Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Dr
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    ne perendim
    Postime
    338

fiksfare kaps

Cuna, a dini nai program si me i download videot e fiks fare apo portokalli nga site i top-channel tv. Une i download gjate punes ato dhe i shof ne tren kur iki ne shpi. Puna eshte se topi se ci ka bo qe i hap dhe i shef ne nje version te vjeter te win player por si donload dot me.
    Nai ide
    Tung
    Rachi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    67
    provo nje here kete mbase te punon. Kliko me butonin e djathte tek linku i filmit qe kerkon to download. Pastaj tek menuja qe hapet kliko tek "save target as" dhe shkarkoje ne kompjuterin tend.
    shnet

forever hers Maska e Eagle
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Per te patur nje copy te fix fare apo portokalli ke vetem nje "zgjidhje" nese mund te quhet.
    Hape daten qe ti kerkon te shohesh dhe lere te luhet dhe pas nje fare kohe (varet nga shpejtesia e internetit qe ke) do ta gjesh skedarin e kesaj date ne Internet Temporary Folder . Kopjoje qe aty ne nje Folder qe ti do dhe ne kete menyre e ke te ruajtur ne HD (hard disk) dhe mund ta shohesh sa here te duash...
    Nuk e di a me kuptove dhe a te ndihmon sado pak kjo menyre.
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mund ta regjistrosh me Programin Replay video suite.Programi ka regjistrus videosh qe luhen ne media player(WM recorder) dhe regjistrus videosh qe luhen ne real player(RM recorder).Ky program eshte me baze URL dmth regjistrimi realizohet duke futur edhe adresen e faqes qe ka videot.http://www.wmrecorder.com/download.php
    ose wbstream recorder pro http://www.sytexis.com/index.php?page=wsrecorderpro
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Dr
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    ne perendim
    Postime
    338
    Benesven, aty ste len ajo kur i jap rightklik me e marr adresen url, me thote nuk e hap dot. Eagle, si ta gjej Int Temp folder.....
    Ta
    Rachi

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Eshte normale pasi ata perdorin nje streaming server qe ste lejon ta marresh file-n.
    E vetmja zgjidhje eshte programet qe i regjistrojne keto stream-s si ato qe te ka dhene benseven me siper.

Per ate qe thote eagle une nuk jam i sigurte se do te te punoje pasi aty do te gjesh vetem nje file te pjesshem qe perdoret per ate pjesen ku programi qe e luan videon te thote "buffering x%", shkurt eshte vetem nje pjese e shkurter e te gjithe filmit.

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ka te ngjare qe faqja te kete brenda ndonje script asp qe bllokon kopjimin e videove stream nga programe kopjus.Duhet pare per ndonje program qe i ben bypass scriptit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mund te besh kapjen regjistrimin e videos ne ekran,gjate kohes qe ajo luhet ne real player.Pjesen e regjistruar e kursen si skedar avi ne harddrive.Mund te te beje pune programi Hero Screen recorder v 2.02 nga Herosoft.Ky program regjistron ate cfare luhet ne real player ose ne Windows media player.Link shkarkimi http://www.topdownloads.net/software/view.php?id=10217 Pas instalimit ne direktorine C shiko per skedaret ne herosoft folder,courseware2.exe.Ky eshte skedari kryesor qe hap programin,ben regjistrimin dhe punon me regjistrimet.Ke edhe dy skedare te tjere aty,play exe dhe Sedit.exe qe mund te duhen me vone.Ne program zgjedh opsionet e rezultateve te regjistrimit si avi file(output avi) si dhe regjistrimzeri(capture audio) Shtyp butonin e kuq regjistro(capture) menjehere ne majen e miut do dale nje kryq i holle.E vendos kryqin ne cepin majtas lart te dritares se real playerit dhe e mban butonin e majte te miut te shtypur.Zhvendose shenjusin e miut diagonal ne cepin poshte djathtas te dritares se realplayerit dhe leshon miun.Menjehere do filloje regjistrimi i videos.Ne kater kendet e realplayerit do shfaqin vija jeshile,qe tregon se regjistrimi i videos eshte nen proces....
    Program tjeter qe regjistron videot njelloj si programi me lart eshte edhe Snagit 7.2.2 nga techsmith.Shume program i fuqishem me shume funksione te thjeshta bazike dhe te avancuara,kapje videosh,fotografish,tekstesh,direkt x,ka editor per kapje fotografish etj http://www.techsmith.com/products/snagit/default.asp
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

forever hers Maska e Eagle
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Ajo qe une them me siper e provova para se ta hidhja ne forum.
    Eshte plotesisht e sakte, d.m.th. punon.

Per te gjetur skedarin duhet te shkosh ne Temporary Internet Folder.
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Eagle, kam një problem. Kur dua të copy & save një foto nga interneti nuk mundem, sepse ka vetem dy opsione formati art ose bmp . Në fakt e save, por kur dua ta hap atë foto, më thote që ky format është i pamundur të hapet. Si të bëj që ta save me ( jpg).

Kuptove gjë, nga këto që shkrova më sipër?
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sigurimi i kompjuterit
    Nga Force-Intruder në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-11-2011, 16:02
  2. Ëndrra ime, të kem një program timin në FoxNews
    Nga brooklyn2007 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  3. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •