Hej mire se ju gjej.
Pashe pak me pare se ka qene nje teme me shqiptaret ne Michigan dhe eshte mbyllur. Vendosa ta hap edhe nje here edhe pse jam pak fillestare ne forum po jo me jeten e vrullshme e plot befasira te Michiganit.
I pershendes te gjithe forumistet , Michiganistet e ne vecanti Tafti-baftin. Nuk e di cfare je vajze apo djale as info. tuaj se kam lexuar po fjalet i kishe qelluar ama. Une nuk perzihem shume me shqiptare ketu ku jam, po kete Shekon qe ju mi vini nje Z te madhe perpara e kam njohur personalisht. Per te hequr skam po per te shtuar duhet nje nate dimri te mbaroje historite e ketoj palo burre. Shume nga ne kemi krijuar pershtypjen se te kesh nje xhep me para je edhe i edukuar , me kulturen e duhur apo edhe dicka me shume. Sheko mund te kete parate po per sa i perket moralit ? Genjeshtren, tradhetine ndaj fasmiljes e jetes bashkeshortore e ka cuar per PHD.Eshte me se e vertete qe ke vajze qe takon ose me mire te thuash femer qe rri ne kembe ju thote jam beqar, kam para e se caj B pert asgje. Ju afron boten deri sa ti shtjere ne dore. Kjo mua sme duket puna e nje koke te madhe e patriotike sic e kishin cilesuar disa forumista me larte , po thjeshte si dikush qe shitet per nje cope **** shkurt per mua s'eshte vec se nje male *r*s*i*u*e.
Me vjen keq per ata qe i lepihen e per ata qe i kane vene nje perce syve e se shohin realitetin ashtu si eshte.
Do te kemi kohe te debatojme .
Faleminderit.
Krijoni Kontakt