Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Eros
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    sic tha edhe ardi, Paguani Leket!

sweet+you
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Vendndodhja
    Therand
    Postime
    11
    Citim Postuar më parë nga lavdimii
    Per windows xp te duhet nje snifer si ky psh commview www.tamos.com/products/commview qe te jep mundsi me ban wireless

gjat punes me commview ki me nxon paketa qe udhtojn prej clientit deri te ap ne te qelin eshte e vendosur source mac adress, source ip address, desitation mac address dhe destination ip address krejt qka ty te duhet me per me pass access

shpresoj te jem i kjart
    po hyj ne acces point por nuk po mundem me gjet gateway IP nqofse ke munsi me me ndimue.

wireless hot spots

Kam shume vale wireless qe me kap laptopi ketu ne shtepine time, por qe per fat te keq jane te kycura, pra kane password. Ose sic quhen ndryshe "protected connection". A ka ndonje program "kopil" qe i c'bllokon keto?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 21-10-2008 më 01:05
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Kam shume vale wireless qe me kap laptopi ketu ne shtepine time, por qe per fat te keq jane te kycura, pra kane password. Ose sic quhen ndryshe "protected connection". A ka ndonje program "kopil" qe i c'bllokon keto?!
    Edhe mua po me duhet kjo
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anëtarësuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Provo password " Admin ose "password".

Good luck.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Ehhh ne Shqiptaret gjithmon me te futme. Pse mos i paguash leket? A e di ate fjalen e urte popullore qe pa leke as nena ... babait nuk ja jep. Eshte nje reklame e KESH: Paguaje qe ta kesh. Dmth edhe Energjia elektrike duhet paguar qe ta kesh po ashtu edhe Interneti duhet ta paguash qe te besh chat i qete )) RESPEKTE

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    "PAGUAJE" ore ju te kesaj ideje fikse mos postoni fare ketu se nuk po bejme moral te kjo teme por nese njeri di si hapet wirelessi me pa ndonje gazete ose video te youtube .
    PAGUAJE si dhe tha nje postues me siper eshte me muhabet i gjate se kaq , jo duhen leket po duhet dhe puna po duhet te punosh .
    Ne skemi pune as leke di njeri si hapen , ose me mire te flasin ata qe e kane provuar dhe si kane arritur.

Qofshit me shent tgjithe.
    Bëji nder qenit, që ai të kafshojë këmbën

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    menyra ka 100 per te hyre ne rrjet, por jo per shume kohe dhe nese ajo eshte kompani shperndarese domosdo ka dhe njerez te kualifikuar. PSH: Une vete merrem me administrim rrjeti dhe nuk ka asnje kufi te ndaloj nderhyresit ne rrjet fale kjo edhe nga enkryptimet e shumta, poor duhet te dini dicka! Cdo dite ne orare te ndryshme une kontrolloj trafikun ne rrjet dhe njekohesisht dhe protokoll list te adresave fizike te cdo pc-je ne rrjet, pra edhe te pirateve te ndryshem, nese nje adrese fizike e nje kompjuteri nuk eshte ne add listen time atehere ajo adrese fizike e atij pc-je te jashteligjshem hyn ne blacklist-en time dhe me pas ai pc nuk ka shansin me te vogel te hyje ne rrjet.
    Nese rrjeti ku doni te hyni administrohet nga diletante mund te beni qejf sa te doni por jo tek profesioniste kete harrojeni,
    Perfundimish jam me fjalen e Ardit PAGUAJENI.

Dito

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Che Guevara!!

Whireles cracking edhe perdorimi i sherbimit te internetit pa pelqimin e zotruesit eshte shkelje e privacise edhe eshte vjedhje pra me pak fjale eshte krim i denuar nga 90% e shteteve. Nese ai personi qe e ka wirelesin punon per te fituar vlefta monetare edhe pjese e djerses se tij shkon ne argetimin e tij pra ne pagesen e internetit per kenaqesine e tij pse jo mos punosh e ti apo personi tjeter qe kerkon te mare internet pa paguar per te patur kete kenaqesi?
    Paguani eshte ruga me e shkurter e me e sigurt.

P.S. Ne baze te regullores se forumit shqiptar postimi i materjaleve te tilla eshte e ndaluar

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Whireles cracking edhe perdorimi i sherbimit te internetit pa pelqimin e zotruesit eshte shkelje e privacise edhe eshte vjedhje pra me pak fjale eshte krim i denuar nga 90% e shteteve.
    Në '10% -in e shteteve', nëse rrjeti (WLAN) nuk është i mbyllur nuk është e dënueshme!
    Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qeveritaret nuk paguajne taksat vendore
    Nga Duaje Siveten në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2009, 12:38
  2. Rama, 25 autobuzë me njerëz të paguar për mitingun në Shkodër
    Nga REALIST në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 13:02
  3. Si mund të lidhem kur portat janë të mbyllura?
    Nga Albmaster në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-12-2008, 07:43
  4. Problem kur lidhem me sherbimet(services) e rrjetit
    Nga Miremengjes në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •