Kjo temë është për meshkujt të japin këshilla për femrat, çfarë duhet të bëjne apo të mos bejnë në një lidhje? Çfarë s'mund të tolerohet? Si të sillen me me meshkujt? Etj...
Ju lutem flisni haptas dhe direkt!
Kjo temë është për meshkujt të japin këshilla për femrat, çfarë duhet të bëjne apo të mos bejnë në një lidhje? Çfarë s'mund të tolerohet? Si të sillen me me meshkujt? Etj...
Ju lutem flisni haptas dhe direkt!
Happiness is: ME & YOU ;)
Na thuaj diçka më specifike po s'pritove?
Diçka që të ka penguar ose të pengon shumë por s'ke pasur guximin t'ia thuash?
Te mos harrojn se jane ne shekullin e meshkujve
1-respekti
2-Sinqeriteti
3-Ciltersia
4-origjinaliteti
Kto te 4-ta e bejne cdo mashkull per vete... nqs kombinohen ne menyre te perkryer...Dhe nqs e beni nje mashkull per vete cdo gje qe beni ju ( gjithmon jo tendencioze ) i duket ajo e duhura ajo me e bukura !
Larg Mendjemadhesise dhe komplekseve !
Femrat duhet te kenaqin sa me shume cunat dhe mos i lodhin shume duke i shkuar nga pas :PppPP Dmth mos numerojne deri ne dhjete para se ta "puthin".......mjafton te numerojn 1 2 3 opaaaaaaaaaaaa !
Kaq kisha te tjerat kuptojini vet se cfare duhet te beni, se po tjua them un ce kuptimi do kishte........Goca sillet si don dhe jo si dua un qe te sillet sepse nuk esht nje skllave........
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Po ketu ne duhet te shkruajme roman, ose me sakte nje komplet librash, me disa vellime sepse aq shume keshilla kemi per femrat sa qe duhet qindra vellime te shkruhen.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Ua, aq shume paskemi nevoje per keshilla?
S'eshte e thene te shkruajme roman, vetem ca keshilla me kryesore, te qarta, te shkurtera dhe specifike![]()
pershendetje njerz t'mir te forumit
ne krahasim me 'kshillat per meshkuj' skena marr shum verejtje, which is good
romane thet ky...... rromane bjen fjala, kur ske ca me than:P
totally lovable
E paske marr shume seriozishte kete problemin e ketyre keshillave tiPostuar më parë nga Kërçovare1
Qe ta permbledh njiher e mire une..
Jo MaTeriaLisTe.
ShkurT/SakT/PasTer/Bukur [-_^]
Feel the pump √
Krijoni Kontakt