Postuar më parë nga Diversant
do ket patur ashensor atie qe iknin na nje kat te tjetri ato se kshu me shkall sja vlen te lodhesh per te gjetur "burra te mire"![]()
Postuar më parë nga Diversant
do ket patur ashensor atie qe iknin na nje kat te tjetri ato se kshu me shkall sja vlen te lodhesh per te gjetur "burra te mire"![]()
Keshilli me kryeson nga une tek meshkujt...
Rrespektoni veten tuaj duke respektuar femrat qe duhen rrespektuar!
Postuar më parë nga FierAkja143
e moj xhan , po se mos e kane te shkruar ne balle ato qe duhen respektuar.
Sa ta marim vesh ne se cila duhet , vate ajo pune.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
asteraki, xhan, kontrollo se mbase e ka ne hunde po se pati ne balle...
Une per veten time sdo pranoja keshilla nga nji gice nqs ajo do me donte duhet te me doj sic jam dhe sdua qe te me behet e bezishme dhe te me thoj jo bej kete jo ate :P
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Disa keshilla te sinqerta:
1- mos e bej te ndihet e lene mbas dore
2- beji komplmenta por me limit
3- perpiquni ta pershendesni i pari ne mengjes (ne tel. te kuptohemi)
4- respekt dhe xhentilese (ky eshte sekreti)
5- xheloz, por me karar
6- thoji "te dua" por mos e bej balte 1 here ne muaj mjaftueshem.
e shume te tjera,e rendesishme eshte qe ju ta doni pastaj dini vete ju si te silleni.
-Ej kur shkoni ne banjo ngrijeni ate mbeshtetsen se ne s'jemi te zonjat ta bejme ne kembe...dhe s'eshte shume igjenike..
AAA CERCASI...
nje keshille shume e rendesishme
ne vajza na pelqen shume te besojme tek djali me te cilin shoqerohemi,,,prandaj nje keshille e rendesishme qe jap cdo djali qe lexon kete e-mail eshte;
- edhe nese e ndjeni veten si njeriu me i lumtur e i dashuruar qe egziston,mos beni kurre premtime,sepse ne ate moment,qe premtoni me siguri jeni i bindur per ate qe thoni,por ajo ndjenje qe ti ke sot neser mund te ndryshoje e keshtu edhe pa dashur, i vret zemren asaj vajzes qe eshte me ty....
nje keshille edhe per vajzat;
-jetoni cdo momen te dashurise tuaj sikur te ishte i fundit,por pa menduar qe nje dite mund te mbaroje, e mbi te gjitha mos kerkoni te bindi te dashurin tuaj t'ju beje premtine...........jetoni momentin e mundohuni te perfitoni cdo moment te bukur.................
vajza,keto qe thoni jane te mira.duhet respekti,dashuria, zgjuarsia,humori etj. etj.
po jane gjera normale qe behen gjithmone ne fillem,ndryshe nuk do behej lidhje.
te besh lidhje sot eshte gje e lehte,e veshtire eshte te vazhdoje.
ju beni dhe provokime,doni te beni djalin xheloz,doni ta nevrikosni,ja veni ne prove ndjenjat(dhe keto gjera i bejne dhe femrat me te mira....),per te keqiat,me mire mos ti zeme ne goje fare.
po nuk folet per asnje nga keto tema,as qe nuk i permendet fare.dhe per mendimin tim, nga keto raste duket dhe karakteri i njeriut.nga menyra se si reagon.ketej varet edhe vazhdimesia e lidhjes.
per keto, vajzat nuk ndiejn as fajin me te vogel,se i bejne gjithmone me pretekstin se "dashuron,dhe do te vertetoje se edhe djali e do"
keshtu prishen zakonisht edhe lidhjet me te forta.
do kishim shume respekt po ta flisnit pak per keto gjera.ta thoni mendimin tuaj,dhe cili reagim nga ana a mashkullit do tju bente ta donit edhe me teper.
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
kur te jeshe me te mos shiko te tjerat,
se e plas fare....
me mire vone sesa kurre....
Krijoni Kontakt