Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 117
    ° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Ndoshta eshte nje pyetje qesharake,por jam pak i informuar dhe meqe vura re qe ketu qeka rrit nr i rapidshare users thash po i bi shkurt.

A ka ndonje program qe mund te ti shkarkoje avash avash psh nje loje ose nai program me 30 pjese,pa qene aktiv duke i futur nje nga nje,me pak fjale automatikisht duke patur PREMIUM Account.

Flm per pgj...

P.S. Per upload kam sepse kishte vete nje te tille rapidshare,po per download???

Albanian Pirate Maska e ArberX-MOW
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Postime
    60

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Orso
    Ndoshta eshte nje pyetje qesharake,por jam pak i informuar dhe meqe vura re qe ketu qeka rrit nr i rapidshare users thash po i bi shkurt.

A ka ndonje program qe mund te ti shkarkoje avash avash psh nje loje ose nai program me 30 pjese,pa qene aktiv duke i futur nje nga nje,me pak fjale automatikisht duke patur PREMIUM Account.

Flm per pgj...

P.S. Per upload kam sepse kishte vete nje te tille rapidshare,po per download???
    PO!
    Nqs jane linkat ne rapidshare.de atehere perdore programin RapidGet qe mund te shkarkohet nga faqja e tyre , ndersa per rapidshare.com eshte ketu http://rapidshare.com/en/news.html
    Vetem i ben copy linkat ne download manager dhe aty te login dhe password jep userin dhe passwordin qe e ke ne rapidshare.com , une kete menyre e kam testuar me FlashGet.

Albanian Pirate Maska e ArberX-MOW
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Postime
    60
    Rapidshare thot qe nuk duhet te perdorur por ju mundeni , me sa e di une numri i ip adresave nuk duhet te kaloje 30-shin sepse pastaj Rapidshare u'a mbyll account-in.

ElvisTe Maska e el7
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Vancouver, Canada
    Postime
    164
    Sme besohet kjo 30-cja, pastaj dhe sikur 30 te jene shume mire eshte.
    LI BE
    "Everything is an Idea"

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Ku mund te gjej ca proxy te sigurta qe punojne dhe qe nuk jane te ngarkuar dmth shkarkojne per dite .......

ElvisTe Maska e el7
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Vancouver, Canada
    Postime
    164

Thumbs up

Gjej Proxy switcher instaloje dhe do kesh proxy sa te duash, kam zbritur nga rapidshare (pa pritur kohen)vetem me proxy switcher pa premium account.
    LI BE
    "Everything is an Idea"

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Orso

Flm per pgj...

FlashGet.

Nqs ke 30 pjese, perdor Firefox 1.5 ose 2 dhe instaloji add-on FlashGot (kur te klikosh linkun e add-on FlashGot beje me Firefox, se ta instalon menjehere.. - si programi dhe pug-in jane gratis, natyrisht). Ti nxjerr add-on linket direkt, dhe i merr FlashGet i fut ne database dhe radhen e shkarkimeve. Fut vetem nr dhe password e rapidshare per linkun e pare.. ( Pyetja e programit-> Apply the same settings for other download? Pergjigja jote-> Yes [don't ask anymore]).. edhe vjen gjumi.

(FlashGet 1.73 .. funksionon dhe me rapidshare.de dhe me rapidshare.com..

Firefox, jo Internet Explorer)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 13-12-2006 mė 12:56
    Prektora

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730

Unhappy Premium account

Ju lutemi nese keni mundsi se sipas pergjigjeve tuaja nje premium account mund ta perdor ne disa IP, te ma dergoni nje User ?! Sipas mundesive kuptohet nese ka ndonjeri .
    p.s.
    Une provova ta blej nje premium account por nuk beri nga ketu (kosova), nuk di pse. Une kartelen e kam visa eletronic...FLM per mirkuptim!!!

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Gjithmone firefox plako,megj shume flm,ta provoj dhe te kthej pgj.

i/e regjistruar Maska e Nimi84
    Anėtarėsuar
    05-03-2005
    Postime
    14

si te shkarkoj pa limit nga rapishare me IP statike?

A ka ndonje mundesi tjeter perveq se te hap premium acount te shkarkoj pa limit kohe nga rapidshare apo eshte krejt e kot?

Nimi

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •