O Dikush askushi, shko njehere te sajti i cekur dhe thellohu mire dhe pastaj eja dhe fol.Ata qe shkruajn aty jane vete Ameri. dhe ti nuk matesh dot me ata.As nuk jane shqiptare e as muslimane.Por shtetas amerikane te feve te ndryshme.Postuar mė parė nga diikush
Askush nuk po e akuzon Ameriken per kete ngjarje ,dhe nuk e di nga erdhe ne kete perfundim?Askund nuk e lidha Ameriken me ato ngjarje.
Ti po thua shteti me i forte,po mire me trego ti mua atehere , si ka mundesi nje grusht pleshtash t'i shkaktoj ate dem qe i shkaktuan dhe keta nuk ishin ne dijeni per kete gje? Une po cuditem pikerish nga kjo gje.Eshte absurde apo jo.Po te ishte e forte do ta parandalonte kete gje,dhe ne e dime te gjithe se eshte e forte,apo nuk qenka e forte? Kjo nuk eshte pyetja.Pyetja eshte cila dore po luan me gjithe qeverite e botes perfshire ketu edhe ate amerikane?
Pse keni prirje ta nderroni drejtimin e thenjeve te dikujt ?Sidomos ti Lioness pse i ve ato fjale ne fund te postimit tend ,kinese e di se cka mendoj une,jo bini jo mini jo...A po ta merr mendja se je e gjitheditur apo cka?Une shum mire e solla ate qe e kame lexuar ne pika te shkurta,e me te edhe linkun.Pse nuk merr mundin ta hapesh dhe te diskutosh mbi te,por kapesh pas meje personalisht pa me njohur fare.Cdo gjykate ne bote i merr parasysh deklaratat e te dy paleve qe jane ne proces per te ndare drejtesine e jo vetem njeren pale.Kete e bejne sepse eshte drejtesi edhe kjo, dhe ky ligj vlene edhe ne keto raste te permasave globale.
Krijoni Kontakt