Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 159
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ---mos beni dengla...denglat i perkasin femrave
    ---kur dilni per te ngren dhe e dashura juaj urdheroj dicka si pshm patate mos ja hani te gjitha per arsyen se sdo te shendoshet
    ---mos e turperoni ne publik
    ---mos e prishni gjithe diten duke e ngacmuar per cfare ka veshur (si pshm nje extra large t-shirt) duke i then gjasme qe nuk i shkon ngjyra...vajzat duan te vishen "not feminine" some days, mos komentoni ne menyre negative per rrobat qe veshin :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432

Nuk i lexova postimet dhe ndoshta jan permendur.

Une po kaloj ne kshilla praktike,dhe do i shkruaj troc,pa delikates

1.Mos peshtyni ne rruge ( yack!)
    2.Mos u krrrruani aq shume ne pjeset delikate te trupit,ne publik
    3.Mos kujtoni se i dini te gjitha mbi femrat,prandaj thellohuni ,lexoni,prap thellohuni, pyesni dhe diskutoni me partneren tuaj qe ajo te jete sa me Happy( ne cdo drejtim )

He, filloni shkruani tani per te mbrojtur veten : varet me ca cunash je marre,etj etj

Keshilla e fundit
    Mos replikoni po nxini mesime nga ato qe lexoni

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    problemi i vetem qe kam une eshte se kur femra gatuan, mashkulli must wash the dishes, lol. but the comeback is: "ti gatun shume, s'ta dal dot me te lara"

per te tjerat s'qahem fare.

larguar Maska e Silk
    Anëtarësuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    thuajini, qe eshte e bukur

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anëtarësuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    po nqs nuk eshte lol

goxha teme

un skam keshilla, njerezit sduhet te jetojn me keshilla por besoj qe do te ishte me mire te jetonin, duke JETUAR

pastaj jo te gjithe jane njelloj, dhe duhet te jesh ti, vetvetja dhe jo nje liber "Si me e mashtruar nje person duke i thene ate qe do te degjoje"

peace out
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ta respektojne nje femer, mos ta shohin si objekt.
    Te mendojn motrat e nenat e tyre kur ishajne vend e pa vend, virtually apo ne realitet.
    Te msojn ta bejn nje femer te ndjehet vertet femer duke nisur qe nga trajtimi ne shoqeri deri tek intimiteti..menyra e te folurit,peshperitjet, kundershtimet, mbeshtetjet, perkedheljet, dhuratat, seksi etjetj...Te mos e thyejn brishtesine me vrazhdesi e vulgaritet thjesht per te treguar se jane "meshkuj"..

Kto sjan gjera qe ato domosdoshmerisht s'i bejn ( ka shum qe shpesh i zbatojne)..po qe duhen pasur gjithmone parasysh mendoj
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Kercimtari numer NJO Maska e cool_dancer
    Anëtarësuar
    03-08-2003
    Postime
    179
    ihaaa, ju femrat shume po lypni, lypsaret!!

veq dashuri, mjaft eshte per juve gjerat tjera nuk ju duhen lol
    June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Tani qe lexuam gjithe keto keshilla te vlefshme , shpetuan femrat.
    Ju falenderojme qe kujdeseni kaq shume per te na bare ne meshkujve skllever tuajt.
    Tani e tutje ne do te dime si te rime urte , si te flasim kur dhe ku duhet, si te hame , si te vishemi, etj etj .
    Ku paskeni qene me pare se paskemi qene kot dhe deri me sot ja paskemi futur kot fare.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anëtarësuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    Ajo qe tha LLACIPACI qendron.

Nese tregon detajet e nje raporti sex.ne radhe te pare tregon veten lakuriq e me pas partneren(qe s'ta ka per borxh),dhe s'eshte aspak e bukur per te dy,pamvarsisht se ju cunat keto gjera mes njeri tjetrit i quani si "buk e djath"

Mos ktheni kurizin dhe te bini top gjume pas aktit sexual.Partnerja do ndjehet e shfrytezuar.

-Beni kujdes te merreni me shume me femren pa arritur ju te paret piken kulmore ta themi.Kjo gje tek ju eshte e sigurt,tek femra asnjehere.

-Mundohuni qe mos ta menjanoni partneneren,per nje shok qe ri pothuaj rregullisht gjysmen e dites.Ajo ndihet e pavlersuar.

-Kur je me partneren,mos shif femer tjeter sado e bukur te jete.Eshte jashtzakonisht fyese,plus qe dhe femra e vezhguar ndjen nje lloj superioriteti ndaj partneres tende krah teje.

-Kujdes se ne nje tavoline ku nuk jeni vetem,ben vaki i kthen shpinen pa dashje,popr qe sjell telashe.

-ka dhe te tjera,por mundohuni te pranoni dhe rregulloni keto qe thame me lart.

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL
    E para punes ik nderrohu ti,ku shkone me beka ti moj vajze

Dhe kan faj djem pastaj qe ju hedhin fjale,ja kshu si dilni ju ca pretendoni te bejm ne,te mbyllim syckat

Sa per keshillat.Mua me duket pak me hile kjo teme,sepse ju po i jepni shume imunitet vetes tuaj,sipas jush duhet te jemi vetem ne ata qe do ndjekim keto keshila?!

Rrini mire mos te hap rubriken e keshillave per femrat tani une,se do me lini ketu ne forum 24 ore qe ti shkruj

Une mendoje se ne nje lidhje cdo gje eshte reciproke & cdo keshil apo rregull fitohet duke e perjetuar ne krah te partnerit tend.

Hajde Shendet e prae
    Dj, po kur e kam trupin mos t'a tregoj une thua ti? Juve te mbyllni syckat dhe llapen ate te beni.

JO s'jeni vec ju ata qe i ndiqni keshillat, e keni te hapur edhe ju temen ekuivalente per te dhene ne keshillat. Prandaj, ec atje dhe shprehu sa te duash. :P (t'a kaluan prap me te shkathtit, e hapen temen para teje ).

Persa i perket asaj qe c'do keshille mesohet ne krah me partnerin, ok jam une me ate qe thua, po ne thjesht duam t'ju ndihmojme qe mos na plasni shume, dhe po ju japim nje head start. Po jau bejme te qarte c'fare kerkojme, qe mos thoni pastaj, eh s'na e thate, s'e dinim

Po dashurine ku e le ti ku? Vec shnet e pare do e? pupupupu iku cuni na mbeti ne dere. loooooool

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Këshilla për meshkujt që vuajnë nga prostati
    Nga Albo në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 15:17
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •