Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    nietzschean autodidactic Maska e c.Ronaldo
    Anëtarësuar
    30-09-2005
    Vendndodhja
    Tetovë......... Grupi: Tetova Clan
    Postime
    89
    Arbitrat ne Gjermani duket se jane clonim i atyre te Calcios looooooooooll
    Football is the opera of the people.
    by: Stafford Heginbotham

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282

A Eshte ky Rreferimi me Skandaloz nga te gjithe Boteroret?!

Me falni admina ... ne qofse kam gabuar po spash kete teme dhe thash ta hapi se eshte shume momentale...

A Eshte ky Rreferimi me Skandaloz nga te gjithe Boteroret?!

Une mendoj qe PO... qe nga dita e pare e ketije kampionati kemi pare shume gabime te Arbitrave ... duke perfshire Gjyqtarin kryesor edhe Anesoret ...

E keni Verejtur qe Ndryshimi i vetem eshte Rigoroziteti sa i perket Kartonave dmth gjyqtaret ne kete aspekt jane me te ashper dmth nuk lejojne aspak loje te ashper se te ndeshkojne menjeher ... kjo deri diku eshte mire...Te tjerat kane deshtuar Duke u nisur qe nga Penalltite qe Nuk po jepen e deri te Offsajdat e golat qe kalojne vijen e nuk pranohen ...

Ne shume loje kemi pare qe nuk Jane akorduar penallti te pastra ( mos ti permendi sepse ndoshta te gjithe i keni pare) ... sjane Pranuar Golat qe e kane kaluar vijen ... Offsajdat jane ndalur pa qene Fare .. ne gjirim te ngadalsuar shiheshin qe ska pas lidhje me Offsajd...etj etj Gabime.... kjo Domosdoshmerisht po demton ekipet dhe po ju veshtirson kalimin e turit te pare...!

PO ndodh ne nje manifestim mjaft te madh Boteror ku me Miliarda njerz po e shikojne... po Ndodh ne Sy te shtepise me te madhe te Futbollit FIfas.... duhet te ndermerret diqka para se te vijne neshjet eleminuese qe te mos ndodh ndonje skandal me i madh....

p.s Ketu mund te flasim vetem per referimin....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ilove_INTER : 19-06-2006 më 18:26
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRË ME QENË INTERIST <------...

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

albitrat

ndeshjet e para albitrimi me pelqeu dhe tashe me vete ---shyqyr qe paskan ven mend nga boterori i pare qe doli italia dhe spanja padrejtesisht- mirepo mbas atyre ndeshjeve te para filloi budalliku perseri..kta albitrat latin dhe asiatik ta shpifin mer amani...nja ca kortona kot se koti dhe albitrat anesore skandaloz.po te citojme ne ndeshjen itali-usa [seepse meqe jam tifoz italian] albitri anesor dhe nja ca offside kot italise .dhe dy nga kto aksione mund te ktheheshin ne gola te paster.se kuptoj sa idiota qe jan .gabime te tilla te bejn te marresh valixhet.

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Goli i Crouch ishte jo i regullt, ....
    Nuk mund te besoj me keto gabimet e refereve, shume keq qe gabimet e tyre ndikojne skualifikim per nje kombetare,...
    p.sh Ne ndeshjen Aust.-Kroaci pastaj Ukraina-Tunizi, Sonte kartoni i kuq i Suedise, Goli i argjentines qe shenuan nga fundi i kohes se regull ishte i pasterm, por anesori con flamurin kote, dhe shume gabime tjera ja humbun bukurin ndeshjeve
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Graham Poll mund të penalizonte Australinë që të zinte një vend në 16-she pas një gafe të pakuptueshme. Albitri i ndeshjes, i ka treguar mbrojtësit kroat, Josip Simunic, tre kartona të verdhë, përpara se ti tregonte atij, kartonin e kuq. Simunic ,luajti edhe pas minutës së 89’ me dy kartona të verdhë. Sulmuesi austrailian, Mark Viduka tha: “i thashë gjyqtarit se ishte kartoni i dytë i verdhë që nxirrte dhe duhet të jepte të kuqin, por ai më kundërshtoi. Poll tha se është i sigurt se ky ishte kartoni i parë i verdhë. “E pyeta se i sati karton ishte, dhe ai më tha: i pari”. Ishte minuta e tretë shtesë, ndërsa Poll akordoi dhe kartonin e tretë të verdhë dhe më pas atë të kuq për Simunic. Simunic u ndëshkua fillimisht me karton të verdhë në minutën e 61’ për shkak të një ndërhyrjeje të rëndë ndaj Harry Kewell. Më pas ai u ndëshkua në minitën e 89’ pas një ndërhyrjeje ndaj Vidukës. Ndërsa në minutat shtesë u akordua ndaj tij edhe një karton i tretë i verdhë që më në fund e nxorri jashtë fushës.

Ky eshte nje lajm i marre nga gazetat shqiptare.
    Trimi i mirë me shoqe shumë

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Graham Poll mund të penalizonte Australinë që të zinte një vend në 16-she pas një gafe të pakuptueshme. Albitri i ndeshjes, i ka treguar mbrojtësit kroat, Josip Simunic, tre kartona të verdhë, përpara se ti tregonte atij, kartonin e kuq. Simunic ,luajti edhe pas minutës së 89’ me dy kartona të verdhë. Sulmuesi austrailian, Mark Viduka tha: “i thashë gjyqtarit se ishte kartoni i dytë i verdhë që nxirrte dhe duhet të jepte të kuqin, por ai më kundërshtoi. Poll tha se është i sigurt se ky ishte kartoni i parë i verdhë. “E pyeta se i sati karton ishte, dhe ai më tha: i pari”. Ishte minuta e tretë shtesë, ndërsa Poll akordoi dhe kartonin e tretë të verdhë dhe më pas atë të kuq për Simunic. Simunic u ndëshkua fillimisht me karton të verdhë në minutën e 61’ për shkak të një ndërhyrjeje të rëndë ndaj Harry Kewell. Më pas ai u ndëshkua në minutën e 89’ pas një ndërhyrje ndaj Vidukës. Ndërsa në minutat shtesë u akordua ndaj tij edhe një karton i tretë i verdhë që më në fund e nxorri jashtë fushës.

Ky lajm eshte marre nga gazetat shqiptare.

Une s'i kam pare dot te gjitha ndeshjet se kam qene ne pune dhe s'me lejojne atje, por arbitri me skandaloz qe pashe deri tani ka qene ai i ndeshjes Itali - USA. Ai vetem te vishte nje bluze blu dhe te shkonte te luante me Italine, se tjeter pune s'i mbeti. Ky ishte i njejti arbiter qe per Boterorin 2002 ishte pezulluar nga FIFA dhe federata uruguajane per korrupsion, ndersa tani 4 vjet me pas, si papritur ishte "nder 21 arbitrat me te mire nderkombetare te futbollit".
    Trimi i mirë me shoqe shumë

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,771
    Aj arbitri Graham Poll nuk ishte ne vete fare ne ndeshjen midis Australise dhe Kroacise,njeri lojtar mori 3 te verdha qe nuk ka ndodhur ndonjehere ne fushat e blerta te futbollit.I vetmi qe ka referuar mire deri tani eshte: Massimo Busacca(Zvicerr),i cili dje referoi edhe ndeshjen Argjentine - Meksike nuk besoj se beri ndonje gabim ne ndeshje,edhe pse ndoshta vlen te veqohet Heinze me duket me at nderhyrjen e palejueshme afer 16.

Ulknir Maska e POthuajPOet
    Anëtarësuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Në makthe!
    Postime
    156
    Hmmm, edhe te autogoli, mund te jepej faull shkaktuar nga Crespo (ngritje takash, plus shtyrje me dore)

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Mendoj se goli i Crespos nuk ishte per faul, nuk kishte ndonje nderhirje te keqe,....
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Ulknir Maska e POthuajPOet
    Anëtarësuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Në makthe!
    Postime
    156
    Ndonje arbiter tjeter mund ta jepte faul, varet si e interpreton...
    Se harrova me pare: pati edhe nje nderhyrje te piste te Ayala-s ndaj Markes-it
    (ne mos gaboj) ne zonen e Argjentines... por ndoshta arbitri nuk e ka pare...

Edhe Argjentines ju anullua nje gol i rregullt ne minutat e fundit te kohes se rregullt... Tevez ishte ne vije me mbrojtesin, por anesori e dha offside... eshte bere i zakonshem nje gabim i tille kete boteror...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •