Close
Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 159
    DIZER_7 Maska e dizer7
    Anëtarësuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    EARTH
    Postime
    176
    Oh vertet? Jepni dhe shpirtin eh?

S'e besoj. Vet nuk i marr si ofendim ato gjera, por nuk e besoj ate pjesen qe jepni dhe shpirtin.
    Une mendoj se problemet krijohen kur thyhet nje nga ato kushte.
    po varet edhe nga pjekuria e dy paleve...

Po djali nuk i ben po te njejtat gjera? Provokimet? Xhelozite? Nevrikizmet?Provat e ndjenjave? Hmm... Te drejten, troc.
    disa cuna edhe mund ti bejne,po ju femrave sja kalon dot njeri per keto....
    i keni ne gjak.dhe i beni me profesionizem te madh.po te jipeshin cmime aktrimi,do kishit monopolin e cmimeve te para
    Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!

Citim Postuar më parë nga Reaa
    sinqerisht!.....Por do parapelqeja te ndjehem thjesht nje Femer

Ti je princesha e dikujt, kjo duket, vetem se paske frike ta pranosh...
    Mos nguro eshte keshilla ime, kete jete njehere e jetojme...

GONE Maska e Reaa
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Vendndodhja
    Error
    Postime
    293
    Citim Postuar më parë nga ooooo
    Ti je princesha e dikujt, kjo duket, vetem se paske frike ta pranosh...
    Mos nguro eshte keshilla ime, kete jete njehere e jetojme...
    E vertete, por nuk arin dot tme bej te ndjehem si princeshe sepse nuk posedon aq pasuri e salltanate, as miliona ne Bank Account, por thjeshte nje dashuri te sinqerte )

Citim Postuar më parë nga Reaa
    E vertete, por nuk arin dot tme bej te ndjehem si princeshe sepse nuk posedon aq pasuri e salltanate, as miliona ne Bank Account, por thjeshte nje dashuri te sinqerte )

Nuk te bejne milionat, por ndjenjat princeshe....
    Ne kete bote te felliqur shume arrijne te fitojne para, e shume pak dashurine e vertete
    A nuk te mjafton????

GONE Maska e Reaa
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Vendndodhja
    Error
    Postime
    293
    Citim Postuar më parë nga ooooo
    Nuk te bejne milionat, por ndjenjat princeshe....
    Ne kete bote te felliqur shume arrijne te fitojne para, e shume pak dashurine e vertete
    A nuk te mjafton????

hahaaa ooooo, po sa me zemer i mer moj goce, paj edhe une thash me larte, nje dashuri te sinqerte nuk dua me teper!
    pastaj eshte SHEKULLI I FEMRAVE , punojme e fitojme vet, ata na duhen vetem per dashuri (meshkujt e kam fjalen ) andaj nuk lodhem dot tju jap keshilla

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Dizer ndoshta ke probleme memorieje sidoqofte po ti hedhesh nje sy fillimit te temes do shofesh qe s'jam une qe kam cituar ty, po ti qe ke cituar mua.
    Meqenese une jam femer dhe ti s'je (te pakten kshu thua) dhe tema eshte KESHILLA (nga femrat) PER MESHKUJT une thashe mendimin tim dhe s'mund te vish ti te me thuash jam apo jo gabim, se JO s'pranoj qe jam gabim edhe sikur ti te kesh gjithe kualifikimet e duhura per te hedhur poshte mendimim tim (gje qe deri tani s'e ke bere dot).

Te kthehemi te ajo qe thua ,qe njerezit duhet te kerkojne LUMTURINE: qe nga momenti qe njerezit kerkojne LUMTURINE PER VETEN E TYRE je duke folur per egoizem,ndaj s'ka kontradikte kerkimi i lumturise me rritjen e egoizmit (pastaj s'e di, ndoshta nga anet e tua egoizmi perkufizohet ndryshe).

Une vazhdoj te mendoj qe ti pret qe dikush ketu (me siguri jo prej meje) te thote : BRAVO TI I NJIHKE FEMRAT ME TE VERTETE, po po ndesh ne kshu njerezish "gjakatare" se asnje s'qenka dakort me ty..

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    AHA Dizer qenka shume i thelle problemi yt me femrat, ta paskan mare shpirtin
    Ka nje shprehje populli yne qe thote : AI STAN ATE BULMET KA, edhe ti varet ne çfare stani kerkon
    Te shkuara dmth se qenke ne nivel deshperimi

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Nje verejtje shume e madhe per ju femrat ketu!!! Nuk guxon njeriu te kerkoje te drejten e tij sepse direkt e ulni poshte. Nese dilte si palle tjetri edhe thoshte as e rruaj fare sec thoni sec beni dua vetem tju....gudulis macokun qe keni mes kembeve nuk e kishit vene perpara Dizerin sic beni tani.
    Ezekiel 25-17.

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Me hallall Julius atij qe e pranon qe eshte ashtu,sepse mesa duket gjen dhe ben, sesa nje tjetri qe do me patjeter te zdrugoje femrat ne menyren e vete dhe pretendon te dije cfare duan femrat dhe cfare i kenaq nga etalonet e veta.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Mire mire Helene, po nuk eshte se e pranon tamam. Mund te shtiret se ju kupton, t'ju thote se femra ka te drejtat e saja, se duhet respektuar etj etj e pasi e ka gudulisur macokun shkon ne pune te vet. Pastaj ajo femer qe ka njohur nje njeri te tille vjen e ankohet ku? Pikerisht te kjo tema!! Jane anet e te njejtes medalje.
    Ezekiel 25-17.

Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Këshilla për meshkujt që vuajnë nga prostati
    Nga Albo në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 15:17
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •