Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 117
    i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    SerialN: nje program te tille mesa di une nuk ka,por di shume programe qe mund te shkarkosh nga rapidshare dhe megaupload e shume te tjere.tani nuk e kuptuva pyetjen tate tamam nese ti je i zoti i asaj net caffe apo je thjesht nje user,nese je i zoti downloadimet mund ti pesh gjate nates kur nuk ke usera ne rrjet.por nese ti je nje user i thjeshte nuk ja vlen nje gje e tille ,megjithese varet se cfare bandwithi ka net caffe ku ti deshiron te besh download .dhe se cfare download do te besh ne cfar sasie.njoh disa programe qe bejne download nga rapidshare dhe megaupload me shume se nje download ne te njejten kohe pastaj ka edhe te atille qe pa perfunduar nje nuk te lejon te downloadosh tjeter.
    por asnjeri nuk i ruan downloadimet nese ti shkeputesh nga rrjeti,po u shkepute fillon gjithcka nga zero edhe nese ti ke downloaduar 99% fillon perseri nga zero po u shkepute.

me shpjego dicka me shume se si do ta perdoresh qe te sugjeroj nje program nese ti je i zoti apo thjesht user???????????
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga by_durrsaku
    SerialN: nje program te tille mesa di une nuk ka,por di shume programe qe mund te shkarkosh nga rapidshare dhe megaupload e shume te tjere.tani nuk e kuptuva pyetjen tate tamam nese ti je i zoti i asaj net caffe apo je thjesht nje user,nese je i zoti downloadimet mund ti pesh gjate nates kur nuk ke usera ne rrjet.por nese ti je nje user i thjeshte nuk ja vlen nje gje e tille ,megjithese varet se cfare bandwithi ka net caffe ku ti deshiron te besh download .dhe se cfare download do te besh ne cfar sasie.njoh disa programe qe bejne download nga rapidshare dhe megaupload me shume se nje download ne te njejten kohe pastaj ka edhe te atille qe pa perfunduar nje nuk te lejon te downloadosh tjeter.
    por asnjeri nuk i ruan downloadimet nese ti shkeputesh nga rrjeti,po u shkepute fillon gjithcka nga zero edhe nese ti ke downloaduar 99% fillon perseri nga zero po u shkepute.

me shpjego dicka me shume se si do ta perdoresh qe te sugjeroj nje program nese ti je i zoti apo thjesht user???????????
    Une jam user i thjeshte i net caffes. Ketu linja e internetit (kur shkarkone) eshte me hope here shkon 30 kbs, here 5 kb/s. Merre me mend se cfare filesize mund te shkarkosh me kete shpejtesi!

Une dua nje program qe edhe kur te dal nga interneti, ta le filen te shkarkohet, edhe pse aty do te punoje nje tjeter (pa dijenine e tij kuptohet ). Po naj program qe edhe kur nderpritet linja, ta vazhdoje shkarkimin aty ku e ka lene, a ka?

Programe per te shkarkuar nga Rapidshare apo MUpload edhe ku kalon limiti, kam marre une (Rapidlecher, Rapid graber e ca te tjere), po puna eshte se sdi si ti perdoret, ate proxyn sja nderroj dot.

Gjithsesi rrofsh durrsako

SerialN

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Provo njehere kete:
    http://www.freedownloadmanager.org/

Nqs ke konto me pagese (premium) ne rapidshare mund te perdoresh dhe kete:
    http://rapidshare.de/en/rapidget.html

i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    me vjen keq por te gjitha programet qe njoh une po u shkepute gjate downloadimit fillojne perseri nga zero.pastaj me ate shpejtesi qe paska ai net caffe mendoj qe nuk ja vlen,qe te rrishe ne net 2ore per te shkarkuar maksimumi 100mb.dhe pastaj mendoj qe ai net kafe perdor ndonje program qe sapo ti te mbarosh pune ne ate kompjuter ai e mbyll keshtuqe edhe programi qe po ben downloadim mbyllet.

keto jane disa emra programesh qe bejne download nga rapidshare:

usDownloader 1.3.3-rapget v.1.00beta 1-the grabber shine v 1.4.2 e shume te tjere.nese nuk i gjen dot me shkruaj se te jap linkun se ku mund ti besh download/te gjitha funksionojne edhe me proxy.
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Postime
    41
    Pse nuk blen ndonjeri ndonje account se jane lire fare dhe ta publikoje ketu dhe pastaj e perdorim bashkarisht

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    FlashGET eshte me i miri.Beje nje kerkim ne google dhe do e gjesh
    I dorezuar me ne fund

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Edhe une jam i mendimit qe Flash Get eshte me i mire nga te gjithe. Ai ta ruan shkarkimin edhe kur ke dale nga linja. Licensen e ka free keshtu qe nuk ke probleme per sa i perket crackeve dhe serialeve. Ndersa per ta fshehur, kur e ke ne icon try, bere right click dhe jepi always hide. Shpresoj te te pelqeje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Postime
    97
    shko tek siti http://www.bearshare.com/ dhe hidhi nje sy versionit falas te programit bearshare ta keshilloj eshte shume i shpejte

Ledi^MC**Alb_Hacker
    Anėtarėsuar
    03-03-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    28

Programe pėr tė shkarkuar nga rapidshare

hi te gjithe anetar te forumit me te papam ne BOTE.
    Kam nje problem:Sa here qe dua te downloadoj disa gjera nga rapidshare njera pas tjetres, heren e pare e downloadoj kurse heren e dyte nuk downloadon.Si me ja bo.Duhet me ble ate Premium-Account
    Kush mundet te me dergoj pergjigje ne forum

Ledi_Mc mire ja ke bere qe e ke hapur kete teme, te gjithve na intereson kjo.
    Shpresojm se ndonje antar i forumit do te na ndihmoje.

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •