Llacipaci kjo eshte tema ku femrat japin keshilla dhe jo meshkujtPostuar më parë nga LlaCiPaCi
![]()
PS: Ju qe keni avataret te tipiit "2006 Brazil Champion", pse nuk i ndroni apo nuk doni ta besoni qe jeni eleminuar !!
Llacipaci kjo eshte tema ku femrat japin keshilla dhe jo meshkujtPostuar më parë nga LlaCiPaCi
![]()
PS: Ju qe keni avataret te tipiit "2006 Brazil Champion", pse nuk i ndroni apo nuk doni ta besoni qe jeni eleminuar !!
thua se u ke hap zjarr ktyre dhe jane hedh ne sulm keta.
po keshilla jane o te uruar.doni i degjoni,s'doni?.... kurre mo i degjoni.
u zuri frika juve,se mos u vene femrat para.
te beheni me te mire,sdo te thote se humbet "pushtetin"(koncept idiot),ju morrem burrerine dhe ju zume postet.........
U pika,pika.-do thoshte halla e Mato Grudes
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Teme e qelluar kercovare1 por une mendoj qe nuk ia vlen!!!....FOLI MURIT FOLI BURRIT (Populli)
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Reaa : 03-07-2006 më 09:14
Me ardhka keq qe ke njohur vetem murr e jo burr..Postuar më parë nga Reaa
Beju femer e do shohesh qe dikush do te te bej princeshe...
po ca jane keto qe kerkoni mor aman.....
ju duhet te kerkoni lumturine,po ketu shof vetem gjera qe ju kenaqin egoizmin....
ju vajza,po te jeni gjithmone gati per dashuri ,te beni gatime te shijshme,dhe te tregoni besim te sinqerte,ne u japim dhe shpirtin.
ajo qe e ka per ofendim ti beje keto, mos te kerkoje cuna per lidhe te sakte,se edhe po gjeti, ose do jete ndonje gay i fshahte, ose ndonje cun mamake.
po te tille ka plot andej nga perendimi,ska nevoje ti kerkoni fare....
Vetem therisni nje here ne rruge "Kush do ti laje enet e mia?", dhe do vine me vrap.
Varet cfare kerkoni !!!
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Postuar më parë nga ooooo
Me vjen mire oooo qe paska dikush qe ndjehet si princeshe, sinqerisht!.....Por do parapelqeja te ndjehem thjesht nje Femer![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Reaa : 05-07-2006 më 11:46
Je shume kontradiktor,s'mund dhe te thuash kerkoni ca te doni dhe te thuash pse kerkoni ketoPostuar më parë nga dizer7
Tema eshte keshilla per meshkujt, kush do i merr parasysh, kush s'do s'i merr parasysh...Ti nese je i bindur qe ato qe ti ben dhe ato qe ti kerkon nga goca qe do jane te drejta, s'ka fare pse te debatosh,po mesa duket as ti s'qenke i sigurte, po do patjeter aprovimin e te tjereve![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga helene : 05-07-2006 më 12:25
s'mund dhe te thuash kerkoni ca te doni dhe te thuash pse kerkoni keto
Une nuk thashe kurre "kerkoni cfare te doni",perkundrazi thashe kerkoni ato qe ju japin lumturi, jo ato qe ju risin egoizmin.
Ketu bejme bisede.Flasim ne pergjithesi per meshkujt ose per femrat.Ti nese je i bindur qe ato qe ti ben dhe ato qe ti kerkon nga goca qe do jane te drejta, s'ka fare pse te debatosh
Debatin e fillon ti me "kundersulme personale".ruaj pergjithesine ne kete teme.....
ja dhe nje sulm tjeter personal.jo qe skam nevoje per aprovim nga asnjeri,po edhe sikur te doja,nuk do ta kerkoja nga ty,tregohesh shume luftetare gjakatare..po mesa duket as ti s'qenke i sigurte, po do patjeter aprovimin e te tjereve
thashe vetem nje mendim me siper,nuk perfaqeson gjithe meshkujt,
pa ofendim.... kam respekt per ty,po mos be sulme personale![]()
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
nese nuk ju kam pyetur per keshilla yet juve femra ketu tek tema, here I come ... lol
Shpjegoni pak tani duke pershkruar ndryshimin midis rasteve kur juve thoni JO dhe nenkuptoni:
- JO
- MBASE
- DEFINITIVISHT PO
![]()
te respektoni vajzen edhe nese jeni me shoqerine tuaj mbasi ndodh shpesh qe meshkujt e trajtojne nej femer en sy te shoqerise sikur nuk duan ta dine fare kur vetem pak caste me pare i kan then spirti xemla pra mos u hiqni cuba.
assnjehere mos permendni ish-te-dashurat tuaja (vajzat vuajne pak nga pasiguria dhe xhelozia dhe sna vjen mire te degjojme per reportorin tuaj si don zhuan )
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
Krijoni Kontakt