Teme e bukur (dhe feministe, sigurisht, dedikuar femrave...)
Kujt i dedikohet autoresia, se me sa kuptoj une hapeses se temes![]()
Teme e bukur (dhe feministe, sigurisht, dedikuar femrave...)
Kujt i dedikohet autoresia, se me sa kuptoj une hapeses se temes![]()
Ndertojne shume poshte ata qe ndertojne nen yje...
Pink, shume bukur, shume e vertet po me le pershtypjen e shkrimeve te deshimtareve te Jahovait..
Sigurisht qe kjo nuk ia ul vlerat!
Eshte me fat ajo femer qe ndien qe ka motra ( pak rendesi ka a jane motra fizike)
Sbesoj se kjo tema u dedikohet vetem motrave..
sa ka ju kane nje shoqe te ngushte, nga ato pa hile qe ndoshta jeni rritur bashke apo ju eshte gjendur kur keni pasur me shume nevoje se kurre per ngrohtesi ?
Ndonjehere dhe nje i huaj te behet me i afert se gjaku yt.
Pergezime per temen, shume i bukur postimi yt pinko.
Delisa ke te drejte rrushe, tema nuk i drejtohet vetem motrave sic eshte interpretuar vende vende, po te lexohet deri ne fund tema eshte per te gjitha ato femra qe ke i ka patur prane ne cdo moment te jetes qe ketu marrin emrin "motrat" duke dashur te tregoje afrimitetin qe gjen femra me femren edhe pse disa nuk duan ta pranojne.Postuar mė parė nga delisa
Puc.
p.s ja nisa kete shkrim me email te gjitha shoqeve te mia, dhe ta kisha nisur dhe ty. S'te ka ardhur?!
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Mire mire,e bukur keshilla
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
une kete forward mund ta kem marre mbi 10 here dhe kryesisht e marr kur filloj e i injoroj shoqet.E per ta derguar ja dergoj vellait (meqe nuk kam moter as kusherira te para, e thank god per kete)
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Vras mendjen si do te ishte bota pa femrat, - dhe nuk arij dot as ta imagjinoj.
Femra eshte gjeja me e mire qe Zoti beri ndonjehere.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
ESHTE GJITHCKA KETU:
Koha kalon. Jeta rjedh.Truni femres asihere se kapi veten...
Largesia ndan.
Femijet rriten.
E lamja,e shpalamja dhe e gatumja eshte e perditshme por fytyra femres duket gjithnje e me shume si gazete e zhubrosme.
Dashuria zbehet.
Burrat i rrafin se jane torrollacka
Zemrat thyhen.
POR...
Motrat jane aty!
Jane aty per te kujtuar endrren me Princin xixa-xixa mbi nje kale te bardhe te adoleshences e me pas per tu ngasheruar,jargavitur e qyrravitur koke 'n koke...Jane aty per te qare me njere tjetren ironine e te lindurit femer,fatkeqsine e te qenurit femer, e cila me pas, instinktivisht, i transporton ne guzhine ku i presin nje mal me tenxhere e kusija si e vetmja menyre per te marre shperblimin Yp Xhixhi ne darke ne shtrat....![]()
...
.
Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.
...te lumet PINK...me pelqeu shum kejo qe shkrove...Pershendetje te perzemerta, kalofesh nji fund te javes te shkelqyeshme...suksese...Postuar mė parė nga PINK
"Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"
Postuar mė parė nga Asteraki
mirepo shikoni se c`lexova me vone ;
Ne fillim Zoti krijoi boten dhe beri pushim
Me pas Zoti krijoi burrin dhe beri pushim
Me pas Zoti krijoi gruan
e qe atehere as Zoti as burri skane me pushim\
po tani si te mendoj?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt