epo edhe gjakun nuk do e bejme uje tashi de. se nuk djeg gje pastaj.Postuar më parë nga PINK
epo edhe gjakun nuk do e bejme uje tashi de. se nuk djeg gje pastaj.Postuar më parë nga PINK
O kuqe se qeke dhe besimtare moz e ze ne goje zotin in vain.Postuar më parë nga Kuqalashja
Jo per dashnorin e shoqes do te dish ti si eshte ne krevat, por per dashnoret e te gjitha femrave qe nje personalisht do te dish ti. Dhe ato shoqet e tua ti tregojne te gjitha gjerat ne detajin me te vogel. Nuk ishe ti ajo qe te nje teme per djemte shqiptare, qe the me te digjuar nga shoqet e mia, juve (per djemte shqiptare kjo) vetem nje gje dini te beni ne krevat.
Xhaxhi, meso te besh diferencime e mos merr yrysh.Postuar më parë nga Diversant
Eshte tjeter gje kur ankohet X-i qe shqipot s'dijne te bejne gje ne krevat (te folura ne pergjithesi) e tjeter situate kur te ulet tjetra ne tavoline e fillon tregon c'ben e c'i pelqen me dashnorin e vete. Ndoshta ka femra qe duan t'i diskutojne keto gjera, une pervete jo qe s'dua, por as ka rastisur qe ndonje nga shoqet e mia te hape keto muhabete. Po ju pretendokeni t'i njifni me mire femrat se ne veten....Good luck.![]()
Ja dhe pergjigja qe kerkoja.Postuar më parë nga Kuqalashja
Mbase ti jo xhan, por me mijra te tjera e bejne kte pune.
Sa per punen e prentendimit, jo mi xhan se ska burre qe ti njofi femrat. Une kur them qe ju diskutoni ato gjera kur jeni bashke, e them nga femra qe me kane thene vete qe e bejne kte gje.
Goca,nuk mendoni se kerkoni gjera te teperta nga meshkujt?
ne duAM vetem qe femra te jete femer.te kete respekt.
ju filloni nga fjala te dua,dhe nuk keni mbarim...
kjo eshte normale,gjersa femra ishte i mbyllur me perpara.nuk dilte nga shtepia,
keshtu qe kerkesat ishin te medha per femra,dhe ato kishin te drejten te venin
kushte.sepse burra kishte plot.
po kohet kane ndryshuar!!!!!!!!!!!!!
detyrimisht do ambjentoheni me kushtet e reja.
kohet do behen te veshtira!
do ta shikoni qe kerkesat tuaja do zvogelohen.per burrin martesa eshte si burg,per ju eshte detyrim i natyres.nuk do ti lagoheni dot.
perpiquni te shikoni qejfin sa jeni te reja,te kaloni mire,gjeni cuna me pergjegjesi,
qe marrin situatat ne dore dhe gjejne zgjidhje,dhe leshohohuni ne duar te sigurta.
te thoni gjithmone "po" dhe ti besoni shpirtin dhe ai do do japi dhe zemren.
vetem kaq mjafton..... apo jo???????
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
jo moj julie jo, thashe se ne rast se me pyet e fejuara/gruaja, te genjej apo te them hapur qe kam shkuar me prostituta.Postuar më parë nga Julie
bemat mashkullore ja kam lene te tjereve.
une lexoj cosmopolitan. ndjek access-holliwood etj. qe te i jap kenaqesi bisedes me nje femer.
biseda me nje femer duhet te jete ne favor te "ambiguity" per femren. tregoji femres se ti di te lexosh pellembes e dores, ajo te zgjat doren me kureshtje cfare do ti thuash.
duhesh te kesh biles te njejta levizje: femrat pelqejne ate qe eshte si ajo.
kam shkuar me dhjetra dates dhe prostituta.dicka kam mesuar dreqi ta haje
Nese sillesh me miresjellje dhe ia ploteson deshirat femres, ajo nuk do te terhiqet kurre nga nje mashkull, femres nuk i duhet blere ndonje dhurate, pervec kur je lidhur pak si teper me te, nuk duhet paguar neper dates kur je me te, bile duhet te paguaje ajo, nuk duhet t'i plotesosh deshirat, nese ajo thote shkojme djathtas ti thuaj ok do te shkojme majtas, sillu me arrogance se do te te vije pas si qengj, beje xheloze, mos le femer pa pare rruges dhe thuaji qe mund te kesh cdo femer qe do se pastaj do te ngjitet mbrapa si pulle poste.
Keto jane te verteta rreth femrave te cilat ato vete nuk i pranojne kurre por i bejne cdo here dhe tani pres nje lume me kundershtime nga femrat pjesmarrse ne kete teme. Femra zhvillon nje terheqje qe ajo nuk mund ta kuptoje apo ta shpjegoje dhe thjesht terhiqet nga ato vecori macho qe i thashe me siper, megjithese e mohon vazhdimisht por e djegura qe ndjen ne zonen rreth stomakut dhe me poshte eshte teper me e madhe se logjika femerore.
edvin,hallall ta befte zoti.ti degjojne vajzat keto.... ti thone dhe keto te verteta kur bie rasti....
Femrat duan seks te eger,duan ti mbash afer po te miresh me te tjera gjera,psh me shokun dhe nganjehere ti thuash ndonje gje te bukur ose nje shaka.pastaj largoje.ne darke kthehu prap te ajo.sa here qe i ben nje kompliment,duhet ti besh dhe nje ofendim,po me lezet.
vajza,behuni me pak feministe dhe me shume realiste...
mos i mirni per keq, keto jane te verteta te jetes...
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Alketo po ta lexosh mesazhin tim qe ke cituar me siper deri ne fundPostuar më parë nga Alket123
ta kam dhene dhe ty pergjigjen,
por ne fund ama, dhe jo me shume siguri sepse gjithcka varet nga personi.
Imagjino te anasjellten, sikur te ishte ajo gruaja/e fejuara qe duhej te te tregonte qe ne te kaluaren e saj ka fjetur me shume meshkuj prostituta(se ka dhe te tille), ti ca do duash ne kete rast? Do te doje te te thonte te verteten apo me mire mos te ta kishte thene?Mashkulli dhe femra thelle thelle kane te njejtat nevoja e kerkojne te njejtat gjera, ndryshimi m/f eshte me teper tek menyra si i arrijme ato qellimet/nevojat tona pra. Une keshtu mendoj te pakten.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
O shoqeni o motrani!Mos u lodhni me,se nga nje vesh u hyjne ketyre e nga tjetri me spring u dalin.Shikoni e mu kujdesni per vedin e ma beni cik ate qefin qef,se dhe me e perkryera te jesh,mashkulli ne fund te fundit shoku i qenit mbetet;e ka then vet populli.
Krijoni Kontakt