babybell avash ti avash, paska ardh koha qe grate te marrin gjerat ne doreduro pra ku te co mushka..!!
apo ju kshu e keni ju japim gishtin edhe e merrmi me gjith parakrah![]()
babybell avash ti avash, paska ardh koha qe grate te marrin gjerat ne doreduro pra ku te co mushka..!!
apo ju kshu e keni ju japim gishtin edhe e merrmi me gjith parakrah![]()
e mo mire mos u frikso se ne shqiperi do akoma ca kohe qe femrat te zgjohen tamam e ta vene burrin te laje enet, psh......po kendej nga perendimi ama, keq e keni punen.![]()
babybell kte harroje se ke me ven burrin me la enet.... degjo cdo gje behet me konsensus jo me urdhra.. ne rast se ti i thu burrit ik laj enet si me qen tu e urdheru.... avash i her se vetem me qen burr kollovar qe ska nga ja mban, atehere edhe ta ploteson deshiren MBASEEE ama....
anej nga perendimi ka edhe shume transeksuale, skam ca them per kte rrusho.. ama dije mire se ti po merr burre, edhe jo gjysem burre
ne rast se do gjysem burre qe te boje lavatricen, te laje enet, te pastroje shpine, atehere martohu me NIKOLETEN (NIKOLLEN)
Keshilla patronizing -- jini te paster, jini te sjellshem, jini modest; po meshkuj jane aman, jo kafshe! Dhe sa me i veshtire mashkulli aq me shume femra do e shohin si nje projekt per ta permiresuar. Nga e di une kete? E ushqej nje te tille dite per dite.![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Bejeni femren te ndihet princeshe dhe do t`ju beje ajo pastaj qe te ndiheni princ.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga dizer7
Nuk e ke kuptuar ckam dashur te them permes krahasimit qe bera, ose nuk ke dashur ta kuptosh. Po te them vetem nje gje, ndryshe jane femrat ketu ku jetoj une ndryshe atje ku jeton ti. Nuk kam thene ta "mirembash" po jepi ate cka ka nevoje, madje kam thene shikoje sic e shikon ajo veten. Me vjen mire qe femrat qe ke njohur kane dashur vetem qejf. Uroj te jesh ne gjendje tu japesh cka kerkojne. Eshte gje e ulet kur me thua se duhet te ofendohen keto cupkat ketu mgjse eshte forum e nuk me kercet shume se cfare do bejne. Kam njohur femra qe eshte si thua ti shkojne pas atij qe u jep sa me shume emocione, ashtu sic kam njohur femra qe kerkojne nje jete te qete e te sigurte. Me kalimin e viteve ato ndryshojne kriteret e perzgjedhjes per nje cun, nese ne shkolle te mesme apo ne adoleshence do terhiqeshin prej nje gangsteri apo te forti klase kur piqen i terheq nje njeri qe ka karriere, te ardhura te mjaftueshme per nje jete komode. Te siguroj se nuk po flet me nje njeri qe nuk ka njohur cupka mjaftueshem, as po e idealizoj femren, se me kohe e kam kaluar kete stad thjesht po mundohem ta vleresoj sipas menyres time. Nese do te flisja per aludime pa baze atehere do te thosha se qenke zhgenjyer prej tyre plako qe flet ne kete menyre.
Ezekiel 25-17.
Postuar më parë nga Edvin83
Ligji i perzgjedhjes plako, dil te bahceja ku jane te gjitha, mbaji ere seciles e zgjidh ate qe ka eren me te mire. Nese te pelqen te jete gonxhe eshte e drejta jote.
Ezekiel 25-17.
Postuar më parë nga Asteraki
Me sakte :ajo do tju bej te ndiheni MBRET (ju meshkujt nuk e ndani dot pushtetin e kete e arrijne vetem mbreterit hahahahaah)
Ja pershendtejte njehere per miresjellje!
Ka ca kohe e lexoj kete temen po nuk shkruja se thashe se u mbyll. Po kjo vazhdoka me lal , dhe mire ben qe vazhdon, me thene te drejten. Keshilla per meshkujt e ka titullin vallai po po me duket se hidh e prit do ti shkonte me mire.
Tani per gjys solidariteti nuk po them gje per femrat qe kane shkrujt ca kane menduar po per meshkujt kisha nje pyetje, ashtu kot, pyetje retorike. Po i doni femrat yve? A i pelqeni, A ju ka shiju gje nga ndonje lidhje ne kete jete apo varja, si thote nje kolegu im i zyres qe gjithmone kur ben sex, ose dashuri (kjo si te jete vakti) e ben me nje njeri se nuk mund te besh me nje tjeter?
Aha dhe per t'ju permbajtur temes, nje keshille e perseritur e per kete ju kerkoj ndjese, mos tradhetoni, ndahuni njehere pastaj beni ca te doni me ke te doni.
Respekte.
koha eshte armiku i vetem qe kam
Postuar më parë nga ooooo
E njejta gje eshte , ka rendesi qe e gjeta me duket filozofine tuaj
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt