Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239

per Poet dashurie

me kete barcoleten tende me kujtove nje barcolete te vjeter per nje gjuetar(malesor) qe vente ne mal te arusha dhe kthehej me nje qyp me mjalte...
    hahahahaha
    ...niente che amassi di piu'...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Vendndodhja
    atje
    Postime
    9

Per poetin e dashurise

O poet. Kete barcaleten tende mund te kete 1 vit e gjysem qe e kam degjuar. Nje me te fresket o burre se kjo eshte vyshkur. Nejse. Po presim per te tjera. Thuaj edhe ndonje tjeter.

i larguar Maska e glaukus 001
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    581
    mos ia nderprit humorin poetit se ato qe ke degjuar ti mund te jene te padegjuara per te tjere...

Ne nje fshat te humbur jetonte nje grua e vetmuar beqare. Kur po e ndjente se po jetonte ditet e fundit ajo shkoi tek nje firme Funerali dhe porositi qe kur te vdiste t'i shkruheshin ne varr keto fjale:
    "Linda e virgjer, jetova e virgjer, vdiqa virgjereshe".
    Pas pak kohesh gruaja vdiq dhe pronari i zyres se Funeralit u tha punetoreve te tij qe te gdhendnin ne gurin e varrit te plakes fjalet qe ajo kish porositur.
    Puntoret si dembele qe ishin menduan se plaka donte shume fjale prandaj vendosen t'i binin per shkurt dhe shkruan keto fjale ne gurin e saj:
    " Po kthehet e pa hapur"

Sa kerkon e sa te duhen?
    Burrat nga detyra s'druhen,
    trimi i mire do t'te jape,
    Sot me vrap e neser prape.
    Hidhni, hidhni tok dollare,
    te mos mbetemi te share.

Mbahu nene mos ki frike,
    Se ke djemte ne Amerike.

Bijte e beses Skenderbeut,
    qe i dalin zot atdheut!

Do te ndihim pa kursyer,
    per ty, nena jone e vyer,
    qe me drit' e nder te thuresh,
    dhe me bijt' e tu te mburresh.
    - Fan Noli -

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Postime
    184

o everest

me shkriveeee, hahahahahhahahahaaha
    kam marre dhe nje tjeter ne telefon t'ia thosha se qeshja vetem ne shtepi si e cmendur.me kenaqee.hahahhahahahahahaaha.
    edhe te tjerat te mira jane, poketo te everestit jane fantastike...
    naten te gjitheve

i/e regjistruar Maska e Steve
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    61
    Atehere ishin 2 shoke...A dhe B,...emrat gjejni vet.
    A: i thot B, ore e din qe kam pare nje enderr dje sikur ishim duke ecur dhe na gjemojn ca Indjan, ne me vrap ato me kuaj un shyqyr arrita te shpetoja se hypa ne peme, kurse ty te kapen dhe te perdhenuan...B: paska qen enderr e keqe kjo...!
    A: diten tjeter, ore a e din qe mu perserit prap ajo endrra e djeshme, si gjithmon un shpetoj siper ne maj te pemes, kurse ti han dru keq fare...!B: ou ēfare qenkan kto endrra....
    A: te neseremen takohen perseri, dhe A: thot ore si shpjegohet qe prap mu shfaq ajo enderr, vetem se ksaj rradhe, ti hype ne maj te pemes, dhe un s'arrita dot, por do ti qe Indjanet erdhen aty dhe thane, mjaft hengri dru ky i shkreti e ka rradhen ai siper tashti...!
    Shqiponja

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    shkon nje zezak ne farmaci per me ble nje prezervativ. te nesermen vjen prap me prezervativ te shpume ne dore . farmacistja e pyt : po si ndodhi ?
    zezaku: une i forte zezakja e forte prezervativi bam , ma jep nji ma te forte i thot.
    te nesermen e njejta histori .zezaku me prezervativ ne dore .une i forte zezakja e forte prezervativi bam ma jep nji ma te forte , edhe farmacistja ja jep.
    ky prap te nesermen kerkon nji ma te forto, farmacistja i thot: nigjo une po ta jap po asht shume i forte . ska gja thot ky vec ma jep. te nesermen vjen zezaku me prezervativ ne dore edhe i thot : une i forte zezakja e forte prezervativi i forte koqja e majte bam.
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239

kjo eshte e vertete..

Nje here nje shoky im po lfiste ne telefon me mamane dhe po i thoshte adresen e vendit ku ishim qe ajo t'i dergonte nja 2 videokaseta shqiptare. Po mamaja e tij s'po e merrte vesh emrin e qytetit ndaj ky shoku im fillon t'ia thote germe per germe.
    Prape s'po merreshin vesh, ky i thoshte S, ajo degjonte Z; ky i thoshte P ajo degjonte B.
    I them une : Kur te thuash S i thuaj S si Saranda.
    Dhe ky fillon S si Saranda,B si Berati etj. Ne nje cast po i thoshte germen D,po mamaja po degjonte T. Ky i perserit disa here D,D,D
    e ajo vazhdonte T,T T.
    Atehere degjova kete shokun tim qe po i thoshte mamase:
    Po D moj, D te thashe: D si Dhia !!!
    ...niente che amassi di piu'...

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    NE OREN E MESIMIT!?

con msusja benin ne mesim edhe fillon e e pyt: kush ishte ismail qemali?

beni:nuk e di

m: po kush ishte naim frasheri?

b: se di

m: po gjergj fishta?

b: s'ja kam idene
    dhe keshtu vazhdon derisa i thot: ulu 4!
    pas 5 minutash beni con doren dhe pyet mesusen: e di ti se kush eshte indriti?

m: nuk e di

b: po kush eshte Edi?

m: nuk e di

b: po miri?

m: se di

b - e shikon pra, ti ke shoket e tu e une kam shoket e mi!?
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

i/e regjistruar Maska e er_gjen
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Njerin po e ndiqnin indjanet qe ta grapisnin, por ky po u bente rezistence megjithese shoket i ishin vrare te gjithe....
    e qello me pushke pa paushim, kur i mbarojne fisheket, atehere filloi te fliste me vete...boooo c'mu q* nenaaa....kur kujtohet qe kishte pistoleten, e filloi te qellonte me teeeee, por i vritet kaliii.... dhe ai prapee: booo c'mu q* nenaaa taniii......
    vazhdon te vrapoje e te qelloj me pistoleteee, por i mbarojne fisheket....ai prapeee: booooo c'mu q* nena taniiiiii...
    vazhdojne qe te vrapoj e arin ne buze te nje gremineee e nuk kishte nga te ikte meee se e rethuan indjanet, dhe ai prape: boooo c'mu q* nenaaaaa
    ne ate moment i shfaqet nje engjell dhe e pyet qe cfare ka qe nje e dy i thote qe ju q* nenaaaa.......
    ai i thote qe nuk ka me shpetim se kali ju vra, fisheket ju mbaruan, indjanet e rethuan prandaj dhe thote ashtuu...
    por engjelli i thote qe kishte akoma dickaaa qe mund te bente....prandaj i tha qe te merte nje gure, te matej mire e te qellonte mu ne kokeeee kapon e fisit te indjaneveee.....
    dhe ai keshtu beriii....matet mire e qellon dhe e vret...dhe gjitheee shpreseee kthehet nga engjelli e i thoteee. he po tani????
    engjelli i thote indiferent: TANI POOO, QE TU Q*iii NONA

i/e regjistruar Maska e er_gjen
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Djalli u del ne rruge tre burravee, e u thote qe ai ishte djalli e tani kishte ndermend qe tu priste veglen sipas zanatit qe kishin ne jeteeee....
    ne kete moment njeri fillon e qesh me te madheee...djalli ofendohet shume e i thote qe ate ka per ta lene per ne fund, e pyet te parin se cfare zanati ka......Ky i thote qe ishte berber....atehere djalli nxjer nje pale gersher e ja pret veglen......
    por ai i pari vazzhdonte e qeshte me te madhe duke e nervikosur me teper djallin qe vazhdonte e e kercenonteee....
    kur pyet te dytin se cfare zanati kishte ky i thote qe ishte kasap dhe djalli nxjer nje hanxhar e ja pret veglen...e gjithe qejf e shume hakmares kthehet nga ai qe qeshte e i thoteee: he ore ti qe qesh, tani ke radhen, cfare zanati ke??????
    po ky prape duke qeshur me te madhe i thote:
    Une jam AKULLORESHITES, prandaj ma merrrr ne goje deri sa te shkrij

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  3. Mėsime tė pėrgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  4. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •