Per t'u alarmuar ka, sepse nuk mund te lejohet te jete nje fenomen ne rritje, por Parlamentin po e leme rehat
Per t'u alarmuar ka, sepse nuk mund te lejohet te jete nje fenomen ne rritje, por Parlamentin po e leme rehat
Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte
Intolerant per disa gjera jam por jo injorant, ti nuk me njeh fare te me thuash injorant. Disa gjera qe ne Hollande apo Belgjike jane te zakonshme per mua qe jam shqiptar nuk duhet te ekzistojne ne vendin ku une jetoj, prandaj nuk dua qe morali pervers hollandez te me imponohet ketu ne ShqiperiPostuar mė parė nga miko
Postuar mė parė nga Edvin83
Tani ta marrim vesh ti Edvin , ti denon kete akt pasi u perform ne nje mjedis shkolle apo se nuk duhet te lejohen metoda te tjera seksuale pervec asaj klasikes? Se nese e lexove postin tim tamam, une pervete e denoj ate akt per vete faktin se u be ne shkolle , shkolla duhet te jete e shenjte per cdokend pasi aty shkon per edukim dhe jo per te pare akte te tilla . Sa per te tjerat sme behet vone se cbejne akoma sja kane ngrene ate .......... spermen qe permend ti. LOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga Alda1
Po sikur te te them se e njoh kte goce..!!! prap nga greqia do thush se ka ardh video??
shshhhhh se turp mjaft jua kena len fajin atyne grekve, kte qe e kena ta mbajm me shnet... mos munohemi me mcef gjurmet kot, jo nga greqia jo nga italia pfffff e drejta osht se shkollat jan kthy ne bordello, ene vetem qe te msojne nuk iket aty, ne shkolla shkohet per seks apo ku ta di un me u drogu, Po jo per studime.
N.q.s video esht e vertet, tup te ket..edhe po duhet te bejn dicka per kete!!!
per mendimin tim turp duhet te ken ata qe gjykojn ne kete menyr.
perderisa neper shkollat shqiptare ka hyr edukata seksuale ateher me sa kurajo kerkoni llogari nga 2 adoleshenta ? lol
lejini te bojn qef se per zotin e kan mir jeta o SEKS kush se ka kuptu te vej te vari veten me nai ushkur brekesh te grisura lol
bruxelles po mendon me veten e tij "a sikur te isha une ne ta atij djalit"Postuar mė parė nga bruxelles
turp dhe per ty qe mendon keshtu, turp edhe per ata qe lejojne te tilla gjera dhe i fshehin ne menyra te paskrupullta. Keto gjera sa na nxijne faqen, asgje te mire nuk na sjellin, duhen mare masa te menjehershme qe te tilla gjera mos ndodhin me.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
E mbeshtes mendimin tend dhe sic e thashe dhe me siper mos ia vini re bruxelles se atje ku ndodhet ai nuk ka faj fare perderisa shumica jane te semure seksuale e sodomiste, Sodoma e Gomorroah po dalin prape nga toka...Postuar mė parė nga ^lukas^
Pse nuk thoni ju te thyejme dhe ne ndonje rekord. Te sfidojme Inisin petroninsat etj......
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Si shume rendesi i keni dhene kesaj teme.
ajo budallaqja beri dicka qe do ti mbeten njolle tere jeten.
Po mos i beni dhe shume reklame.se femra idote ka plot.do thone qe ajo u be e njohur dhe do ta bejne ndonje hero.me ben pershtypje pse i nxjerrin dhe ne publik keto gjera.ne vende te tjera jane bere shume te tilla, po nuk publikojne.
Aman, lejini hajvanet.ata duan cmendine te vine ne vete...
Kot lodheni...
"Te porta e shurdhit,gjuaj sa te duash" thoshin te vjeterit
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Krijoni Kontakt