Ne nga ana jone e kemi adet neper livadhe me ja shpreh dashurin hahah
Ne nga ana jone e kemi adet neper livadhe me ja shpreh dashurin hahah
Mjafton te jete nje dite me shi,ska rendesi vendi![]()
...do flas sinqerisht....nese nje çun do me pelqente....sdo kishte aspak rendesi se ku do ma shprehte dashurine....aspak....det,shkolle,hene.....do kishte rendesi se si....por nje vajze e di pergjigjen perpara se ai tja beje pyetjen....deklarata eshte formalitet.....nese nje çun sme pelqen.....mund te me shprehi dashurine edhe ne mars...apo nen uje.....por kur nje person nuk e ndjen.....nuk e do....ste ben pershtypje ajo çka mund te beje per ty.....fatkeqesisht jeta eshte e padrejte...i kam inat ato goca qe i japin shprese çunave...bejne sikur mund tu pelqeje....bejne sikur ua ka qejfi edhe kur nuk ua ka ne te vertete....ndoshta sepse kane nevoje per realizim personal....te kene sa me shume pas vetes.....bejne te zgjuarat....e pastaj nje dite te bukur(meqe bota eshte portokalle)genjehen kollaj fare nga ndonje bukurosh qe nuk ua var....sepse ashtu eshte LOJA.....
Ndryshuar për herë të fundit nga sara1984 : 08-06-2006 më 19:56
Sidomos kur hyp ne maje te molles ti, oh sa romantike ndjehesh moj. Do ma japish mollen tende???Postuar më parë nga Cl@ssical04
Tek bashi i Titanikut![]()
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
Vendi me romantik , Imagjinoni per nje moment Je me te dashuren ne stadium ne finale te boterorit 2010 , Shqiperi - Brazil. Koha e rregullt ka mbaruar 2-2 , Edhe koha shtese mbaron me te njejtin rezultat , Penalltite fillojne dhe .......... Cfare ndodh me mbrapa ?????????
Live interesting times
Une jam dakort me Diikun, perfitoj nga gjoli dhe po tha jo po se mbyta me duart e mia po mos me thencin Pile. Gjithmone dihet barazimin e ke ne xhep kur je thelle.
![]()
My whores left me no time to get married.
ne nje restorant francesppP se vdesin femrat
![]()
Partizoni
Postuar më parë nga edion1
shum situate e vecante![]()
Nuk e kuptoj pse e keni kapur me 'lartesit' juve... Une i kam frike..lol..
-kur zgjohesh ne mengjes nga shikimi i syve te tija - hap ti syte edhe shikon ate duke buzeqeshur...Shkelqen nje lumturi tek syti e tija...edhe bammm duke perkeledhur floket e tua- ai e thote
- ose ne nje shtetitje qe keni dalur bashke - buze lumit/detit etj
- ose sic e ka thene mario - ne nje restorant/mbremje kur te dy po hani
Por sic thane pak renedesi ka vendi- rendesi ka qe ta thote ( me gjithmend) edhe jo duke treguar per-rralla...
How can she fall, if there is no one there to catch her
Krijoni Kontakt