Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    ► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Ja po them nja dy dhe une.

Trashegimia.
    Ishte nje pacient i shtruar ne spital dhe pasi beri analizat i thane qe ke probleme me zemren dhe gjendjen emocionale.

Pacienti ne fjale gezonte nje trashegimi prej 50 milione dollaresh dhe ai nuk e dinte akoma.Problemi ishte se kush di o tregonte atij qe ke kaq $ te depozituara sepse mendonin se do behej keq nga zemra dhe di i ndodhte ndonje infrakt.
    Dhe kete e mori persiper Doktori personal i pacientit duke thene qe:Pa problem se do ja them une.

Vete Doktori dhe i thote pacientit me lezet:
    Me thuaj c'fare do beje ti nese sot do te kishe 50 milione $?!
    Dhe pacienti i pergjigjet:
    Gjysmen do ti jepja ty Doktor.

Dhe aty i bie te fiket Doktorit

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Pa titull.

Nje dite te bukur nje burre po kalonte me biciklete poshte nje ballkoni dhe aty shef nje grua te bukur.
    Gruaja ne fjale ia ben me shenje te ngjitet lart per nje kafe (gjasme kafe)

Ne njohje e siper ata fillojne te puthen ect ect,kur ne moment bie dera dhe kur vete te shofi gruaja,aty ishte burri i saj dhe i kap ne flagrance.

E bukura eshte qe burri i saj na del Gay dhe i thote mysafirit:
    Nqs do te dalesh gjalle nga ketu do e besh njehere me mua.
    Mysafiri mendohet dhe thote:
    E dua jeten keshtu qe po pranoj oferten tende.

Iken ai,dhe te nesermen ndodh e njejta histori.Burri vete prape tek ajo gruaja dhe perseri kapen ne flagrance,dhe perseri te njejten oferte kishte Burri i shkrete.

Kur vjen nje dite tjeter ai shef ate gruan ne ballkon dhe gruaja i thote:
    Do vish se jam vetem ?!
    Ai i thote:
    E ke burrin aty apo talllesh?!
    Ajo i thote:
    Jo jo pa merak se nuk eshte.
    Ai ja pret pastaj:
    Epo per se te vin une atehere perderisa nuk eshte ai!

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

Albamez, ...me pelqyen humoret e tua... ..te falmenderoj, me ke ber te qeshi, se sot qesh diqka serioze, nji perqafim per ty.
    "Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-02-2006
    Postime
    75
    Ja po them edhe une

Ishte nje here nje burre dhe i thote mamase se tij te ciles i kishte vdekur burri se duhej te vizitohej tek doktori. Dhe ran dakord qe te shkonin te dy te doktori. Por djali perpara i tha doktorit qe ti thoshte nenes se tij qe ishte shtatzan. Kur shkojne keta te doktori ai i tha se ajo (nena e djalit) eshte shtatzane. Ajo u merzit shume dhe tha qe ai doktori qenka budalla. Shkojne te nje doktor tjeter por dhe me kete doktorin ai (djali i asaj plakes) e bene me llafe qe ti thoshte qe eshte shtatzane. Edhe ky doktor ashtu i thote. Perseri plaka mbeti e pakenaqur dhe tha qe duhet te shkonin te nje doktor tjeter. Perseri keshtu ndodhi dhe me kete doktor por dhe me disa doktor te tjere.
    Me ne fund tha plaka: po keta as gishtit nuk i besojne keshtu?!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •