Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 105

Tema: Skandal

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    E para ske pse arrin ne perdorim epitetesh ofendues se ska nevoje. Te siguroj qe mesazhin e percon edhe pa share, pavaresisht se kur shan te duket sikur i tregon vendin dikujt.

E dyta videoja nuk eshte bere ne sy te publikut sic pretendon ti. Ajo eshte thjesht nje kapricio adolentesh qe zoti e di se si u be publike nga dikush. Nuk eshte se keta nxenes shkojne ne shkolle per seks, thjesht kane shfrytezuar nje klase bosh pas mesimit per te bere dicka qe e bejne edhe ne parqe edhe ne shtepi edhe ne motele apo plazhe. Gjera te tilla kane ndodhur historikisht ne shkollat tone, mos bej kot si struci sikur habitesh. Dikur kur dikush puthej ne klase konsideroj gje e rralle, sot sipas kohes behen te tjera gjera dhe teknologjia na i ben me te dukshme. Por seshte as e para as e fundit here qe te rinjte e kane perdorur edhe shkollen per kenaqesite e tyre. Qellimi i tyre seshte degradimi i shkolles por thjesht konvenienca qe ajo ofron. Te njejten gje bejne edhe studentet neper auditore apo konvikte, i dime mire keto se kemi qene studente vete. Kalonin ne heshtje te tilla gjera sipas rregullit 'dont ask dont tell'.

Ketu une nuk po mbroj xhestin, por po perpiqm te hedh drite mbi nje realitet qe shoqeria jone konservative e pergojon me shume se cduhet. E njejta shoqeri qe nuk ngre fare gojen kur burri e rreh gruan por qe e qorton gruan kur kthehet ne shtepine e prinderve per tu ndare pasi kjo gje 'turperon nderin e famikles'. Kjo eshte nje shoqeri e kalbur qe sakrifikon nderin e familjes apo komunitetit ne kurriz te fatit te individit.

Kush do kapet ne shkolla duke bere seks te gjobitet, kaq, pike. Sic gjobitesh me makine per shpejtesi, apo sic gjobitesh per cdo gje tjeter.Cdo pergojim i metejshem i kitij akti tregon injorance dhe kakrakter primitiv.
    Pse mi te paskam share une ty? Karafile sharje eshte? Eshte goxha lule e bukur me ere teper speciale. Ndoshta duhet te te thosha ndonje emer tjeter qe te mos te te dukej si sharje.

E pikerisht ajo qe thua ti , perdorimi i ambienteve si klasa, plazhe, parqe etj etj per konveniencen e ketyre adoleshenteve te pafajshem apo te te rriturve si puna jote ESHTE E NDALUAR ME LIGJ, nga kjo shoqeria e kalbur ( dhe jo vetem shqiptare, te siguroj per kete) ne te cilen ti pate fatin e keq te mbish. Jane ligje konservatore qe cenojne fatet e individeve? Eh, bote e poshter kjo!Dhe sa per habine time, nuk me habit mua aspak as ata dhe as ti. Sa per pergojimin.... kush shkel rregullat dhe ligjet do pergojohet dhe do tregohet SI SHEMBULL I KEQ!
    Ji Vetvetja!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E para ske pse arrin ne perdorim epitetesh ofendues se ska nevoje. Te siguroj qe mesazhin e percon edhe pa share, pavaresisht se kur shan te duket sikur i tregon vendin dikujt.

E dyta videoja nuk eshte bere ne sy te publikut sic pretendon ti. Ajo eshte thjesht nje kapricio adolentesh qe zoti e di se si u be publike nga dikush. Nuk eshte se keta nxenes shkojne ne shkolle per seks, thjesht kane shfrytezuar nje klase bosh pas mesimit per te bere dicka qe e bejne edhe ne parqe edhe ne shtepi edhe ne motele apo plazhe. Gjera te tilla kane ndodhur historikisht ne shkollat tone, mos bej kot si struci sikur habitesh. Dikur kur dikush puthej ne klase konsideroj gje e rralle, sot sipas kohes behen te tjera gjera dhe teknologjia na i ben me te dukshme. Por seshte as e para as e fundit here qe te rinjte e kane perdorur edhe shkollen per kenaqesite e tyre. Qellimi i tyre seshte degradimi i shkolles por thjesht konvenienca qe ajo ofron. Te njejten gje bejne edhe studentet neper auditore apo konvikte, i dime mire keto se kemi qene studente vete. Kalonin ne heshtje te tilla gjera sipas rregullit 'dont ask dont tell'.

Ketu une nuk po mbroj xhestin, por po perpiqm te hedh drite mbi nje realitet qe shoqeria jone konservative e pergojon me shume se cduhet. E njejta shoqeri qe nuk ngre fare gojen kur burri e rreh gruan por qe e qorton gruan kur kthehet ne shtepine e prinderve per tu ndare pasi kjo gje 'turperon nderin e famikles'. Kjo eshte nje shoqeri e kalbur qe sakrifikon nderin e familjes apo komunitetit ne kurriz te fatit te individit.

Kush do kapet ne shkolla duke bere seks te gjobitet, kaq, pike. Sic gjobitesh me makine per shpejtesi, apo sic gjobitesh per cdo gje tjeter.Cdo pergojim i metejshem i kitij akti tregon injorance dhe kakrakter primitiv.

Shume dakort me ty Lunesta . Ky eshte realiteti shqiptare, qe gjithmone bejme moral per moralin .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar mė parė nga Lule Portokalli
    Pse mi te paskam share une ty? Karafile sharje eshte? Eshte goxha lule e bukur me ere teper speciale. Ndoshta duhet te te thosha ndonje emer tjeter qe te mos te te dukej si sharje.

E pikerisht ajo qe thua ti , perdorimi i ambienteve si klasa, plazhe, parqe etj etj per konveniencen e ketyre adoleshenteve te pafajshem apo te te rriturve si puna jote ESHTE E NDALUAR ME LIGJ, nga kjo shoqeria e kalbur ( dhe jo vetem shqiptare, te siguroj per kete) ne te cilen ti pate fatin e keq te mbish. Jane ligje konservatore qe cenojne fatet e individeve? Eh, bote e poshter kjo!Dhe sa per habine time, nuk me habit mua aspak as ata dhe as ti. Sa per pergojimin.... kush shkel rregullat dhe ligjet do pergojohet dhe do tregohet SI SHEMBULL I KEQ!

E mire pra futja kot. Do flasesh per temen apo do grricesh si kalama 5 vjec? Hajde po te drejtohem edhe une ty si shoqja 'karavidhe' pasi karavidhja eshte nje frut ekzotik deti.

Titulli 'skandal' eshte titull keqinformues. Seksi kurre nuk eshte skandal i atille sic mund te jene shume episode te tjera te shoqerise sone. Nuk e kuptoj pse u perfshi policia jone ne kete mesele pasi me cdi une ne shqiperi nuk ka ligje te sanksionuara kunder seksit ne shkolle, apo ka? Seksi ka ndodhur dhe do ndodhe ne shqiperi kudo, sa te 'gjiri' tek liqeni, sa neper bunkere ne kohen e xhaxhit, sa neper klasa e auditore, dhe me se paku neper shtepia, pasi ne shqiperi te kesh seks ne menyre normale eshte e papranueshme, sa nga babi, sa nga mami e sa nga kuminiteti dhe ju forumistet virtuale qe na silleni si profesore te edukates morale.

Keta adoleshnetet nuk do kishin nevoje te perdornin klasen per seks nese ky djali mund ta sillte te dashuren ne shtepi pa u perballur me zemerimin e mamit apo uluritjet e babit.

Une mendoj se shoku ne kete rast nuk ka ardhur ngaqe u kapen dy te rinj duke bere seks, sepse duhet te jesh me te vertete humbameno qe te mos ta dish se te tilla gjera kane ndodhur gjithmone ashtu fshehurazi. Shoku ka ardhut nga menyra sesi u kapen dhe stili origjinal.

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    E mire pra futja kot. Do flasesh per temen apo do grricesh si kalama 5 vjec? Hajde po te drejtohem edhe une ty si shoqja 'karavidhe' pasi karavidhja eshte nje frut ekzotik deti.

Titulli 'skandal' eshte titull keqinformues. Seksi kurre nuk eshte skandal i atille sic mund te jene shume episode te tjera te shoqerise sone. Nuk e kuptoj pse u perfshi policia jone ne kete mesele pasi me cdi une ne shqiperi nuk ka ligje te sanksionuara kunder seksit ne shkolle, apo ka? Seksi ka ndodhur dhe do ndodhe ne shqiperi kudo, sa te 'gjiri' tek liqeni, sa neper bunkere ne kohen e xhaxhit, sa neper klasa e auditore, dhe me se paku neper shtepia, pasi ne shqiperi te kesh seks ne menyre normale eshte e papranueshme, sa nga babi, sa nga mami e sa nga kuminiteti dhe ju forumistet virtuale qe na silleni si profesore te edukates morale.

Keta adoleshnetet nuk do kishin nevoje te perdornin klasen per seks nese ky djali mund ta sillte te dashuren ne shtepi pa u perballur me zemerimin e mamit apo uluritjet e babit.

Une mendoj se shoku ne kete rast nuk ka ardhur ngaqe u kapen dy te rinj duke bere seks, sepse duhet te jesh me te vertete humbameno qe te mos ta dish se te tilla gjera kane ndodhur gjithmone ashtu fshehurazi. Shoku ka ardhut nga menyra sesi u kapen dhe stili origjinal.
    Karavidhja frut ekzotik deti? Mire. Me pelqejne karavidhet mua, cfaredo qe te jene. I ha une ato.
    Po mi shoqe po. Saqe e thua ti, ashtu do jete. Stili origjinal dhe i paperseritshem Dhe qenke e informuar ti per te gjitha qoshkat ku ka qene bere dhe behet sex.
    Sa per sqarim policia eshte perfshire sepse seksi ne publik ( per fatkeqesine tende te madhe) eshte i ndaluar me ligj edhe ne ate shoqerine "konservatore" "moraliste" "humbamene" shqiptare, si ne cdo vend tjeter te botes. Ky eshte skandali, e dashur, jo stili jot. Mirepo, po qe se thua ti qe "ka qene bere, behet dhe do behet... " ashtu do e le edhe une, sepse ti i di mire keto gjera dhe ti e vendos (lol)!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lule Portokalli : 20-06-2006 mė 14:18
    Ji Vetvetja!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

hi

Normat e moralit kane ekzistuar dhe do ekzistojne DHE KANE TE NJEJTIN THELB, sido dhe sado qe te evolojne. Thelbi eshte ruajtja e rraces njerezore,

Do te lutesha shum lulja portokallit te mos kaloje ne sulme direkte dhe ofendime ndaj personave qe kan mendime te kunderta sepse ne radh te par ke nji munges informacioni mbi ate qe shpreh dhe mendimet i ke shum te pakontrolluara .
    Mund ta di per ēfar arsye dhe ēfar vlere ka termi RAC ???
    te bej te ditur qe ky term esht krijuar shpikur gjat evoluimit te shoqeris njerzore dhe si ēdo gje qe krijohet fillimisht shpesh her esht e gabuar pra ky term ska vend ketu o zonjushe .
    bota e qyteteruar kete term e ka hequr nga fjalori dhe nga mendja po fatkeqesisht ti e paske akoma ne kok .
    nuk ka me raca o zonje ka komunitete ka njerez te ndryshem nga njeri tjetri persa i perket lekures ngjyres kultures etj etj por njeriu nuk perben asnji rac .
    ky esht term nazistash dhe njerzish me koefiēent mental qe le per te deshiruar .
    Kur thua ka njerez qe ju ben pershtypje kjo video e fut veten automatikisht ke njerezit me mental te dobet e te pazhvilluar lal dhe kjo qe po them nuk esht ofendim fare se se tem me kete qellim thjesht dua te them qe kur te ben pershtypje diēka qe ka lidhje me seksin dmth shokohesh me fjal te tjera pra esht diēka qe te vjen papritur e gjith kjo sdo te thot gje tjeter perveēse faktit qe ti edhe ata personat qe shokohen kan probleme me seksin ose kan tabu ose komplekse .
    tani per ti fshehur keto komplekse sadopak do besh rolin e moralistes ti ?
    asgje ne bot sta heq stresin lal as ofendimet qe i ben lunesta ose noi tjetri .
    thjesht shfaq ketu diēka nga vetvetja qe me shum na ben per te qeshur sesa ndikon realisht e kupton dot ket ?
    normalisht ne ket forum termi RAC duhet te ishte hequr nga moderatoret pra ste ve faj edhe keta jan pak si mbrapa me boten :-p

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Eagle
    Rrėfimi i 17-vjeēares: Seks e hashash nė shkollė? Normale

L.Ēela

TIRANĖ-E.R. ėshtė 17 vjeē, nxėnėse nė vit tė tretė nė njė nga gjimnazet e Tiranės. Ajo pranoi dje njė ftesė pėr tė ardhur nė redaksinė e “Shekullit” dhe pėr t’iu pėrgjigjur pyetjeve tė mėposhtme…Kėrkon qė tė mos e identifikojmė shkollėn ku mėson e pėr arsye etike nuk mund tė japim as identitetin e plotė tė vajzės, por biseda e regjistruar dhe tė dhėnat pėr shkollėn ku ajo studion ndodhen nė redaksinė e “Shekullit”. Theksojmė se dėshmia e vajzės vlen vetėm pėr shkollėn ku ajo studion.
    E ke nė celularin tėnd kėtė videon qė qarkullon?
    Jo
    Ke parė video tė tilla tė ngjashme tė regjistruara?
    Jo fiks tė ngjashme, por video me tė zėna ka sa tė duash
    Ti ke video tė tilla nė celular?
    Jo, nuk kam tani..
    Na pėrshkruaj njė nga kėto filmime?
    Po ja, kam njė me dy vajza qė u zunė aty te shkolla… Ajo e kap pėr flokėsh atė tjetrėn dhe e zhdėp nė dru, t’u i bėrtit: Unė tė zhvesh…gjėra tė tilla… ndėrkohė qė vjen zysha pėr t’i ndarė dhe mė pas drejtori…
    Ka raste tė shumta grindjesh nė shkollėn tuaj?
    Ēdo tre ditė ndodh ndonjė gjė..
    Si reagojnė mėsuesit?
    Si reagojnė… ēfarė do bėjnė ata…
    Me ēfarė zihen, thjesht me grushta?
    Grushta, karrige, libra, ndonjėherė ēunat kanė dhe ndonjė thikė
    Ke dėgjuar tė bėhet seks nė ambientet e shkollės?
    Normale… Normale…
    Ke parė vetė skena tė tilla?
    Me futje duarsh po…por pėr tė tjera ata nuk do t’i bėjnė para meje, apo jo…
    Po ēfarė skenash ke parė?
    Po ja me futje duarsh … shtrirje nė bankė…masazhe
    Mos gėnje…
    Ta rrasa me celular kokės… nuk po gėnjej..
    Kėto skenat qė the janė tė pėrditshme?
    Po normale, si do shtyhet dita…
    Po mėsuesit i shikojnė kėto?
    Ndonjėherė… normale…
    Ndodhin nė orė tė mėsimit, apo nė pushim?
    Ndodhin dhe nė orė tė mėsimit..
    Si reagojnė mėsuesit?
    Ka qė flasin, ka qė nuk reagojnė fare…
    Pihet duhan nė klasė?
    Ouuu me llullė.. (qesh)
    Brenda nė klasė?
    Po normale, brenda jashtė, te furgonat e shkollės…
    E dinė mėsuesit?
    Po ku e di unė… ata aty janė…
    Po raste tė pėrdorimit tė drogės nė shkollė di?
    Normale..
    Ēfarė lloj droge?
    Hashashi
    Nė ēfarė forme?
    Cigare
    Pinė mė shumė djemtė apo vajzat?
    Djemtė
    Ti vetė ke pirė?
    Jo
    Po kush pi?
    Pinė ēunat
    Ku e gjejnė drogėn?
    Me anė tė njėri tjetrit… shoku- shokut..
    Ke dėgjuar ku e marrin?
    E gjejnė ēunat… nuk e di… e blejnė ku ta gjejnė tjetėr…
    Po mėsuesit i shohin kėto skena tė drogės?
    Po nuk e di unė a shofin ata… Ēunat pijnė… edhe nė pushim… vjen erė aty…normal qė mėsuesit duhet tė dinė…
    Nuk reagojnė mėsuesit pėr erėn e hashashit…?
    Po ja dje ishte zysha, hyri tha… hapni ato dritaret, ēfarė ere vjen kėshtu kėtu…
    Po alkool pini?
    Ēunat pinė, edhe ne kemi pirė ndonjėherė
    Ēfarė lloj alkooli?
    Birra kam pi unė, konjak, njė ditė pimė njė shishe martini… njė shoqja ime volli nė klasė pastaj..
    Ku e pitė, nė klasė?
    Jo, jo nė klasė…ishte njė ditė qė shkuam me vonesė nė shkollė… pastaj kur shkuam nė shkollė, ajo shoqja volli..
    Po bashkėmoshatarė qė mbajnė armė nė shkollė ke parė?
    Thikė kam parė
    Ka patur ndonjė sherr me thikė brenda shkollės?
    Kėrcėnime… duke e nxjerrė thikėn, por kaq..
    Na pershkruaj njė orė mėsimi…
    Mėsim…
    Mėsim normal domethėnė?
    Po ndonjėherė hapim ndonjė temė bisede me zyshat… dėgjojmė muzikė po jo tė gjitha orėt janė kėshtu nė fakt..
    Dėgjoni muzikė?
    Kjo ėshtė nė plan tė parė..
    Si e dėgjoni muzikėn?
    Po ja.. hapim celularin, ngrejmė pak zėrin
    Ti ke celular ?
    Kam
    E mban me vete nė mėsim?
    Po normal
    Ke celular me kamerė?
    Si tė duket ty…
    Ku e ke gjetur?
    Ma ka dhuruar i dashuri
    Ke tė dashur ?
    Kam
    Sa?
    Si sa mo? Njė
    Ke patur tė dashur tė tjerė?
    Kam patur
    Sa?
    Prit t’i numėroj… s’e mbaj mend
    Mė shumė se 4?
    Po
    Sa vjeē je?
    17
    Nė ēfarė moshe ke patur tė dashurin tėnd tė parė?
    15
    Ishte shok i klasės?
    Jo, jo… nuk ka lidhje
    Si e ke takuar?
    Njė shoqja ime ma ka prezantuar… boll tani se u trasha…

10/06/2006
    shume interesante intervista por me duket sikur eshte sajuar nga nje person (per humor)
    shume qesharake ne disa pyetje, ska mundesi nje person te pergjigjet ne ate menyre :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Parlamenti Rinor Maska e Failed Rapper
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    253
    Citim Postuar mė parė nga bruxelles
    per cilen liri fjale flet ti ? mos e ke fjalen per ate liri fjale qe te ofendon nga familja ne menyren me injorante dhe gratis per me shum ? .....
    ==> Po te marr nje shembull shume te thjeshte. Amendamenti i pare i Kushtetutes Amerikane, thote qe cdo njeri ka te drejten te shprehet lirshem, te thoje mendimin e tij etj etj. Kjo nenkupton, qe cfaredo qe thuhet, perfshihet ne ate te drejte, dhe nuk mund te kesh kontestime per kete, sepse thjesht po "interpretoj" Amendamentin. Dmth, qe nqs nje person i thote nje personi me ngjyre, "negro", nuk duhet te denohet, por praktikisht ndodh ndryshe. Pra, une po flisja per aspektin teorik, ti per ate praktik. Jemi ne gjatesi te ndryshme vale.

Citim Postuar mė parė nga bruxelles
    pastaj per cilen shqiperi flitet se akoma se kam iden per ēfar je duke folur ?
    vertet mendoni ju qe su ka bo ndonjiher seks neper shkollat shqiptare ?
    ==> As nuk e kam thene ne asnje nga shkrimet e mia, qe nuk ka patur raste te kryerjes se marredhenies seksuale ne shkolla. Shqiperia qe une flas, eshte ajo, qe po jetojme. Me paradokse te thella, me kundershti te medha, me kontradita te theksuara. Pra, une nuk jam kunder kryerjes se marredhenies seksuale, por jo ne shkolle. E kam thene dhe me pare, dhe nuk dua te perseritem duke u bere i bezdisshem. Ndryshimet demokratike, paten te mira dhe te keqija, por, disa gjera, shkojne pertej sistemeve politike. Ketu nuk po flitet, e solli PD apo e pati fajin Enveri. Ketu, thelbi eshte morali. Ne jetojme ne shoqerine Ballkanike e me pas ne ate rajonale, qe ndryshon shume ne kete dimension nga ajo amerikane, dhe qe eshte me konservatore. Fryma e Europes (nese e ke ndjekur debatin mbi anetaresimin e Turqise ne BE) bazohet ne frymen e kristianizmit (ne thelb, por eshte funksion me shume variabla). A e pranon fryma kristiane kete qe ndodhi? Hap librat e shenjte kristiane, nese jam gabim, terhiqem.

==> Debati, nuk ka te beje vetem me kete. Eshte e vertete qe ka pasur, madje do te kete, gjera te tilla. Kjo u publikua, kjo po analizohet. Nuk mund te flitet ne menyre hipotetike mbi dicka qe nuk eshte e sigurt qe ka ndodhur apo jo, qe dmth, une smund te gjykoj per nje video analoge te shkolles "Ismail QEmali" (shkolla eshte marre kot, thjesht per shembull) nderkohe qe une skam pare video.

==> Sipas filozofise qe pershkruan shkrimet e tua, dhe te disa anetareve te tjere, shembulli qe do te jap me poshte, eshte i pranueshem. Nese kemi nje terrorist, i cili hedh nje bombe, eshte gje normale, per sa kohe, une per vete, nuk e bej bomben ne shtepi, familja ime gjithashtu. Dmth, perderisa eshte rast i izoluar, s'kemi pse te merremi? Dyshoj mbi kete pike.

==> E kam thene edhe me pare, qe diskutimi po polarizohet, por jane disa vlera te shoqerise (morali, etika etj) qe ruajne vleren e tyre, pavaresisht nga ideologjia (filozofia) qe kemi. Ndoshta fjala moral dhe etike per ty, kane tjeter kuptim. Ne Shqiperi i ka humbur pak vlera, sepse jane perseritur shume here, por vlera e tyre qendron

==> Shembull i kundershtise me frymen amerikane, qe ti NDOSHTA mbeshtet, eshte: Ne rastin e skandalit Lewinski (nqs e ke ndjekur) opinioni amerikan, nuk u "interesua" per ate qe kishte ndodhur ne Zyren Ovale, por pse Z. Clinton kishte genjyer, qe dmth, ndodhte cfare ndodhte ne Zyren Ovale mes Clinton dhe Lewinskit, ishte pune e tyre dhe e Hillary-t, e rendesishme ishte qe Clinton, te merrej edhe me problemet e shtetit (taxat, pensionet etj). Pra, fryma e tyre liberale (qe Shqiperia nuk e ka) nuk u interesua fare per ceshtjet e tij intime.

Bruxelles, perpiqu qe ne analizen tende, te perfshish disa variabla, dhe jo vetem deshiren biologjike njerezore per te kryer marredhenie sexuale (dhe nuk je i vetmi qe e analizon vetem ne kete kendveshtrim)
    Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

hi

==> Sipas filozofise qe pershkruan shkrimet e tua, dhe te disa anetareve te tjere, shembulli qe do te jap me poshte, eshte i pranueshem. Nese kemi nje terrorist, i cili hedh nje bombe, eshte gje normale, per sa kohe, une per vete, nuk e bej bomben ne shtepi, familja ime gjithashtu. Dmth, perderisa eshte rast i izoluar, s'kemi pse te merremi? Dyshoj mbi kete pike.

sjam kunder kendveshtrimeve te tua ne asnji menyr .
    ke arsyetim interesant persa i perket dukurive shoqerore.
    thjesht per ate qe ke shkruajtur pak me lart je pak abstrakt sepse mundohesh te barazosh dy akte ose me sakt dy dukuri te ndryshme .
    terrorizmi ska lidhje me seksin dhe asnji hamendje sado imagjinative sdo mundte te gjente sadopak lidhje ose mundesi krahasimi ndermjet tyre .
    kur permend fjalen terrorist je larg shum konceptit seks ose akte seksuale sepse seksi nuk shkakton vdekje por kenaqesi ne te gjitha format e veta dhe nuk e demton shoqerin ose moralin ne asnji drejtim .
    e kunderta ndodh me terrorizmin pasojet e te cilit i dim te gjith .
    un nuk e pranoj ket akt te izoluar por i jap nji kendveshtrim personal qe ka lidhje me mua dhe vetem me mua .
    shoqeria esht nji perberje individesh qe mundohen te komunikojn dhe te pranohen me njeri tjetrin ndryshe sdo kishte ekuiliber.
    nese disa akte bien ndesh me kodet morale dhe regullat jetesore te shoqeris shqiptare sjam kunder qe te shifen ne kete prizem .
    por per mua sjan aspak skandal dhe aspak te gjykushme ne menyren se si gjykohen prej disa shkruesve ketu ne forum .
    smendoj qe kur dikush kryen seks ne publik duhet ta vem si xhordano brunon ne turren e druve .
    nese e ke par pak me lart ne disa shkrime reagimet kan qen me te forta sesa ne periudhen e inkuizicionit kjo sme pelqen dhe kete kundershtoj se sjam aspak pro veprimeve te tilla ne publik ose ne institucione qe edukojn brezin e ri qe neser do jen nena e baballar .
    pastaj neper shkrime duhet te dini jo vetem ti rapper por shumica ktu qe smund te jemi serioza ne maksimum sepse forumi ne fund te fundit esht kalim kohe ose kenaqesi qe secili e ndien ndryshem .
    pra ska nevoj me ra ne ofendime familjesh personale ose imponime me brutalitet te tipit mos hajdeni ne shqiperi etj etj jan shum donkishotekse :-)
    besoj se ti rapper e ke te qart ēdoja te thoja me ket shkrimin dhe sdo kemi keqkuptime varibalet i shof ne ēdo lloj dimensioni nese do ta dish :-)

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Thene mesiper nga Bruxelles:
    kur permend fjalen terrorist je larg shum konceptit seks ose akte seksuale sepse seksi nuk shkakton vdekje por kenaqesi ne te gjitha format e veta dhe nuk e demton shoqerin ose moralin ne asnji drejtim .
    e kunderta ndodh me terrorizmin pasojet e te cilit i dim te gjith .
    Me lejo te te kundershtoj ( megjithese eshte jashte temes)....Faktikisht sot kur permend terroristet, nenkupton dike qe do te vrasi veten e vet dhe te tjeret rreth e qark pa dallim per tu shperblyer me 72 virgjeresha ne parajse.....Pra me pak fjale, terroristet e sotem vrasin per....seks! Ne kete kontekst pra , seksi shkakton vdekje!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

reckless_chap

bruxelles permende qe sexy nuk e demton shoqerine??????---hmmmmm ja te jap un nje shembull historik [nqs ja ke iden sadopak nga historia]

ka qen nje perandor romak me emrin CALIGULA...... ai ka qen shume sexier i madh ...dhe mbahej ne pallatin e tij per orgy ne mase.....aq dem po i sillte perandorise dhe kolonive te romes kenaqisia e pashtershme seksuale e CALIGULES sa senatoret e pane te arsyeshme vrasjen e tij ...dhe mbas vrasjes ate e qujten perandor te pamoralshem......

tani romaket mbaheshin per tiran te medhenj [njerez pa shpirt]......

kur demtohet tiranet prej moralit ,vaj halli per robte qe se kan haberin se ceshte morali bruxelles

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Drejtori i Berishės nė skandal pėr molestim seksual
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 01:29
  2. Meta: Rama - Skandal ne Internacionalen Socialiste
    Nga Thatcher nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 14:44
  3. Skandal nė spitalin e Durrėsit!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 22:02
  4. Borxhet e Nano, skandal nė Krans Montana
    Nga ALBA nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 05-07-2004, 16:12
  5. Skandal me tenderin e kombetares ne FSHF.
    Nga kolombi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-06-2004, 23:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •