Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Stina
    Po bie ne kundershtim me fjalet e tua. Nje person i arsyeshem nuk do e thoshte ate "quote." Fute veten ne grupin e personave qe nuk flasin me "quote" apo jo?

Po ta shikosh ne nje kendveshtrim te thelle kjo "keshilla me e mire" del si shkaku i nje kaosi. Atehere, kur nuk do i zesh bese nje gruaje edhe kur ajo thote te verteten, kur i bie ta zesh bese? Del: kurre. Edhe une bie dakort per djemte. Une perkundrazi, e pranoj qe flas me "quote." Por ti nuk do e besosh qe une e pranoj. hehe... Me te vertete nje fatkeqesi ky mendim (per mua te pakten).

Stina ju pershende

Te marrim faktin qe une jam nje i pa arsyeshem, dhe per kete kam te drejten te jem dhe nihilist, pra deri ketu jemi dakort me procesin arsye.

Fraza, mos i beso nje gruaje edhe kur ajo te thote te verteten, eshte teper e thelle per mendjen tende, prandaj mendoje edhe njehere c'ka dashur te thote autori. Nuk e kam idene se sa libra filozofike keni lexuar ne jeten tuaj dhe per kete dyshoj te kesh cuar nje liber te tille deri ne fund.
    Te shkojme tek fjala juaj KAOS , A nuk ju duket se bota eshte nje kaos? mbi kete arsye seksi femer do t'i mbijetoje kaosit dhe jo Dito-ja atij.

Dito.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Reaa
    "Por une jam nje shpirt i lire, dhe a jetojne dot shpirtrat e lire bashke me femrat? ne pergjithesi une besoj se do me pelqente te thoja te verteten: Do pelqeja me shume te fluturoja vetem."

Ja nje fakt Dito..........qe nuk mund te njohesh femrat nese parapelqen te fluturosh vetem!

Reaa
    Reaa moj shejtane

Po germon keqas odeonin Copeza e shkrimit tim shkeputur nga ju me shume kujdes nga tema odeonet, nuk me fut ne ekuivok, perkundrazi me ndihmon me teper te te them qe ju studioj mjaft me kujdes juve femrave. Pikerisht kam bere apologjine e nje shpirti te lire perballe burgut familjar i cili kthehet ne monument nen efektin kohe.
    Njerezit shpesh i genjen ndienja prandaj edhe besojne! E pra une kete faze e kam kaluar Reaa sepse zemra eshte nje kafshe qe eshte e mira te mos ti zesh bese. Inteligjenca eshte nje tjeter, por ajo te pakten nuk flet per dashurine.

Keshtu Reaa

Dito.

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    e pse na komplikojne kaq shume keta meshkujt????!!!
    shikohini gjerat me thjesht dhe do ndihemi me prane nj-tj.do ndihemi me shok.
    Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    e pse na komplikojne kaq shume keta meshkujt????!!!
    shikohini gjerat me thjesht dhe do ndihemi me prane nj-tj.do ndihemi me shok.
    ne fund te fundit,nuk funksionon pa njeren pale a tjetren.
    Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    o lal duhet se ca duan femrat tani mos ti vem dhe emer se na heqin postimin. 99% ate gjen dun.

GONE Maska e Reaa
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Vendndodhja
    Error
    Postime
    293
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Reaa moj shejtane

Po germon keqas odeonin Copeza e shkrimit tim shkeputur nga ju me shume kujdes nga tema odeonet, nuk me fut ne ekuivok, perkundrazi me ndihmon me teper te te them qe ju studioj mjaft me kujdes juve femrave. Pikerisht kam bere apologjine e nje shpirti te lire perballe burgut familjar i cili kthehet ne monument nen efektin kohe.
    Njerezit shpesh i genjen ndienja prandaj edhe besojne! E pra une kete faze e kam kaluar Reaa sepse zemra eshte nje kafshe qe eshte e mira te mos ti zesh bese. Inteligjenca eshte nje tjeter, por ajo te pakten nuk flet per dashurine.

Keshtu Reaa

Dito.
    Ah Dito, Dito

Thua qe zemra eshte nje kafshe.........pra duhet zhdveshur nga ndjenjat, por kjo eshte e pamundur, sepse nuk mund te egzistoje nje lakuriqsi ndjenjash. Edhe urrejtja (ndaj femrave) eshte ndjenje Dito

Reaa

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Shum i bukur ky shkrim vertete...
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Tė drejtat e gruas nė njė kėndvėshtrim global
    Nga Lioness nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  2. Pėr ‘inferioritetin’ e femrave
    Nga Jimmi_1978 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 09:46
  3. Kriza e botės bashkėkohore
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  4. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •