sic tha edhe ardi, Paguani Leket!
sic tha edhe ardi, Paguani Leket!
po hyj ne acces point por nuk po mundem me gjet gateway IP nqofse ke munsi me me ndimue.Postuar më parë nga lavdimii
Kam shume vale wireless qe me kap laptopi ketu ne shtepine time, por qe per fat te keq jane te kycura, pra kane password. Ose sic quhen ndryshe "protected connection". A ka ndonje program "kopil" qe i c'bllokon keto?!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 21-10-2008 më 01:05
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Provo password " Admin ose "password".
Good luck.
Ehhh ne Shqiptaret gjithmon me te futme. Pse mos i paguash leket? A e di ate fjalen e urte popullore qe pa leke as nena ... babait nuk ja jep. Eshte nje reklame e KESH: Paguaje qe ta kesh. Dmth edhe Energjia elektrike duhet paguar qe ta kesh po ashtu edhe Interneti duhet ta paguash qe te besh chat i qete)) RESPEKTE
"PAGUAJE" ore ju te kesaj ideje fikse mos postoni fare ketu se nuk po bejme moral te kjo teme por nese njeri di si hapet wirelessi me pa ndonje gazete ose video te youtube .
PAGUAJE si dhe tha nje postues me siper eshte me muhabet i gjate se kaq , jo duhen leket po duhet dhe puna po duhet te punosh .
Ne skemi pune as leke di njeri si hapen , ose me mire te flasin ata qe e kane provuar dhe si kane arritur.
Qofshit me shent tgjithe.
Bëji nder qenit, që ai të kafshojë këmbën
menyra ka 100 per te hyre ne rrjet, por jo per shume kohe dhe nese ajo eshte kompani shperndarese domosdo ka dhe njerez te kualifikuar. PSH: Une vete merrem me administrim rrjeti dhe nuk ka asnje kufi te ndaloj nderhyresit ne rrjet fale kjo edhe nga enkryptimet e shumta, poor duhet te dini dicka! Cdo dite ne orare te ndryshme une kontrolloj trafikun ne rrjet dhe njekohesisht dhe protokoll list te adresave fizike te cdo pc-je ne rrjet, pra edhe te pirateve te ndryshem, nese nje adrese fizike e nje kompjuteri nuk eshte ne add listen time atehere ajo adrese fizike e atij pc-je te jashteligjshem hyn ne blacklist-en time dhe me pas ai pc nuk ka shansin me te vogel te hyje ne rrjet.
Nese rrjeti ku doni te hyni administrohet nga diletante mund te beni qejf sa te doni por jo tek profesioniste kete harrojeni,
Perfundimish jam me fjalen e Ardit PAGUAJENI.
Dito
Che Guevara!!
Whireles cracking edhe perdorimi i sherbimit te internetit pa pelqimin e zotruesit eshte shkelje e privacise edhe eshte vjedhje pra me pak fjale eshte krim i denuar nga 90% e shteteve. Nese ai personi qe e ka wirelesin punon per te fituar vlefta monetare edhe pjese e djerses se tij shkon ne argetimin e tij pra ne pagesen e internetit per kenaqesine e tij pse jo mos punosh e ti apo personi tjeter qe kerkon te mare internet pa paguar per te patur kete kenaqesi?
Paguani eshte ruga me e shkurter e me e sigurt.
P.S. Ne baze te regullores se forumit shqiptar postimi i materjaleve te tilla eshte e ndaluar
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Në '10% -in e shteteve', nëse rrjeti (WLAN) nuk është i mbyllur nuk është e dënueshme!Whireles cracking edhe perdorimi i sherbimit te internetit pa pelqimin e zotruesit eshte shkelje e privacise edhe eshte vjedhje pra me pak fjale eshte krim i denuar nga 90% e shteteve.
Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare
Krijoni Kontakt