me vrap une tek kjo tema bukuria natyrore se kujtova ishin foto nga natyra ... bukuria natyrale Kozmaje, jo natyrore![]()
me vrap une tek kjo tema bukuria natyrore se kujtova ishin foto nga natyra ... bukuria natyrale Kozmaje, jo natyrore![]()
Nje pyetje kam une Cosmo .
Psh dola para pasqyres dhe fillova te analizoj fytyren time , po shikoj qe buzet i kam perfect , pastaj hidhem te syckat po dhe ato jane beautiful, pastaj shoh faqkat ... po dhe ato me duken sh mire ... me nje fjale cdo gje eshte perfekt ... so ku te fukosohem une me shume qe kur te dal ne publik mos ngaterrohen njerezit .. sa nga syte , sa nga goja ... ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kuqalashe: firmat me te mira qe mbahen ne drugstore (edhe perse jane mass market) L'Oreal, Revlon dhe Maybelline mbahen me te saktat, sepse jane te lira dhe ka njerez qe i pelqejne per ato qe jane.
Kremrat Lancome jane okay, edhe une nuk jam shume e dhene pas atyre kremeve, me shume pelqej Origins, Clinique eshte e pranushme, YSL cremes jane shume te mira, edhe Chanel gjithashtu. Pastaj nqs do te harxhosh lek, shko tek La Mer, Decleor qe eshte pak me e lire, gjithashtu dhe Natura Bisse.
PINK: Te pergezoj per bukurine natyrore qe ke. ne njerez si ty tualeti eshte shumei lehte per tu aplikuar. Meqe te gjitha tiparet e fytyres i ke te rregullta, atehere te sugjeroj qe aplikimin e syve, buzeve, faqeve ti kesh te barabarta. Psh, nqs ve rimel dhe nje pluhur sysh te lehte, atehere shoqeroje me nje lipgloss te lehte qe te dukesh sa me e njejte dhe flawless ne fytyre. Neqoftese do te jesh me sexy dhe smoky, perdor lapes kaf te erret, me nje pluhur sysh te erret, thekso syte qe te duken me teper dhe buzet beji me nej te kuq te erret. Kur te vesh te kuqin ne buze, mos perdor laps, as gloss, thjesht lyej pak buzen e poshtme dhe bashkoi buzet te dyja qe effekti te mos duket "like you tried too much", let them look like you bit your lips.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cosmopolitan : 15-06-2006 mė 17:43
"...beauty comes from inside....the mind comes from reading"
Cosmo,
A perdorin krem keto cucat, si kjo e perkryera siper, kur i vjen bukuria, dmth kur nga studente behen zysha?
Jo per gjo, po robt si kuklla, s'kane lezet,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Studenti 2006 : 15-06-2006 mė 18:10
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
COSMOPOLITAN po bjeri mer shkurt se sdo lexojme Romanxe kur te hyjme ktu :PppPpP
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
une kam gjetur derman me Orgjine me te tera produktet e saj, si me ato per larjen e fytyres ashtu dhe aplikimet e tjera, fondate, kremin e syve, te nates apo kondra diellit. Kane perzierje natyrale qe nuk synojne te mbulojne difektet e lekures (pimple, acne or whatnot) por ta permiresojne lekuren (te pakten timen).
Moj ti e Cosmaitpo Vincencoja prodhon maintanance products apo merret vetem me makeup?
Toleranca, eleksiri i lirisė.
matteo: Produktet e kosmetikes jane bere per femra jo per meshkuj. Keto tema jane shume te thella ju nuk i kuptoni dot.![]()
Postuar mė parė nga KaLTerSi
Moj ti e kaltersise... Vincencoja merret vetem me make-up, jo me maintanance. Too soon for that!!![]()
E pate Britney Spears ne Dateline dje ne darke? Mbaj mend qe ka pasur lekure shume te paster, dhe tani i ishte bere cope-cope. Nga make-up sigurisht, e nuk eshte se s'blen top of the line make-up se ajo ka leke qe me La Mer te lyeje dhe thembrat e kembeve.![]()
Cosmo, po te te rrije buzekuqi si i behet? Dhe njehere ne ndonje dasem qe dua te ve une buzekuq, s'do buzekuqi te rrije te mua. I di tricket, jo e lyen njehere, pastaj e ben me powder siper, e pastaj e lyen prape....po mua prape s'me rri.![]()
Te gjitha prodhimet kozmetike permbajne kimikate. Pike, lol.
Nuk ka me mire se maskat me fruta per fytyren. Kam degjuar per vajin e bajames qe eshte fantastik per lekuren e fytyres, por une nuk e kam perdorur ndonjehere.
Kam takuar para ca kohesh nje kusheriren time sikur kishte vene allci ne fytyre. God.
Po njeriu nuk di se nga te ruhet me pare. Mos vesh krem me SPF 25 ke frike nga dielli. Ta vesh ke frike se pasojat do shikohen me vone.
E pashe une Britnin mbreme. Me keputi shpirtin kur qante, lol. Martohu po deshe e fillo bej kalamaq, lol
Po ajo ja vinte fajin Paparazeve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga My_Soul : 16-06-2006 mė 11:04
HAKUNA MATATA
Krijoni Kontakt