Postuar më parë nga King_Arthur
Po cdo njeri qe ka nje interes ne mest si ty normal qe do e mbroj Ameriken
PS: prandaj kot ja ke fut ti ik ruj pulat imen mos mba derr derr .
Po cdo njeri qe ka nje interes ne mest si ty normal qe do e mbroj Ameriken
PS: prandaj kot ja ke fut ti ik ruj pulat imen mos mba derr derr .
Ti je komplet jashte loje! Ishte Tony Bler ai qe i sugjeroi per here te pare bombardimet mbi kosove dhe beograd, dhe nuk vendosi Klinton por nje bashkesi ushtarake si Nato.
A te kujtohet Srebrenica? Atehere europianet u vonuan te parandalonin masakren e 8000 muslimaneve dhe kete here nuk donin te akuzoheshin serish per nje vonese tjeter mbi masakra te atyre permasava qe fatmiresisht nuk u perserit ne Racak.
Tani dicka mbi ndihmen amerikane qe trumpeton fort:
Vietnam = Per influence ushtarake ne lindjen e larget masakruan 2.5 milion njerez duke perdorur arme te shkaterrimit ne mase.
Nagasaki = Nuklear Bomb
Hiroshima = Nuklear Bomb
Kili = Sollen ne pushtet nje nga diktatoret me te eger ne histori dhe e mbrojten ate Apartejd.
Kamboxhia = Sollen ne pushtet Kmeret e kuq dhe si pasoje Pol Poti kreu masakrat me te medha ne rajon ne ndertesen numer 21.
Irak = Kaos dhe dhimbje qe ende vazhdojne te shtohen. Agresion dhe pushtim te nje shteti sovran nen akuza te rreme.
Nikaragua = Per influence politike, mbi ate vend u shkarkua i gjithe arsenali i armeve amerikane. dhe se fundmi ky shtet gjendet ne prapambetje totale ekonomike.
Afganistan = Fshirje te fshatrave te tere nga harta me arme te shkaterrimit ne mase si fosfori i bardhe apo bombat me uranium te varferuar.
Ka shume e shume te tjera qe mund te them per amerikanet deri tek mbrojtja qe u beri oficereve naziste edhe pse ata kishin kryer krime kunder njerezimit.
Dito.
babe mos ja fut kot po te them , une nuk kam ndonje interes per te mbrojtur ameriken lal nuk kam asnje perfitim por thjesht them realitetinPo cdo njeri qe ka nje interes ne mest si ty normal qe do e mbroj Ameriken
PS: prandaj kot ja ke fut ti ik ruj pulat imen mos mba derr derr .![]()
derr derr mos bej ti po ik posto nga temat e rebuseve se nuk merr vesh nga politika ti .
ti e ke shume gabim ketu , po te pyesesh kosovaret lal Bill Klintonin e kane si figure te shquar ne Kosove pyet . Dhe qe ishte amerika qe vendosi nderhyrjen nuk ka pike dyshimi kjo dhe Anglia si nje aleate dhe nje mbeshtese e Amerikes solli dhe ajo trupatTi je komplet jashte loje! Ishte Tony Bler ai qe i sugjeroi per here te pare bombardimet mbi kosove dhe beograd, dhe nuk vendosi Klinton por nje bashkesi ushtarake si Nato.Mos harro dhe nje fakt tjeter nese se ke degjuar harten qe gjeten ushtaret serbe , nje harte ne te cilen ishte shqiperia e madhe dhe kjo ju gjet ushtareve amerikane . pastaj lal mos u merr se cfare beri ne vietnam kohe e kaluar ajo , puna e vietnamit eshte si puna e korese tani , dhe atje vitnami i jugut ishte i komanduar nga amerikanet kurse veriu ishte ne lufte dhe aty ishte pune interesash .
vetem ne qoftese ti Dito nuk e pranon regjimin qe kishte vendosur Sadami , ke degjuar per shfarosjet qe ka bere Sadami , kundershtareve te tij qe i helmoi te gjithe nje qytet te tere qe eshte ne kufi me iranin . Ne irak normal qe do kete trezira pasi jane mbeshtetesit e Sadamit qe ne regjimin e tij kane bere palle ose sic jane ketu ne shqiperi qe ka akoma qe thone parti enver . Por dhe Al kaeda ben te veten .Irak = Kaos dhe dhimbje qe ende vazhdojne te shtohen. Agresion dhe pushtim te nje shteti sovran nen akuza te rreme.
ne keto fshatra ishin mbeshtetesit e Talebaneve dhe Baza te Al Kaedes dhe mire beri .Afganistan = Fshirje te fshatrave te tere nga harta me arme te shkaterrimit ne mase si fosfori i bardhe apo bombat me uranium te varferuar.
Po Japonia vete e kruajti mer me Ameriken se amerika nuk kishte hyre akoma ne luften e dyte boterore , cfare i beri Amerikes ne Pearl Harbor Japonia sa vete vrau me avione kamikaze dhe sa flote detare i prishi , pasi japonia ishte pjese e ROME BERLIN TOKIO dhe normal qe dhe amerika do mbrohej . Po ta vesh re dhe ne film gjenerali Japonez kur beri sulmin kunder Amerikes tha : SAPO KEMI ZGJUAR NGA GJUMI GJIGANDIN .Nagasaki = Nuklear Bomb
Hiroshima = Nuklear Bomb
Shqiperise dhe shqiptareve deri tani nuk ka pasur dhe nuk ka per ta pasur kurre keq me Ameriken perkundrazi gjithmone na ka ndihmuar , merr faktin sa shqiptare ke ne Amerike . Kush po ngulmon me te madhe tani per ti dhene panvaresine Kosoves ??? Amerika gjithmone ka qene nje Shtet mik per ne dhe na kane zili shume shtete qe shqiperia gjithmone gjen mbeshtetjen e Amerikes ne cdo gje .
Dhe mos merr vetem anet negative qe i quan ti Dito per Ameriken .
si e thashe dhe me larte : Amerika shtet qe duhet respektuar , dhe qe na respekton .
Mendimi Im eshte Se Eshte Kercenim Sepse Vitet E Fundit U Verejt Se Edhe Amerika Nuk Eshte E Sigurt Ne Akcionet E Saja.............![]()
Postuar më parë nga Dorontina
doruntina shum tv francez sheh ti,me kete tregon se je ne formatin francez e informuar,cka do te thote se je njeanshem e informuar apo e formuar n.q.s mund te flitet per formim
Amerika perben garanci dhe stabilitet per boten.Po te mos ishte Amerika ne si shqiptare keto 20 vitet e fundit kush e di se ku do kishim perfunduar.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Stop propagandes antiamerikane ne forumin shqiptar,U.S.A. IS THE BEST FRIEND OF ALBANIANS,e ka treguar kete ne dy momente kyçe te ekzistences sone si popull,po ju drejtohem atyre qe nuk e dine,presidenti amerikan WILSON mrojti pavaresine e SHQIPERISE,dhe presidenti tjeter amerikan WILIAM CLINTON SHPETOJI popullin Shqiptar te kosoves nga masakra totale,keto jane faktet, kjo eshte istoria,ne rast se ndonjeri do pergjigjet qe une spo them ndonje gje te re,se keto gjera dien,pikerisht pra une po ja u kujtoj,te gjithe atyre qe jane bere marioneta te shteteve te lindjes(sllave,apo turko arabe)stop sharjeve kunder AMERIKES sepse tek e fundit dihet,SHQIPTARET JANE POPULLI ME PROAMERIKAN I EUROPES kete e thone edhe gazetat europiane edhe ne e dime fare mire,mire po çfare ndodh,meqenese ketu ne forumin shqiptar ka shume forumista ekstremiste fetare proorient(keta shpesh here sjellin shkrime teper te gjata qe si kane nga truri i tyre,dhe te mbushura me propagande fetare dhe antiperendim)qe une dyshoj se jane dhe te paguar,sepse ska si shpjegohet ky zell kaq i madh mund te krijohet ideja se ne po shkojme drejt fondamentalizmit,gje e cila nuk eshte aspak e vertete(duke patur parasysh qe milionat e shqiptareve jane jasht internetit)pra edhe nje here propaganda juaj eshte e kote,nuk ka asnje lloj efekti,bile ne disa raste ka dhe efektin e kundert me synimin per te cilin behet,ne jeten time private,nuk me kishte rastisur kure te takoja ekstremiste fetare(njoh shume njeres)dhe kur u futa ketu ne forum u habita,thash me timen ça bohet ktu mer,ktu 50% i paska ble arabi me serbin,nje kuriozitet, shikoni postimet e sotme tek forumi i ateizmit,nje invazion temash dhe postimesh nga fanatiket muslimane,shumica copy-paste ose te mara te gateshme nga padronet qe i kane ne hyqem.RRofte Shqiperia,rrofteU.S.A.rrofte perendimi
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Dito, nese ke ndegju per 1 Bob Dole, athere i di gjenat, nese jo vetem fole cfare ke pa ne TV.
Nga shqyptaret e Amerikes dhe miqet e tyne senator e konegresmen u organizua bombardimi serrbis pa lejen e UNO-s. Me ane te miqeve Amerikan jan bind aleatet tjer, Tony Bler, H.sollana etjere, kaq per ty Dito, per me shum pyet gjuremo meso.
per ju qe konesideroni Ameriken anmike e njerzimit, jeni te verbu ideologjikishet ose fetarisht.
vetem ju lxoj dhe heshti! Nese Amerika ju duket qe ju ka uzrpu lirin, athere drejtohuni rusis. 2 rruge i ka ne bote, ka Amerkia ose ka rusia. Zgjidheni 1.
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
nuk ka asnje shtet qe eshte pro paqes kur mendon se mund te fitoje lufterat. perjashtim bejne mikroshtetet ketu.
Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
Krijoni Kontakt