hej Albryder, po une mire qe e gjeta rrugen, me bastun :-))jam plake une te thashe, po offsite apo insite tere jemi shqiptare :-))))te pershendes zemra e rrofshi per keto mesazhe.
Emira
hej Albryder, po une mire qe e gjeta rrugen, me bastun :-))jam plake une te thashe, po offsite apo insite tere jemi shqiptare :-))))te pershendes zemra e rrofshi per keto mesazhe.
Emira
Jepni dashuri pa kufi, do merrni te njejten gje si shperblim vecse te shumefishuar:-)
AlbRyder, I think u r a cool guy, from your posts and everything...
Emira Morava, vazhdo ti si te te vije per mbare, mos degjo AlbRyderin, se ti e di perse ai do qe te shkruajne vetem vajzat e reja...![]()
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
rofte korca qe ncjer goca te bukura
dhe une korcar jam
ncncncncnc me beri edhe diskriminus moshe)
Un per femrat mendoj si per veren e kuqe sweety it gets better with age LoL
Albryder je shume i kendshem, po qesh me ze..:-) ky krahasimi me veren, ja sa te vije im-shoq dhe t;ja them qe mos i shkoje syri gjetiu..Hej djem dhe vajza ju pershendes te gjitheve. Sa here degjoj per shqiptare qe dalin mire me studime, fitojne bursa me mbushet shpirti plot. Ju uroj te gjitheve suksese ku jeniu neper shkolla besoj shumica.
Ju pershendes Emira
Jepni dashuri pa kufi, do merrni te njejten gje si shperblim vecse te shumefishuar:-)
Mireserdhe Odeta ne forum edhe nga Rezi,
Lumja ti moj Korc o lule ci le pas shoqet e tua, gjithmone e para Korca number one, jemi te gjithe krenar per kulturen korcare, e pranojme jo me shume qejf ne tironsit qe Korca ka qene me pare shume me e civilizuar se Tirana.
Respekt
Perzemersisht Rezi
Ja ke fut kot,ja ke fut kot
ja ke fut kot plako.
O rezi si ta nxe goja te thush qe tirona nuk eshte njeshi mer ti?figure fare eshte.
jazek
Krijoni Kontakt