po por meshkujt nuk mendojne me ate qe thua ti
po por meshkujt nuk mendojne me ate qe thua ti
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Qyqa qyqa.Su lodhen kta mre tu keshillu na mnjesi ne dark.Mja de mja se beheni te besdisshem. Me gjithe keto keshilla shikjoni te gjeni shok te jetes,se me shoqe as ne boten tjeter s'puqeni ju.
Me ctha nje i zgjut me lart,duhet tua gjejme dashnoren vete qe te na i shperbleni 100 fish.Cfare mirekuptimi.![]()
Shikjoni te ndryshoni na pak ju,ate beni.Ku i dihet mbase gjerat shkojne me mire.
SHPRESOJME TE FTILLOHENI.![]()
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Mos shikoni telenovela spanjolle me lot dhe me qurre gjithe diten...
Këshilla për femrat!
Mos flisni shume, biseda e tepert kalon ne debat.
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Telenovela qe une po ndjek tani eshte kupa e botes...mbeta duke ikur si hajdut nga puna perdite se e kemi ne orar te keq moj Donna...Postuar më parë nga donna76
Postuar më parë nga diikush
Si qenka kjo pune, si ne Lindjen e Mesme qe po te vjedhi nje njeri i presin doren.
Ti thua qe po genjyem do na prisni kembet? Shkon both ways kjo?![]()
![]()
Ignore List: Den Bossi
Postuar më parë nga LlaCiPaCi
ky po qe ka shkruar tamem![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
me vjn keq, mbase me qelloi fati mua, por juve femrat , vecanerish juve shqiptarkat nuk rruani "lulen,trendafilin etj" etika nuk me lejon me teper.
nuk eshte aspak sexy.
Mos i akuzo kot o Alketo, se kete se bejne...te thuash per merikanet po, ato po qe se rruajne hic...
Ia mbeshtes parafolesitPostuar më parë nga Alket123
Nuk e di me ke te ka ra hisja, po shqiptaret ja bejne mire yzmetin. Keshtuqe, germo me thelle Tare....edhe vazhdo merr nga ato pilulat, se si thote dhe populli me mire m*t se i vogel!![]()
Summertime baby!
Krijoni Kontakt