Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 159
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Kjo tema me mire te kishte titullin "mireseerdhet ne boten perfekte per femrat" lol
    Ketu ka te drejte DJ.Gabriel. I bej une te gjitha ato qe kerkoni po tia vlenit, madje dhe pak me shume sec kerkoni, po tia vleni ama....e ketu shoqka te nderuara vihet nje "?" e madhe.
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Me kujton nje shaka te bukur kjo teme:

Hapet nje dyqan qe shet burra me pese kate, dhe shkojne ktu nje grup grash beqare. Shkojne ne katin e pare dhe atje thot nje tabele "Ktu keni burra te pashem dhe simpatike". Shoqet flasin me njera tjetret dhe ju pelqen kjo gje, por shohin nje tabele qe thot "shkoni ne kat te dyte per me shume". Shkojne ato dhe atje thot "Ktu burra jane te pashem edhe vishen bukur". Shoqet flasin me njera tjetren dhe ju pelqen akoma me shume kjo gjo, por prap shohin nje tabele qe thot "vazhdoni ne kat te trete per me shum", dhe kureshtja i con ne kate trete. Aty thot "Ktu burrat jane te pashem, vishen bukur dhe jane te pasur". Femrave po ju qesh fytyra akoma me shume, por prap shohin nje tabele qe thot "vazhdoni ne kat te katert per me shume", dhe shoqet hypin shpejt e shpejt ne kater te katert. Aty thot "ktu burrat jane te pashem, vishen bukur, jane te pasur dhe jane sensitive". Shoqet flasin me njera tjetren dhe me vertet ju pelqen kati i katert, "ka me mire se kaq i thone njera tjetres", por prap shohin nje tabele qe thot "vazhdoni per katin e peste per me akoma me shume", femrave ju pelqejn burrat ne katin e katert, po kureshtja i ben qe te hypin ne katin e peste. Kur shkojn atje vendi eshte bosh pervec nje puntori qe po pastron. Shoqet e pyesin puntorit "ku jane burrat e ktij kati?" i thone, puntori ju tregon me gisht nje tabele qe thot "Grate kurre s'mund ti kenaqesh!".

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Julie
    pak, shkurt, qarte e bukur ....

Mos u fryni shume, duke treguar bema, apo c'fare keni bere me pare ...se me kot do dukeni nga qejfi per tu dukur plot
    julie, keshille per mua si mashkull. si ti them te fejuares/gruas kur te me pyesi "keni shkuar me prostituta? me sa?"

a mund te genjej nese te them "etem 1here", "dy here"?

e di qe per juve femrat ndershmerria eshte e madhe , te them ndershmerisht "isha sex-maniac jave per jave nga nje prostitute.

dua mendimin e nje vajze.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    interesante fare keto keshillat tuaja goca flm (i guess flm edhe cunave qe kane dhene keshilla ne kete teme?! lol)

bile edhe keto pikat me poshte mendoj se vlejne te sqarohen...

Citim Postuar më parë nga Renegata
    -Mos ktheni kurizin dhe te bini top gjume pas aktit sexual.Partnerja do ndjehet e shfrytezuar.
    po nese partneren e ze gjumi mbas aktit seksual, mashkulli duhet te ankohet per 'shfrytezim seksual' ne polici?

-Kur je me partneren,mos shif femer tjeter sado e bukur te jete.Eshte jashtzakonisht fyese,plus qe dhe femra e vezhguar ndjen nje lloj superioriteti ndaj partneres tende krah teje.
    ose shikoje tjetren me marifet kur partnerja nuk eshte duke te pare veshtrimin tend.

-Kujdes se ne nje tavoline ku nuk jeni vetem,ben vaki i kthen shpinen pa dashje,popr qe sjell telashe.
    pra mesimi qe nxirret ne kete rast? kur te ngrihesh ne tavoline qe te shkosh ne banjo, ec mbrapsh, ne menyre qe te mos ti kthesh shpinen partneres.
    Nese ke probleme se nuk shikon dot rrugen, ver ne shpatulla pasqyra per te pare mbrapa, si pasqyra brenda makines.

-ka dhe te tjera,por mundohuni te pranoni dhe rregulloni keto qe thame me lart.
    sa afat eshte ne dispozicion?

Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    ...kur doni te beni xheloze nje femer mundohuni ta beni ne forme subtile ...
    si eshte perkthimi shqip-shqip i fjales subtile?
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 15-06-2006 më 20:16

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Zemra eshte nje kafshe qe eshte e mira te mos ti zesh bese. Inteligjenca eshte nje tjeter, por ajo te pakten nuk flet per dashurine.

Dito.

Citim Postuar më parë nga Alket123
    julie, keshille per mua si mashkull. si ti them te fejuares/gruas kur te me pyesi "keni shkuar me prostituta? me sa?"

a mund te genjej nese te them "etem 1here", "dy here"?

e di qe per juve femrat ndershmerria eshte e madhe , te them ndershmerisht "isha sex-maniac jave per jave nga nje prostitute.

dua mendimin e nje vajze.
    mqs me kishe cituar mua po te jap nje pergjigje alketo

Nqs ajo te pyet... bej si ta ndjesh veten me mire...por une e kisha ne sens tjeter keshillen time.
    "kur takon nje femer (per te cilen ke interes kuptohet) per here te pare apo kur se njeh mire psh, mos e lodh shume duke treguar bemat mashkullore qe te merzisin, po me mire rregullo muhabetin me te.
    Se si e rregullon c'do kush muhabetin, eshte personale kjo, por qe disa mendojne se duke treguar trimerite e te kaluares do i ngrejne vlerat vetes...nderkohe qe kjo lloj gjeje behet shume e lodhshme per femren qe i humb cdo lloj interesi. Pra me mire te te kuptoje ajo si je se sa t'ja tregosh ti duke i folur per sukseset qe ke korrur ne te kaluaren me femra te tjera"

Kjo ishte Alketo qe une kam dashur te them, kurse sa per ate qe pyes ti, s'di c'te them me rrezik eshte sinqeriteti ne kete rast ...por zgjidh pergjigjen qe te duket ty me e pershtateshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Julie : 15-06-2006 më 20:48
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Respektoje dhe thuaj fjale te ngrohta femres, edhe atehere je Ok. Keto fjale vlejne si ne nje lidhje dashurie ashtu edhe per nje lidhje shoqerore te paster!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    [QUOTE=Kërçovare1]Kjo temë është për femrat të shkruajnë këshilla për meshkujt QUOTE]

Ja nje keshille dhe gabim qe e beni te gjithe. Nuk dini si te ndiqni ato qe ju thone, se thjesht s'doni t'i degjoni, ne kete rast s'doni t'i lexoni.

Tema thote qart fare, qe ESHTE PER FEMRAT TE SHKRUAJNE, dhe jo per meshkujt, qe jeni rreshtuar te gjithe njeri pas tjetrit dhe keni dhene mendimet.

Degjojini me kujdes ato qe ju thote nje femer, dhe mos beni sikur s'i degjoni fjalet/keshillat/kerkesat/udhezimet sepse na ngrini nervat dhe na i beni kacurrela pastaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Visage : 15-06-2006 më 22:28

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    ...e sidomos gjate 'procesit' te refuzimit. Aty duket mashkulli.
    Nje femer ja vlen perhere te refuzoje nje mashkull vetem per te pare nese reagon sic duhet,nese jo jepi i shqelm fundshpine per te dyten here se s'ja vlen (kjo keshille per femrat)

Citim Postuar më parë nga diikush
    Te ka thene ndonje femer ty"Ti meriton me teper se une!S'je per mua!Je me i mire!"??Ky eshte nje refuzim subtil (e di ti qe sa me teper kohe kalon aq me shume me pelqejnemendimet e tua subtile? )

Misterioz-i,s'jane vetem femrat xheloze,me ka rastisur te njoh meshkuj qe ishin aq xheloze sa te beheshin leshte e kokes tel nga lemeria.

Keshille tjeter:
    Nuk duam te ja dime fare per konkuistat tuaja te se kaluares,vete fakti qe jeni me ate njeri tregon qe s'meritoni me teper/s'keni mundur te keni me teper...Tre paka(dmth 3 pika)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 16-06-2006 më 02:42
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga diikush
    Mendoj se ka dashur te thoshte Subtle por nuk ka ditur ta shkruaje,
    sub·tle (sŭt'l)
    adj., sub·tler, sub·tlest.

So slight as to be difficult to detect or describe; elusive: a subtle smile.
    Difficult to understand; abstruse: an argument whose subtle point was lost on her opponent.
    Able to make fine distinctions: a subtle mind.

Characterized by skill or ingenuity; clever.
    Crafty or sly; devious.
    Operating in a hidden, usually injurious way; insidious: a subtle poison.
    [Middle English sotil, from Old French, from Latin subtīlis.]

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Këshilla për meshkujt që vuajnë nga prostati
    Nga Albo në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 15:17
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •