Stina, po ashtu eshte shprehja a derbardhe
une gruan time nuk e rrah kurre per 2 arsye:
1 - Se jam kundra te rrahurave
2 - Se jam beqar![]()
Stina, po ashtu eshte shprehja a derbardhe
une gruan time nuk e rrah kurre per 2 arsye:
1 - Se jam kundra te rrahurave
2 - Se jam beqar![]()
O goca "nuk ka vend ku futet butesia vetem se e zbukuron ate dhe nuk ka vend qe largohet dhe vetem e shemton ate.."
Mos ja hidhni fajet tjetrit pa u mare mire me vehten tende,mire ama e.
Shum gjera mos i zmadhoni se nuk ka nevoje.
Jini vigjilente qe ti kapni gjerat qe ne fillim,porse kujdes menyra e te shprehurit.Shkendia sa po e ndezur fiket me nje filxhan uje, porse po mori flake duhen rezervuar te medhenj dhe prap do digjesh...
Mendojini mire keto dhe majfton per ca dite qe ti vini ne pune pastaj flasim prap.
Se desh harrova. Mos harroni SINQERITETIN e!E pa sinqerta duket dhe nate me qene...
"Suksese te gjitheve".
Postuar më parë nga romeoOOO
ja ja degjoni romin aman se e keni 1 e keni. Me ju cunat e kam![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
edhe une kam nje keshille per femrat: çunave duhet t'ua marresh shpirtin, te ushtrosh diktature, torture psikollogjike, mos ua varesh ne asnje moment, mos shprehesh asnje ndjenje....e di si behen pastaj, si qengja, dhe te vijne nga mbrapa!![]()
Postuar më parë nga babybell
Nese gjen ndonje idiot edhe mund te eci!
Ne te kundert te thote mirupafshim!![]()
Postuar më parë nga babybell
shiko,po te ra rasti,dhe gjen cun qe te rrij me ty,duke bere nga keto,atehere mire ja ben.dhe pote pelqejne keta tipa,te uroj te martohesh me ndonje te tille.
Dhe kur te vij ndonjeri, dhe te pyes "kush eshte burri i shtepise ?",
ti do tu thuash," eshte ai dobermani i lidhur ne obor", duke i treguar qenin me gisht!
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
[QUOTE=Alket123]keshille per femrat nga meshkujt, me sakte nga une! do i sugjeroja femrave te jene me te hapura ndaj meshkujve mbi kerkesat. psh: a do i sigjeronit mashkullit te marre ilace per zgjatjen/zmadhimin e trashesise te penisit?jeni tmerresisht genjeshtare kur beni "fake sikur po arrini orgazmen"juve femrat duhet te jeni me te hapura ndaj meshkujve, thuajeni hapur "i dashur ti nuk po me kenaq seksualisht. bej dicka per penisin tend."me thoni eshte nje keshille e mire per juve femrat kjo?[/QU
Me vjen keq per ty djale, njih ndonje femer e pastaj hajde jep keshilla.
keshilla me e ndershme kam hasur ndonjehere ne forum. qenke e virgjer dhe e pakta sdini as hilete "teorike" qe shume vajza ketu i dine per dreq.Postuar më parë nga good girl
te falenderoj. te kerkoj te falur nese shkrimet e mia te kane vrare syte me imoralitetin e tyre. te ka thene mamaja mos dil perjashta? mos dil as ne forum se njerezit jane shejtane.
1- te presin thonjte e kembes.
2 - te jene te parfumosura ne cdo kohe.
3 - te mos hane qepe kur shkojne ne takim.
4 - te veshin tanga.
5 - te lexojne ndonjehere shtypin e dites
6 - te mos pine duhan.
7 - ti thone te dashurit cdo dite se e duan shume.
8 - te dine te qeshin.
9 - te dine te heshtin.
10 - te dine te gatuajne.
kaq per sonte![]()
Epo po te ecesh me keto parime pastaj do ngelesh pa gje,mua kjo me duket me shume si semundje e tepruar mosbesimi,nuk kemi pse ti zmadhojm me shume sec jane gjerat,e sinqerta duket dhe nate po te jete....Postuar më parë nga Stina
Krijoni Kontakt