Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Question Femrat, a janë më të mira në qeverisje ?!

Po debatoja me dike, ku po me thonte nese ne qeverisje do kishte me shume femra, "bota" do te ishte me mire, do te ishte me pak agresive, pa ambicie....

A jane cilesite dhe vlerat e grave te ndryshme nga ato te burrave ?!

A e ushtrojne ato me mire pushtetin ?!

Mirulexofshim
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje.......

Nuk Jam E Mendimit Qe Vlerat Midis Dy Paleve Jane Te Kunderta....po Them Qe Femra Po Mund Te Jete Me Me Pak Ambicie.....me Pak Agresive...flas Ne Menyre Gjenerale Se Ka Edhe Femra Qe Ne Agresivitet Ose Ambicie Ndonjehere Mund Tja Kalojne Edhe Burrave...

Megjithate Ne Jeten Tone Reale Eshte Pare Qe Keshilltaret Me Te Mira Per Udheheqesit E Shteteve....jane Femrat.

Po Mendoj Qe Bota Do Ishte Me Ndryshe....me E Bute Edhe Me Pak Mizore...eshte Vete Natyra E Femres E Tille.
    Me Behet Qejfi Qe Sot Figura E Femres Ka Arritur Te Eci Ne Nje Krah Me Burrat Ne Te Njejtin Hap Dhe Ne Te Gjitha Fushat E Jetes...

Teme Interesante...

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    FEMRAT NUK JANE PER QEVERISJE,POR NUK KENI FAJ JU QE I LENI LIRI SHUME ,DO T'JU MBYSIN NDONJE DITE HAHAHA.

''KUR NJE VEND TA DREJTOJE FEMRA PRITI FUNDIN ATIJ VENDI''me pak fjale keshtu ka thene profeti i fundit.

I Pavarur nga poli.ditore
    Anëtarësuar
    29-12-2006
    Postime
    56
    Unë do të bëja një krahasim të llojit, sikur që thonë Femrat jan ngasëse më të mira të veturave. Statistikat bile kan vertetuar këtë .
    Si mund të jetë kjo?
    Nga friga për gabimet e mundshme, femrat jan tepër të kujdesëshme nga e gjithëçkaja, prandaj edhe po të ndodh, (në krahasimin timë ngasja e veturës), dëmët jan më të vogla,kryesisht dëme materiale!
    Në Qeverisje kuptoi këtu politikën, apo edhe drejtimin e ndonjë koncerni të madhë.
    Femrat do të kishin sukses të madhë për të mbajtur atë gjendje që gjeten para se të vinin në pushtet, apo edhe ndonjë ndryshim i vockël.
    Ndërsa meshkujt, edhe për nga natyra, jan të kurdisur për experimente. Si për pasoj këtu mundë të kenë suksese të mëdha, por edhe humbjet janë katastrofale!
    Edhe nëse do të vdisja nuk do të mërzitësha, ama ti bijer njëher autostrades Durrës-Morinë

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Femrat kane me shume sukses,jane me te kujdesshme,me te matura ne zgjidhjet e problemeve,me fleksibel per momente te caktuara,edhe kur jane ne hall e kalojne me lehte se sa meshkujt.Meshkujt jane me ekstremiste si rrjedhim,pa drejtimin e femres, e bejne punen corap......LoL
    Wild and crazy can't be lazy

I Pavarur nga poli.ditore
    Anëtarësuar
    29-12-2006
    Postime
    56
    Apo, edhe ndoshta ashtu është.
    Edhe nëse do të vdisja nuk do të mërzitësha, ama ti bijer njëher autostrades Durrës-Morinë

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    qeverisja nuk o per femnat. ato duhet me i pas de fakto po de jure nuk duhet me ken hahahaha
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Qeverisje do te thote guxim per te drejtuar diqka. Kjo vetij mund te jete edhe te meshkujt por edhe te femrat.
    Shikuar per nga natyra, vete fakti qe kjo po dominon sot ne bote qeverisja e meshkujve ndoshta edhe ju takon me shume.
    Ana fizike biologjike etj, i kan ne favor per qeverisje por kjo do te jete nese dine tij perdorin keto aftesi perndryshe , femrat jane te gatshme.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Ingenuous
    Po debatoja me dike, ku po me thonte nese ne qeverisje do kishte me shume femra, "bota" do te ishte me mire, do te ishte me pak agresive, pa ambicie....

A jane cilesite dhe vlerat e grave te ndryshme nga ato te burrave ?!

A e ushtrojne ato me mire pushtetin ?!
    Si duket bota po shkon drejt ketyre mendimeve qe do te kishim nje bote te qete nese kemi qeverisje nga femrat, por kjo duhet te kuptohet qe eshte vetem per imazhin e nje vendi dhe jo realisht se si eshte, sepse askush nuk ia le ne dore gjith ato kompetenca nje personi.
    Gjermania tashme ka nje femer kancelare shpresojm qe edhe SHBA ta kene me 2008 Hilary Clinton
    Barca

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga TikTak
    qeverisja nuk o per femnat. ato duhet me i pas de fakto po de jure nuk duhet me ken hahahaha
    Mos ke menduar te kunderten se me ate qe the ashtu e kuptoj
    Barca

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •