Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 159
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga D@mian
    Eshte nje nga instinktet baze (dhe i shendetshem) te qenies femerore. Sjellja iracionale me prirje neurotike ka te beje me mekanizmin e asaj qe quhet "increasing the cost of sex" (ku sex eshte me kuptimin e gjere te fjales, jo thjesht aktin fizik). Femra do tentoje vazhdimisht te ngreje "koston e seksit" aq sa te mundet, me qellim subcoshient te testoje gadishmerine e mashkullit te mbaje barren e kesaj kostoje. Mashkulli i dobet, i ligesht ose i hutuar nuk do te mund ta kaloje filtrin seksual, nuk do mund te pllenoje, s'do mund te kaloje genet e tij ne brezin e meposhtem dmth do te zhduket (ne kuptimin evolucionist). Ne te kunderten, mashkulli i pershtatshem, dmth ai qe do te mund te fitoje kontrollin e situates (ne kete rast me nje dacke dashamirese) do te perzgjidhet per ciftezim (me dinjitet, sic tha dhe nje parafolese) dhe do te lere pasardhes gjenetike.
    I bashkangjitem mendimit tend.

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Me mu e ke ti e di un ..lool

Po per cfare te jemi open mind yllo?
    Do te thote, qe kur tjetra te te tregoje se ka fantazime per shokun tend te ngushte, ti duhet ti thuash " Oh ok baby, I'd like a threesome...with you best friend too" lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    ndersa ju s'jeni per asgje. edhe drurin e gjen artificial sot.
    sportisti ne thelb nuk i kushton shume rendesi vegles sportive, topi mbetet top, e rrjeta, rrjete ne sado lloje te ndryshme te jene ndertuar. e rendesishme per te eshte qe topi te perfundoje ne rrjete.

ndersa ju... u interesojne me shume modelet e flokeve te lojtareve. kshu dhe puna e temes ktu: c'rendesi ka car llafosni ju femrat kur ne fund do kerkoni gjithsesi ... dru?!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Openminded- Mendje hapur .

Mos i shikoni gjerat tabu sot. Cdo gje ka nje zgjidhje. Provo, Eksperimento ,Jeto &Dashuro dhe mos shiko mbrapa. Shikojeni jeten nga kendveshtrimi i femres too. Pranojeni ate ashtu sic eshte dhe mos u perpiqni ti ndryshoni as dhe nje fije floku. Etc etc ... ja kshu .

Besoj se u sqarova TorO & Flori . )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Mos i shikoni gjerat tabu sot. Cdo gje ka nje zgjidhje. Provo, Eksperimento ,Jeto &Dashuro dhe mos shiko mbrapa. Shikojeni jeten nga kendveshtrimi i femres too. Pranojeni ate ashtu sic eshte dhe mos u perpiqni ti ndryshoni as dhe nje fije floku. Etc etc ... ja kshu .

Besoj se u sqarova TorO & Flori . )
    Keto eksperimentimet jane specialiteti i meshkujve zakonisht....Zakonisht u kerkohet femrave te jene open-minded!!!! Sa per pranimin ashtu sic eshte, kjo eshte teme e gjate....Asnje femer nuk e pranon mashkullin ashtu sic eshte....gjithnje perpiqet qe ta ndryshoje....

Nga ana tjeter ti mund te kesh zakone te cuditshme....psh te shkosh te kridhesh ne borxhe per nje cope portofol me lekure krokodili....s'do te thote kjo se une duhet te pranoj te punoj si gomari te laj borxhet e tua ( dhe aq me keq ne fund te dites te marr si shperblim "dhimbjen e kokes" tende!( instead of a hot wild sex session) lol

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga My_Soul
    Po ta tregova une se ku eshte Kuqja sa shperblim me jep, lol. Une pranoj vetem cash dhe certified check.
    Ja nje karakteristike tjeter e femres, jep pak e pretendon te marre shume. Gjithnje i kam bere vetes pyetjen, pse femra pretendon se jep?
    Per seks psh pse ma jep ajo mua dhe nuk ia jap une asaj? Pse themi psh qe ma dha, te themi e zeme ia dhashe...lol
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga Julius
    Koherat nuk kane ndryshuar jo, jemi ne qe iu propozojme, pse femra nuk propozon mashkullin per martese psh? Pse juve e keni nevoje martesen? theksin te "nevoje" per ata qe kuptojne, per te tjeret ju lutem mos me citoni.
    Ne jetojme ne dy bote te ndryshme...une ne Amerike, e ti ne pjesen tjeter. Lol. Koherat kane ndryshuar (ketu te mua - per mire a per keq, ai eshte tjeter diskutim), por propozimet standarte te qemotme nuk ekzistojne me. Scenariot sot jane pak a shume te tilla: Femra shikon cunin, Femra deshiron cunin, Femra ben per vete cunin, Femra lidhet me cunin, Femra pas ca kohesh i kerkon cunit te martohen se ndryshe iken. Lol. Cuni ne kete mes eshte thjesht loder, ja dhe e ben propozimin klasik i ulur ne gjunje me unaze ne dore, por cdo gje eshte orekstruar nga Femra.

It's a woman's world, allellujah!

Diversant....u pika ty se mos e provove e prape kundershtove. Efekti eshte i njejte (thone). Lol.

Baj se na late pa pune tashi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    Ne jetojme ne dy bote te ndryshme...une ne Amerike, e ti ne pjesen tjeter. Lol. Koherat kane ndryshuar (ketu te mua - per mire a per keq, ai eshte tjeter diskutim), por propozimet standarte te qemotme nuk ekzistojne me. Scenariot sot jane pak a shume te tilla: Femra shikon cunin, Femra deshiron cunin, Femra ben per vete cunin, Femra lidhet me cunin, Femra pas ca kohesh i kerkon cunit te martohen se ndryshe iken. Lol. Cuni ne kete mes eshte thjesht loder, ja dhe e ben propozimin klasik i ulur ne gjunje me unaze ne dore, por cdo gje eshte orekstruar nga Femra.

It's a woman's world, allellujah!

Diversant....u pika ty se mos e provove e prape kundershtove. Efekti eshte i njejte (thone). Lol.

Baj se na late pa pune tashi.
    Ja dhe shembulli klasik i shtremerit dhe zbukurimit qe ben seksi i dobet per ta paraqitur veten si seksi i forte.

Kuqe mos shko me te thenat e botes. 2. Te ishte efekti i njejt popullsia e botes nuk do shtohej, dhe industria e "shkopinjve" artificiale do ishte me fituese se industria e naftes.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ej Kuqe po do mashkull ku situaten ta orkestrosh vete hallall te qofte. lol
    Po te mendosh sesa vlere ka ai mashkull eshte tjeter argument, madje argument qe do te lere pa pune (se do merresh me forumin)
    Ezekiel 25-17.

larguar Maska e Silk
    Anëtarësuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    Citim Postuar më parë nga Julius
    Koherat nuk kane ndryshuar jo, jemi ne qe iu propozojme, pse femra nuk propozon mashkullin per martese psh? Pse juve e keni nevoje martesen? theksin te "nevoje" per ata qe kuptojne, per te tjeret ju lutem mos me citoni.

Silk kerkon = ka nevoje? Neve kemi juve jo? Ne kerkojme juve jo? Si shpjegohet?
    ne paskemi nevoje per martese?

une e di, qe dy vete martohen, kur te dyja palet duan...

kerkon=kerkon

njeqind here ta kam thene lol, femrat kane menyra te tjera...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Silk : 16-06-2006 më 15:40

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Këshilla për meshkujt që vuajnë nga prostati
    Nga Albo në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 15:17
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •