Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 159
    Citim Postuar më parë nga Renegata
    O shoqeni o motrani!Mos u lodhni me,se nga nje vesh u hyjne ketyre e nga tjetri me spring u dalin.Shikoni e mu kujdesni per vedin e ma beni cik ate qefin qef,se dhe me e perkryera te jesh,mashkulli ne fund te fundit shoku i qenit mbetet;e ka then vet populli.

Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Me mir po pyes gruan si te kap nai dashnore, do ja them si me shaka mbase ma jep sekretin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    sa tmira i kemi gocat ne mer aman, po na msojn si ti mbajm afer

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga Renegata
    O shoqeni o motrani!Mos u lodhni me,se nga nje vesh u hyjne ketyre e nga tjetri me spring u dalin.Shikoni e mu kujdesni per vedin e ma beni cik ate qefin qef,se dhe me e perkryera te jesh,mashkulli ne fund te fundit shoku i qenit mbetet;e ka then vet populli.
    simbas kesaj llogjike ti i bie te jesh bijë shokut te qenit

DIZER_7 Maska e dizer7
    Anëtarësuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    EARTH
    Postime
    176
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kjo qe pergjigja e renegates ne temen keshilla per meshkuj....
    populli tjote edhe nje fjale tjeter... "FSHATI DIGJET,KURSE RENEGATES KRIHET"
    Do ta thoshja edhe me bukur, po sado qe shajme nganjehere me shaka,prape i duam femrat...
    Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Julie
    Imagjino te anasjellten, sikur te ishte ajo gruaja/e fejuara qe duhej te te tregonte qe ne te kaluaren e saj ka fjetur me shume meshkuj prostituta (se ka dhe te tille), ti ca do duash ne kete rast? Do te doje te te thonte te verteten apo me mire mos te ta kishte thene?Mashkulli dhe femra thelle thelle kane te njejtat nevoja e kerkojne te njejtat gjera, ndryshimi m/f eshte me teper tek menyra si i arrijme ato qellimet/nevojat tona pra. Une keshtu mendoj te pakten.

julie flmnd. qe u tregove e sinqerte.

te anasjellten une e di, por sic thua ti eshte menyra,

harrove sasine. meshkujt jane pak te pangopur. nese nje vajze e klases time kishte shkuar me mua, e shumta me nje te dyte apo te trete ne kemi shkuar me me shume vajza.

sapo zbulove dicka sepse ajo nuk ka per me pyetur me friken se une do e pyes. realiteti, ne favorin tim, do e detyroje. flmnd julie!!!!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Julie
    Imagjino te anasjellten, sikur te ishte ajo gruaja/e fejuara qe duhej te te tregonte qe ne te kaluaren e saj ka fjetur me shume meshkuj prostituta (se ka dhe te tille), ti ca do duash ne kete rast? Do te doje te te thonte te verteten apo me mire mos te ta kishte thene?Mashkulli dhe femra thelle thelle kane te njejtat nevoja e kerkojne te njejtat gjera, ndryshimi m/f eshte me teper tek menyra si i arrijme ato qellimet/nevojat tona pra. Une keshtu mendoj te pakten.

julie flmnd. qe u tregove e sinqerte.

te anasjellten une e di, por sic thua ti eshte menyra,

harrove sasine. meshkujt jane pak te pangopur. nese nje vajze e klases time kishte shkuar me mua, e shumta me nje te dyte apo te trete ne kemi shkuar me me shume vajza.

sapo zbulove dicka sepse ajo nuk ka per me pyetur me friken se une do e pyes. realiteti, ne favorin tim, do e detyroje.

mesova dicka te re nga femrat
    flmnd julie!!!!

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Une mendoj qe kur njeh nje njeri,qofte femra mashkullin apo mashkulli femren, gabimi me i madh qe mund te behet eshte pergjithesimi,krahasimi me eksperiencat e meparshme personale apo te shoqes ,shokut, komshies, lagjes
    Gjithsecili prej nesh eshte nje individ me vete, qe ka nevoje te trajtohet si i tille,prandaj keshillat qe çdo goce mund te jape, apo çdo çun s'mund te jene te njejta.
    Ate qe nje mashkull mund te beje per te mbajtur nje lidhje mund t'ia thote vetem femra qe i intereson,as shoku as fallxhorja. Sjelljet ne pergjithesi,romanticizmi i degjuar nga te tjeret,lule,berja e qejfit kalimtare jane per te terhequr vemendjen e turmes ,duhet pak me shume durim dhe patjeter deshire per te arritur te veçosh nga turma

DIZER_7 Maska e dizer7
    Anëtarësuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    EARTH
    Postime
    176
    Une mendoj qe kur njeh nje njeri,qofte femra mashkullin apo mashkulli femren, gabimi me i madh qe mund te behet eshte pergjithesimi,krahasimi me eksperiencat e meparshme personale apo te shoqes ,shokut, komshies, lagjes
    Gjithsecili prej nesh eshte nje individ me vete, qe ka nevoje te trajtohet si i tille,prandaj keshillat qe çdo goce mund te jape, apo çdo çun s'mund te jene te njejta.
    Ate qe nje mashkull mund te beje per te mbajtur nje lidhje mund t'ia thote vetem femra qe i intereson,as shoku as fallxhorja. Sjelljet ne pergjithesi,romanticizmi i degjuar nga te tjeret,lule,berja e qejfit kalimtare jane per te terhequr vemendjen e turmes ,duhet pak me shume durim dhe patjeter deshire per te arritur te veçosh nga turma

Nga nje ane kjo eshte e drejte.Cdo njeri eshte i vecante nga te tjeret.Po kjo eshte ne nivelin e ndjenjave,te mendimeve,te reagimeve etj etj ......
    Po fjala ketu eshte per gjera qe jane te perbashketa.te gjithe njerezit kane dy sy,dy kembe,nje hunde... te gjithe kerkojne lumturine,
    nuk futemi ne vecorite e secilit.ato qe thuhen me siper jane gjera qe i kane te gjitha femrat,
    Sic doni nje burre tju dashuroj,ashtu doni dhe nje njeri per te cilin te sakrifikoheni.
    Nuk largoheni kurre nga burri qe eshte i gatshem tju ofroj puthjen,seksin,dhimbjen,bacen,sigurine she ziline...
    Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Kur flet per marredheniet me dike, normale qe do konsiderosh ndjenjat veprimet, reagimet.....se po s'pati dy sy e dy kembe, s'besoj se e merr mundimin shume ti flasesh e ta puthesh

Nuk largoheni kurre nga burri qe eshte i gatshem tju ofroj puthjen,seksin,dhimbjen,bacen,sigurine she ziline...
    Eee ky eshte ai pergjithesimi per te cilin po flisja me lart po nejse, secili i merr sipas interesave te veta ato qe lexon.

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Këshilla për meshkujt që vuajnë nga prostati
    Nga Albo në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 15:17
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •