Di qe egziston nje numer telefoni ne Shqiperi ku njerzit mund te denoncojne korrupsionin apo gjera te tjera.Kush e di kete numer ju lutem te ma thot.
faleminderit.
Di qe egziston nje numer telefoni ne Shqiperi ku njerzit mund te denoncojne korrupsionin apo gjera te tjera.Kush e di kete numer ju lutem te ma thot.
faleminderit.
:^zilet
Numrat jane :
0800 08 08
dhe
0800 09 09
( i gjen dhe tek faqja e kryeministrise)
Firma ime eshte : SHQIPTARE
denoncoje dhe ketu ne forum, se lexohet
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
Postuar mė parė nga Tironsja
Mendon se do merret ne konsiderat ai denancim qe do te besh me kete shtet ?!
Nejse,shpresoje shume![]()
Feel the pump √
Shife se ca shkruan mor. Gjith po e shofin se korrupsioni po ngadalsohet e ky me thot me kete shtet.Postuar mė parė nga Dj-GabrieL
Ky nuk eshte shtet akulloresh sikur shteti i meparshem.
Fute ne internet, filloje qe ne kete teme dhe shperndaje ne sa tema te mundesh, Jam i sigurt qe ka edhe te tjere ketu qe do te ndohmojne ta shperndash informacionin. Jane gati 30000 veta ketu , sikur edhe nje perqindje shume e vogel e tyre do ta shperndajne ne website te tjera per nje jave jam i sigurt se do harrije ne televizion ose radio. Dhe me pas dikush ne pushtet do detyrohet te beje dicka . Na jep sa me shume informacion qe te mundesh, dhe po te ndihmojme ta shpendash kudo.Postuar mė parė nga Tironsja
Live interesting times
Postuar mė parė nga Shup Lakaliu
Ti plako do jesh ndonje i fiksuar pas kesaj te djathtes.Por kur e thot dhe ky shoku jem, ketu vlen te permendesh ate fragmentin e filmit..
XhAXHI KOPI! EDHE AKULLORE EDHE COKOLLAT
NJesoje si njeri e tjeteri,turinjt vetem ndryshojne,por menyra e ngrenjes vazhdon te jete me OREKS te plote
Postuar mė parė nga romeoOOO
Feel the pump √
Une plako nuk jam i fiksua pas te djathtes por edhe qorri qe eshte qorr dy sysh e din se kur eshte mire dhe kur eshte keq. Por ti si dukesh ke qef ata tulanat e PSse andaj flet kshu.Postuar mė parė nga Dj-GabrieL
PSja me nje akullore e bente Shqiperine lesh kumllash, e gjith PSja ka qene dhe eshte vetem e vetem nje cope sekser akulloreje haha![]()
Une sa per djeni nuk jam me asnji parti,biles e urrej kur me thon me cilen parti je.Postuar mė parė nga Shup Lakaliu
POr ti dukesh haptaz qe je i djathte perderisa mban krahun e te djathteve dhe thua qe Ps eshte shtet akulloresh.Une flas realen,sepse eshte premtuar shume por deri tani nje hic eshte vepruar.Populli do vepra dhe jo zhurem kot e me kot.
Hajde shendet e pare se ne te dy debatojme ketu kurse pushtetasit rrojne si Ducja dhe tallin ate muhabetin me popullin e shkret.
Feel the pump √
Krijoni Kontakt