe nje lojtar i Hollandes (2 verdha ) dhe nuk iu dhane 3 penallti ekipit te Drogba .
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •