Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 79 prej 79
    i/e regjistruar Maska e valius
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    Ne kohen kur PDSh hyri ne qeveri A.Ahmeti ishte ne gjendje te bej gjithcka vetem qe te largoj pdsh-ne nga qeveria dhe te futet vet ne kualicion me vmro se ishte shum i vetedijshem se gjith gjerat do te dalin ne shesh dhe ja qe dolen.Parashtrohet pyetja se cka dolen ne shesh : zotria i nderuar i cili partin e tij e thir ne emer te luftes (le tem tregon ndonje ushtar qe ka luftuar per te formuar parti politike z.ahmeti) nuk kish realizuar as edhe nje hap drejt ketij statusi per ish ushtaret e uck-se,ligjin per gjuhen nuk e ka realizuar e tash i fut hundet prej anash se gjoja un cka bej per shqiptaret se e din se tash baren e rend e ka pdsh-ja.....por perseri le te shpresojm se do behet mire,edhe pse kemi per momentin nej politik me te avancuar per shqiptaret ...a sa per statusin e deshmoreve dhe gjuhen shqipe deri ne fund te keti mandati PDSH duhet qe ti realizoj

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga valius
    Ne kohen kur PDSh hyri ne qeveri A.Ahmeti ishte ne gjendje te bej gjithcka vetem qe te largoj pdsh-ne nga qeveria dhe te futet vet ne kualicion me vmro se ishte shum i vetedijshem se gjith gjerat do te dalin ne shesh dhe ja qe dolen.Parashtrohet pyetja se cka dolen ne shesh : ***
    Hahaha valius ... ai insistonte te hynte ne Qeveri sepse kishte fituar Zgjedhjet. Kishte numrin me te madh te deputeteve nga partite shqiptare dhe si rezultat kishte fituar besimin e shumices se elektoratit shqiptar.

Ai ishte ne gjendje te bente qeveri - por ai qe luti (ne kete mes) ishte PDSH e udhehequr nga Thaci dhe Bardhyli te cilet bene gjithe ato leshime ndaj kulacit qeveritar vetem e vetem qe te zinin nga nje kolltuk me prapanicat e tyre.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Si do dale Ali Ahmeti ne debate Televizive ku sma mend se cfar ka henger per drek e jo me per politike......

E mbani mend ne debatin televiziv kur doli Ali Ahmeti me Arben Xhaferin me baben e politikes, kur ja beri pyetjen spikeri Ali Ahmetit kur jeni taku per se fundi her me Arben Xhaferin, Alija cfar pergjigje i dha para shum kohesh, kurse Arben Xhaferi ja boni paske haru se takimin e fundit e patem ne kumanove edhe cfar pret prej atij? Ku do e krahasosh Ali Ahmetin me Arben Xhaferin me baben e politikes Di si ta mbyllen gojen aty aty
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Postime
    42
    op rihen mes veti
    ket a e keni kujtu ndonjeher

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    O ju njerz kush ju ka then se Ali Ahmeti ik nga duelet televizive gabim jeni shum ai eshte burr qe sja sja nin per asgj a ju shkon mendja najher se cfar pergjegjsie ka pas ai ne luft 2001 o njerz me i shpall luft nje shteti dhe me mar krejt pergjegjsin mbi vete nuk eshte leht ..........
    Pse ki trimi juaj Mendu zotnia nuk e mori ket pergjegjsi dhe pse ki e kundershtonte luften ne 2001 a?
    O ce tash na qenka trim ki Mendu zotnia ahahahahahah trim ne televizon trim me fjal te kota trim me genjeshtra aiiiiiiiiiiiiiiii
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Sa e di une lufta filloj per bashkim,mandej doli per te drejta dhe me ne fund doli per parti a nuk eshte keshtu.

Dhe luften nuk e beri Aliu po e bene vellezerit tane,qe i veshen uniformat dhe dolen,o Strong valla mos ano nga ana e tij se te kame treguar ku ka ndejtur ki farfe Aliu dhe cka bere ky farfe Aliu mos more,se ka qe e njohin edhe me mire se ti dhe disa te tjere qe e njohin vetem ne fjale e ne vepra hiq askundi nuk eshte.

Dhe dicka Menduhin nuk e mbroj.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

chacha Maska e diviner
    Anėtarėsuar
    31-01-2007
    Vendndodhja
    Dibra F*** City ; Dibra e Madhe
    Postime
    353
    Citim Postuar mė parė nga Kėrēovare1
    S'kam kohe te shkruaj shume dhe te them te drejten nuk e njeh mire Menduh Thacin dhe politiken e tij prandaj s'do them gje per te. Por nje gje e di, Ali Ahmeti luftoi vetem per karrike dhe ASGJE tjeter nuk i intereson prandaj ju lutem mos e levdoni kot Ali Ahmetin kur nuk i dini mire gjerat si jane, kur nuk e njihni mire ate, ose i dini shume mire si eshte e verteta por e mohoni per arsye te ndryshme...
    Hapni syte vete, shikojeni te verteten dhe gjykoni, mos lejoni qe politika e Ali Ahmetit t'ua humbi dinjitetin, ndjenjen e Atdhedashurise, deshiren per Bashkim Kombetar... Ai nuk del ne duete sepse s'di cfare te thote, ai nguron kur i bejne pyetje te papritura. Sic e tha edhe dikush me pare ai s'ka guxim ti thote dy fjale edhe perpara dy fshatareve me te thjeshte sepse ata jane shume me te mencur se ai...
    une do kisha shtuar se per nje kolltuk ai e ndali luften e na kthejti edhe njeqind vjet pas,e kane lehte te shkruajne ata qe jane jasht Maqedonie dhashte zoti te vdes edhe thaci edhe ahmeti jane vertet turp i botes dhe me rine ne ( sobranije).

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    E vertet eshte se lufta filloj per bashkimin, pastaj doli per te drejtat e njeriut.Thaēovi dhe Ahmetovski mendojne vetem kolltuēet te ndrojne por nje dite kane per ta ndruar komplet me gjithe shtetin e paltixhaneve.

Ska ne bere asgje perveē se jane rehate vete, dhe populli e hane ēdo gje.

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Luftra e botave sipas srbofilit me te madh te ketyre trojeve LATAS.Ky frontman i qeverise ne fakt i shpall sllavet superior ndaj te tjereve dhe e paralajmeron ardhjen e enderuar e Rusise si qender te botes.Menduh Thaqi te cilin LATAS-i e quan politikan modern shqiptar do te duhet qe sot ta thirr ne telefon Ali Ahmetin dhe ti thote vella eja te takohemi dhe te shterngojme doren njeri tjetrit.Ketu me nuk ka vend per biznes por per lufte per ekzistence kombetare.

PONEDELNICKI

Istok

Ako za Brisel ne e vazhno toa sto nam ni e najvazhno: dobri rezultati vo ekonomijata, borbata protiv korupcija, obrazovanieto i zdravstvoto... tuku se vazhni samo odnosite so Ahmeti, Branko i Kosovo... izvestajot za mene ne e od Brisel, tuku e od Tirana

Ovoj grad ne e vekje nas. Nekoi drugi, novi, mladi, ucheni i silni vladeat so nego. Najdobri se mestata na koi tie izleguvaat, se slusa nivnata muzika, nivnite igri se tanc na Svetot... ne vladeeme vekje.

Ja imame mokjta. I parite i vlasta se kaj nas. Nasi se dobrite auta i novite mobilni. Nasata odluka e seuste sudbina za niv. No, devojkite so svezhi gradi i beli zabi, so tvrdi kukovi se nivni. Da, ponekogas i nasi. Ponekogas. Kaj nas tie baraat ugled, sigurnost. Kaj niv, kaj momcite sto vremeto e na nivna strana, chija radost ne ja krsi ni inflacija, ni tahikardija, ni zatezna kamata... Kaj niv dobivaat strast. I idnina.

Ovoj grad ne e vekje nas. Vekje go vladeat drugi. Samo e prasanje na vreme koga toa kje ni bide i kazhano.

Taka e nasekade. Nasekade niz svetot.

Se menuvaat rabotite. Edni, koi od kacheniot sekjer i dioptrite seuste neosnovano veruvaat deka ja imaat mokjta, chekaat postarot sto yvoni dva pati da im go donese soopstenieto deka se aut. Deka dosle novi, svezhi, silni, ucheni i nachitani... prirodni. So idnina.

Taka e vo Svetot. Nasekade.

Tenisot, sportot na perverznite incestni Anglichani, e denes pod vlast na Srbite, Rusite, cesite.... Svetot na modata, filmovite... isto taka.

Glavna vest vo Holandija godina dena e deka se namaluva dozata dozvolena marihuana vo kafeteriite niz Amsterdam. Uzhas. ]e nemaat droga za popusuenje uz kolach i pederastija. Na niv: Anglichanite, Belgijancite, Holandezite... im ostana naslovnite strani za pedofilija, lesni drogi, masovni ubistva po skoli i incesti.

Na ovie od Istokot im pripa|aat naslovnite strani so triumfalno podignati tri pravoslavni prsti.

Dali nekoj se sekjava na Evrovizija. Plavusite od Rusija, Grcija i Ungarija nasproti gadovite i monstrumite od Skandinavija. Razliki vo duhot i estetikata.

shto drugo ima niz Svetot.

Od trite li bea, ali bea chetiri nasi dopisnichki od Brisel, dobivame denovive informacii kako pod edna matrica pisuvani: dobro e sto Vladata ja mrdnala ekonomijata, platite, zdravstvoto i obrazovanieto... ama badijala e toa - zatoa sto nema soodvetna komunikacija so Ali Ahmeti i Crvenkovski.

Za edna od dopisnichkite pouzdano znam deka e plakjana od albanskoto lobi na DUI vo Brisel. Znam lichno.

Ako DUI i Kosovo se povazhni od ekonomijata, zdravstvoto, penziite i obrazovanieto sto se edni i za Albancite i za Makedoncite ne se najvazhni - toa znachi deka nie ne dobivame izvestaj od Brisel, tuku od Tirana.

Taka Zapadot go tretira Istokot. Kako ustanova za mentalno retardirani lica pod zasilen nadzor.

A za toa vreme, dodeka incestnata Evropa i nejzinite mastiqari se mitarat pod lazhniot vpechatok deka vladeat so Svetot, Kina ima suficit, iliti povekje prodadeno od uvezeno, od duri 112 milijardi dolari! Vasiot kompjuter IBM ne e vekje amerikanska ikona. Kineski e.

Kineskinjata koja porano sluzhese za priplod, sega ra|a samo dve deca prosechno. Odat napred. Postojano.

Golemiot Majkrosoft na Bil Gejts svojot razvoen centar go seli vo Indija. Tamu e umot sto mu treba.

Rusite sakaa da kupat del od Dojche Telekom, no germanskata Vlada ladno gi odbi. Ne e ni pazarno, ni zakonski ni demokratski. Ama germanski - e.

Gi odbi sega. ]e vidime kako kje bide vo idnina. Rusite, vo me|uvreme, odat da ja kupat Al Italija. Italijanskata avio ikona.

Ali Ahmeti negovite kriminalci ni porachuvaat sto kje ima vo izvestajot od Brisel za nas.

Kolku da znae Ahmeti i Brisel: vo edna Kolumbija ministerkata za nadvoresni raboti Marija Konsuelo Aroho
    podnese ostavka zatoa sto ne taa, tuku nejziniot tatko i brat bile vo paravoeni edinici. I, za razlika od Ahmeti, zhenata e lepota. Top riba na koe nieden normalen premier ne bi i prifatil raskinuvanje.

Koj vladee so svetot.

Dali ovoj grad e nas, ili ne e vekje. Dali ovoj Svet e
    seuste nivni. Ili vekje ne.

Pisuva: Dragan P. LATAS

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Situata nė Kondovė, Maqedoni
    Nga Prespar_ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  3. Ali Ahmeti: Nuk jam nė opozitė
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 05:53
  4. Konkurenca televizive, politika dhe klanet
    Nga SUPERSTAR_N1 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-12-2005, 20:26
  5. Ahmeti: Pse i paralajmėrova maqedonasit pėr luftė tė re
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •