Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar Maska e DESA
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga Cosmopolitan
    Kuqke, ho mi ti... !! Keshtu e bone ti heeee...
    Sa per gloss, mos perdor, matte lipsticks lasts longer. Ej po pse perdor SPF55 mi goce, po shkaterron fytyren, no need for that. Nje tip nga une kompanite qe claim an SPF of over 20, are lying. Funksioni dhe fuqia ndalon te 20. E di qe eshte shocking per ty, but believe me I have seen it being proven. 55 eshte gerrqele fare, ti spo le poret te te marrin ajer. Stop at 20. It's more than enough.

Jam dakort me cosmon. Kur vjen puna tek SPF nuk eshte e nevojshme te merni masa kaq te larta sa 55 etj sepse do ju prishet fytyra.

E di qe shkenca thote djelli eshte armiku por perseri lekura ka nevoje per disa rreze dielli. Nuk po them hiqni dore nga spf thjesht mos u beni fanatike mbas spf por shijoni diellin ashtu nga pak.

Gjithashtu, tani pothuajse cdo product kosmetike duke filluar nga fondata deri te buzkuqi mbahen se kane protektim SPF keshtuqe nuk ka perse te perdorni SPF para se te aplikoni tualetin.

Nje pyetje kam: meqe cosmo tha se 20 eshte mjaft dhe me lart jane genjeshtra, c'far ndodh kur kremi fytyres ka spf pastaj dhe fondata ka spf. Mos duhet qe vetem njera nga te dyja te kete spf? Do jete kjo nje zgjidhje me e mire per lekure te shendetshme?

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    une fillimisht e lyej surrane me nje krem nga Aveeno qe ka SPF 25 plus dhe fondata qe e ka 30 numerin, sa i bie ta kem SPF une o Cosmo? Jam ne rregull?

E bera ate testin qe me the o Kuqke ke Duaney per te pare nese e kisha damaged fytyren apo jo meqe kur shkoj ne plazh pingul nen diell rri nga pike sabahut e gjer ne ngrysje dhe me doli remotely damaged dhe te vetmin avantazh qe medemek kam eshte se kam oily (fytyren)...

dhe e fundit o Cosmo si te duket produktet e Vicit (vichy)?
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar Maska e Cosmopolitan
    Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    kujt i intereson ne kete forum?
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga DESA

Jam dakort me cosmon. Kur vjen puna tek SPF nuk eshte e nevojshme te merni masa kaq te larta sa 55 etj sepse do ju prishet fytyra.

E di qe shkenca thote djelli eshte armiku por perseri lekura ka nevoje per disa rreze dielli. Nuk po them hiqni dore nga spf thjesht mos u beni fanatike mbas spf por shijoni diellin ashtu nga pak.

Gjithashtu, tani pothuajse cdo product kosmetike duke filluar nga fondata deri te buzkuqi mbahen se kane protektim SPF keshtuqe nuk ka perse te perdorni SPF para se te aplikoni tualetin.

Nje pyetje kam: meqe cosmo tha se 20 eshte mjaft dhe me lart jane genjeshtra, c'far ndodh kur kremi fytyres ka spf pastaj dhe fondata ka spf. Mos duhet qe vetem njera nga te dyja te kete spf? Do jete kjo nje zgjidhje me e mire per lekure te shendetshme?
    DESA: Jam komplet dakort me ty, qe lekura ne pergjithsi ka nevoje per Vitamine D. Pastaj ka dhe raste te vecanta kur njerezit jane alergjike, ose sensitive nga djelli, atehere po qe duhet te rruhesh shume. Megjithate, une gjithmone kam sugjeruar nje produkt me SPF, jo dy. Jo se te shkakton probleme por pse duhet te vesh 2 active ingredients me SPF kur ato ta bejne punen sikur te kish vetem nje. Dmth, shkurt muhabeti ose perdorni kremin e fytyres me SPF ose perdornin fondaten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cosmopolitan : 19-06-2006 mė 11:47
    "...beauty comes from inside....the mind comes from reading"

Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    76
    KaLTersi: Kot fare tani, SPF 25 me Aveeno, plus fondata 30. Why? Degjo ta ruhash fytyren nga djelli eshte mire, ta besh me krem perdite eshte akoma me mire, por duhet te kesh parasysh faktin me kryesore qe rrudhat jane gjenetike. Gjitashtu dhe kanceri si ne lekure edhe ne trup eshte gjenetik dhe i trasheguar. Une njof njerez qe kane dale ne djell gjithe jeten e tyre dhe ne moshe 50 vjec duken shume mire nga te gjitha anet, dhe ka njerez qe digjen, rrjepen dhe rrudhosen edhe pse kane perdorur SPF55 ne fytyre gjithe jeten e tyre.

Sa per ato produktet e vickes.... ha ha ha! Vichy nuk jam dhe aq e njoftuar. E kam pare si linje por nuk di gje per te. Why, is it good?? Tell us.

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Cosmopolitan: Bukur, shume bukur!

Po sapuni Dove for sensitive skin , si te duket si firme?
    My whores left me no time to get married.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar mė parė nga Cosmopolitan
    Sa per ato produktet e vickes.... ha ha ha! Vichy nuk jam dhe aq e njoftuar. E kam pare si linje por nuk di gje per te. Why, is it good?? Tell us.
    Fjale te mira kam degjuar por nuk i kam provuar akoma...plus qe nuk jam e lejuar te blej produkte te tjera unless i grow a second face se nuk mban me banjoja dhe keto qe kam.

...also since you brought up wrinkles, I want to point out that oily faces do not get wrinkled quickly girls...thats good news
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga Pilivesa
    Cosmopolitan: Bukur, shume bukur!

Po sapuni Dove for sensitive skin , si te duket si firme?
    Bukur shume, shume bukur. Dove mund te te them qe eshte cilesuar nje nga sapunet me te mire per lekuren e njeriut. Eshte fantastik, sidomos the one for sensitive skin. Ta perdoresh sa here te lahesh sepse te ndihmon ne pastrimin e fytyres dhe te trupit, gjithashtu eshte te mosturisen.

P.S. cme bere me ate telefonaten qe te thashe...??? Apo hic vetem une ti bej te gjitha??????? Me CD-te me ke kenaq, bukur, shume bukur. K.

Anėtarėsuar
    13-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    Fjale te mira kam degjuar por nuk i kam provuar akoma...plus qe nuk jam e lejuar te blej produkte te tjera unless i grow a second face se nuk mban me banjoja dhe keto qe kam.

...also since you brought up wrinkles, I want to point out that oily faces do not get wrinkled quickly girls...thats good news
    Yes, you lucky sluts who have the oily skins have the privilidge of not getting those ugly wrinkles. Sa per ate banjon tende, even if you had space I wouldn't allow it. I would get nasty with you if you were to trade my products for someone else's. .....

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Kam nje jave qe perdor CO Bigelow
    Nuk me duket keq
    Keni ndonje informacion rreth kesaj firme?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Para se te aplikoni makiazh ne fytyren tuaj, duhet te ndaloni per disa momente para pasqyres dhe duhet te shifni veten tuaj. Shifeni ne nje menyre jo kritikuse per vetveten, por analizuse per gjerat qe ju pelqeni me shume tek fytyra tuaj. Analizoni syte, hunden, buzet, mollezat e faqeve, floket, cdo gje qe ju mund te deshironi. Pastaj me konluzionin qe ju do keni per fytyren tuaj, do mendoni si te rregulloni difektet ose gjera te ju keni deshire ti ndryshoni.

un ngrihem i bej nje larje te mire syve dhe dhembve dhe nje rimel syve (po nuk harova) dhe jam gati per shkoll...kjo thot analizo fytyren! skam ca tjeter te bej un do analizoj fytyren te me zej ndo nje melankoli. lol

Sa per lapsin qe the, personalisht kur ka dite qe dua ti theksoj pak me shume syt nuk perdor as nje here lapes. Perdor shadow te zeze te cilen do rekomandoja tek te gjitha ju. Nuk eshte nevoja ta besh syrin te duket sikur ju ka gjuajtur njeri me grusht. Provoni te perdorni shadow te zeze ne vend te lapesit dhe bejeni vizen aq te holl sa do ta benit dhe me lapes.
    Personalisht kur dua te bej makijazh te bukur vonohem shume per ta bere, por ne fund duket shume natyral.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Suplement veror: Bukuria femėrore nė sytė e njė mashkulli
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 06-05-2008, 13:20
  2. Çfarë është bukuria?
    Nga huggos nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 11:13
  3. Paditesit vs. Pandehurin
    Nga Reina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 06-09-2005, 12:44
  4. Ēfarė kuptoni me termin Demokraci?
    Nga Kryeplaku nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 13:01
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •