A1
si ka mundesi qe ke nje account qe zgjat per vite apo thjesht qe menyre te shprehuri??
A1
si ka mundesi qe ke nje account qe zgjat per vite apo thjesht qe menyre te shprehuri??
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
http://www.mediafire.com/?ez2migmzmyt
Ahmed qe merre provoje ket ndoshta ben pune
diesel sepse rapid punon me pike dhe ndoshta ka mbledh shume pike.
Une e kam fare te lehte. Kam IP dinamike, por kur futem per te be shkarkime neper warez me lidhje ne RapidShare, me duhet te restartoj kompjuterin cdo 5 minute, qe te me nderrohet IP-ja, qe te shkarkoj programet tjera. Por kjo eshte e merzitshme, sigurisht! Kerkoj ndonje metode tjeter qe do te jete me funksionale! Ju dini ndonje menyre si mund te shkarkoj pakufi nga rapidshare, kuptohet pa me be restart kompjuterin?![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Edhe unė e kam njė metodė gjithashtu tė mėrzitshme por mė tė lehtė.Nė fakt, unė vetėm e shkėpus lidhjen dhe konektohem sėrishtė, dhe mė funksionon nė rapidshare. Provojeni, ndoshta dikujt edhe mund t'i funksionojė.
shnet!!!!
Po ashtu eshte mirepo ja dikujt si ai siper s'ja pret farePostuar mė parė nga Dembel_beu
![]()
Nese nuk paska menyra pirate per te shkarkuar nga rapidshare (se paku te une nuk po kane sukses keto metoda te postuara me larte) po mendoj te provoj te bej upload ne rapidshare...Desha te ju pyes ato fajla qe i bej upload d.m.th. ato linka a dalin vet neper ndonje warez apo une duhet ti postoj neper forume te ndryshme.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOGIC : 15-02-2007 mė 07:41
une kam nje account mujor falas,nqs doni jua jap ta perdorni nja tre personave vetem se duhet te mundoheni te uploudoni sa me shume qe te fitoni pike per ta rinovuar per nje muaj e keshtu me radhe dhe nje kush tjeter eshte qe do tju jap disa linke qe ti postoni neper forume te ndryshem.
Por mos u zini si shqiptaret shkarkoni nco njeri nga 2gb ne dite se deri ne 25gb ne 5 dite eshte limiti...
Kush eshte i interesuar dhe ploteson kushtet te me kontaktoje.
Krijoni Kontakt