hen'Ri pse moj e ke edhe ti (librin dmth)
e dergove porosine e pare ?
Poezine e kam fjalen!
Ti e di se porosite i kam (ke) poezi (lol)
hen'Ri pse moj e ke edhe ti (librin dmth)
e dergove porosine e pare ?
Poezine e kam fjalen!
Ti e di se porosite i kam (ke) poezi (lol)
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Nese ndonje nga ju te usa-s apo dhe Kanada-se do ishte i/e interesuar ta lexonte....
hihihi, ate Kanadane kastile e shtova se e mora me mend qe do dilje ne skene ti e e Kanadase("ndihmen" mos e zi ne goje se s'e dergoj fare pastaj)
Po e bejme keshtu, ne fillim po ia dergoj mackes dhe asaj 'maces' tjeter qe ka afer....., ajo le te ta dergoje ty e e ti ma kthe pasi ta kesh qarkulluar nga te te doje qejfi.
Kuqja altruiste![]()
Tema e Erzenit dhe Drerit u bashkuan pasi benin fjale per te njejtin artikull. Kur hapni tema kontrolloni ne fillim qe ato tema nuk jane hapur me pare per te mos krijuar rremuje.
Kuqalashe .. shume bukur komenton ti.
Shkruaj ndonje tregim ose novel..psh nga vitet ne Tirane..
Suksese !
shtriji kembet sa ke jorganin ..se te ha bubi.
Xeno, kur lexon postimet ketu, cilen ane i kthen kompjuterit....ate te pasmen?: )
Dashamiresisht, miqesisht (lol)
Kuqja
P.S. Une jam rritur ne Jorgucat, s'mund te shkruaj dot per Tiranen kur ate s'e kam pare asnjehere :-)
Kuqalashe, shkruaj per Jorgucatin pra ose Vriserane.
Pse nuk bejne dashuri e Romanca andej nga juve?
Me kto tema shkruaj nji novele.
Psh nje djale Musliman do nje vajze ortodokse dhe familjet vlojne nga halli.
Babai i muslimanit nuk thot gje i ziu por te familja ortodokse behet nami..
Sa konservator jane ata..te tmershem..
Por ne fund triumfon dashuria dhe djali vendos te behet ortodoks. Ai shkon te papu ne qishe e behet Spiro ose Mihal.
Belaja nuk mbaron sepse fshati zien nga fjalet. Ata thone se vertet Nazmiu u be i krishtere por ai na qenkish bere Synet qe i vogel. Dramaciteti rritet e etj etj.
Vazhdoje ti Novelen se talent ke.
shtriji kembet sa ke jorganin ..se te ha bubi.
dikush me siper e para shume kohe thote; kur i ke lexuar nje liber Kadare e ke lexuar te terin!!!
me kete menyre te menduari do na duhej qe pas asaj dite te famshme kur kemi shijuar per here te pare kenaqesine qe na jep femra, ''alla sojshe nuk na e lejon forumi'', ...
c'ka jemi ne kete bote, jemi viktima te kenaqesise, e cila eshte si shtate ngjyrat e drites; e shumellojshme e nje nga keto eshte edhe leximi, sepse perndryshe kthehemi ne statuja mermeri...
shnet
Krijoni Kontakt