Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 142
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    182
    Citim Postuar mė parė nga mitjuk
    Po ti referohesh kurantit te hershem jam dakort me ty por me kalimin e kohes eshte divijuar shum me rrespekt ta them .

[COLOR="Black"]UNE JETJ NE MESIN E ISLAMIZMIT NESE D TA DISHE dhe gjith ata qe e quajn veten te qytetruar ketu ku jam une thon se ka divijuar shum feja e islamizmit
    besoi se ste vjen keq qe te them kete sepse e thon vet keta qe kam kontakte te perditeshme me ta dhe te jesh i sigurt per kete qe te them qe janthenjet e tyr qe e mbajne veten islaik ,Une per vete katolik jam dhe e dua veten keshtu siē jam . KAM RRESPEKT PER GJITHA ATO FE QE JAPIN FRYTIN E DASHURIS JO TE TERRORIZMIT TE PA DIJES ; kshu dote thoja une per veten time pa ironizuar fen e as kujte Gjithsesi keni rrespektin tim gjithata qe japin mendimet e tyre por pa ironi dhe dadhime Kaloni mir
    [/COLORRrespekte nga ana ime

Ore djalo cfaj kemi ne se ti nuk ndodhesh ne kete ekzistence dhe ne duhet ta fillojme nga fillimi e te shpjegojme ty se ne ndryshim nga bibla qe nuk i gjehet fara e origjinalit, kurani ne origjinal ruhet ne muzeume si ai i Top KApi Sarajit ne Stamboll. Perrallat me ato muslimanet e tuaj ik e thuaji ndonje tjetri. SA per dashurine tende per fete ne pergjithesi, atehere ke rastin te dashurosh islamin, sepse eshte e vetmja fe ku si jehudizmi edhe krishterimi kane patur liri te plote per te ushtruar aktivitetin e tyre.

Lexo lexo dhe dashurohu.....

Origjinalet secili mund t’i kėrkojė nė Arkivėn e Shtetit.

- Ferman i Sulltanit pėr lejimin e rindėrtimit tė kishės sė rrėnuar tė Shėn Harallambit nė Kamenicė tė Sarandės (viti 1862 AQSH F140D17 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit qė urdhėron tė mos ndėrhyhet nė ullishtėn pas ankimit tė bėrė nga i krishteri Naum (viti 1736 AQSH f128.d213 fl2).
    - Feman i Sulltanit pėr tė drejtat e zotėrimit tė pronave nga prifterinjtė e Delvinės. (viti 1712 AQSH f140 d6 fl.1).
    - Ferman i Sulltanit qė u ndalon spahinjve qė tė lypin taksa arbitrare priftėrinjve tė kishės sė Delvinės pėr pronat kishtare. (viti 1680 AQSH f.140 d3 fl.1).
    - Ferman i Sulltanit pėr ndėrtimin e shkollės sė Nokovės (v.1902 AQSH f.39 d47 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit dėrguar prefektit tė Beratit ku njeh tė drejtat e Metropolitit tė Beratit (viti 1853 AQSH f128 d50 fl.55)
    - Ferman i Sulltanit pėr meremetimin e kishės sė Shėnkollit Elbasan (viti 1849 AQSH f143 d128 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit ku tė parit tė Mirditės i jepet grada e gjeneralit tė brigadės dhe dekorohet (viti 1856 AQSH f10 d1 fl.5)
    - Ferman i Sulltanit ku thuhet “Mbasi katolikėt e Durrėsit nuk kanė njė faltore dhe janė lutur qė tė ndėrtojnė njė kishė nė njė vend tė pėrshtatshėm, dhe pasi dėshira ime ėshtė qė tė gjithė shtetasit tė gėzojnė qetėsi tė plotė, dhashė leje qė tė ndėrtohet kjo kishė e re dhe urdhėrova qė tė mos bėhet asnjė pengesė apo ndalim dhe tė mos i merren asnjė para. (viti 1856 AQSH f 131 d 1 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit dėrguar priftit dhe kadiut tė Delvinės mbi marrjen e masave ndaj personave qė ndėrhyjnė nė pronat e kishės, (viti 1699 f140 d5 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit pėr ndėrtimin e kishave nė lagjet Goricė dhe Mangalem tė Beratit (viti 1842 AQSH f128 d55 fl61)
    - Dorėshkrim origjinal nė gjuhėn shqipe tė “Divanit tė Mezin Frakullės” (viti 1730 f43 d2 )

Ferman i Sulltan Mustafait derguar Kadiut te Delvines:
    “ Zoti u shtofte nderen ! Porsa te ju mberrije ky ferman ne dore, te merrni dijeni se priftenit e kishes se atij vendi i jane drejtue fornit te madhnise seme. Dhe kane ankue se nder do toka te kishes qe i kane zotnue qysh para pushtimit, i nderhyjne disa vojvode te Kamenices, tue thane se na jena vojvode e kena te drejte mbi ato toka, dhe me jane lute me ndalu nderhymjen e tyne.
    Une ju urdhnoj sa te merrni kete ferman e hyxhetet se kush ka zotnue kete toke kadimi, dhe nese provohet e drejta e priftenve mbi ate toke, keni me i ndalu nderhymjet arbitrare qe bajne vovjvodet ne fjale, ne pasuni te kishes. Une keshtu urdhnoj dhe keshtu te bahet.”

AQSH F 140 D5 fl 1 VITI 1699

Ferman i Sulltan Ahmedit birit te Sulltan Muratit te 3-te
    “........ Pasuria nuk mund te shitet. Prej te ardhunave te pasurise, dy pjese i takojne Lutfi Ages dhe me dy pjese te tjera do te hapen rruge, ēezma, shkolla, do te perkrahen te vobektit, femijet jetime, do te martohen grate e veja dhe vajzat pa dallim feje.”

AQSH F 143 D 186 fl. 1 VITI 1587

Ferman i nxjerre nga sixhilet e Sheries se Beratit, per emerimin e patriarkut te Ohrit

AQSH F 128 d 18 fl 28 VITI 1689

Ferman i nxjerre nga sixhilet e Sheries se Beratit, per taksat qe duhet te paguajne te krishteret e Vlores, Beratit, Ohrit etj per llogari te Patriarkanes.

AQSH F 128 D 49 fl. 125-126 VITI 1681

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Toro
    Per Xenin:

Faleminderit per sulmet personale, por ne lidhje me temen e diskutimit le shume per te deshiruar....Eshte karakteristike e islamikeve kjo, qe nuk nuk pergjigjen dot me fakte, kalojne ne sulme personale.

Ne pergjigjen tende me siper the qe " Nuk qun njeri derra e mij,"...Urdhero dhe pergjigjen time:

I’ll Keep Teaching Text That Says Infidels Are Like Pigs’

(Evening Standard) The senior lecturer of a Muslim college who teaches from a book that compares non-believers to dogs and pigs today vowed to keep the text on the curriculum.

Dr Mohammed Saeed Bahmanpour, director of Islamic Studies at the Hawza Ilmiyya of London, in Willesden, said he would continue to refer his students to the texts of Muhaqqiq al-Hilli, a 13th century Shia scholar, despite its controversial content.

Dr Bahmanpour, also director of Islamic Studies at the Islamic College for Advanced Studies at the same site, said it was a classical text.

"We do not seek to indoctrinate our students but we will not ignore our classical texts.

Part of the al-Hilli text says: "The water left over in the container after any type of animal has drunk from it is considered-clean and pure apart from the left over of a dog, a pig, and an infidel (a disbeliever)."

Per te tjerat do te te kthej pergjigje me vone , se tani kam pune.
    Une shkruajta gjate per gjithēka mendova se kisha diēka per te thene dhe, po te vesh re me kujdes, ca pjese i kam lene pa koment se jam dakord per disa gjera. Faktet i ke ne ato qe thashe, mjafton te lexosh me kujdes.

Sa per sulme personale, jena bo si te nje lagjeje ketu dhe e njohim mire se ne ē'menyre shkrun sejcili. Nese ti e qun sulm personal te te them qe ti s'ke respekt vete per te tjeret ne rrdhe te pare, keshtu qe s'mund te flasesh, athere s'di ē'te them.

Ti vazhdon ta perdoresh gabim fjalien islamik, po sidoqofte, duke pase parasysh se rrenja e ksaj fjala eshte Islam, une s'e kam problem fare qe te me quash ashtu, vazhdo....

Materiali qe solle, gjendet edhe ketu, si nje lajm:
    http://www.christianaction.org/april...orism_news.htm

Po te lexosh me kujdes, aty behet fjale per nje x person, qe ne nje y shkolle insiston qe nxenesit t'i referoje ne nje tekst te nje z dijetari shia ne te cilen permendet nje gje e tille, ku jo-besimtaret u etiketokan me nje epitet te pahijshem.

Ate liber e lexojne nje numer shume i kufizum njerezish, te cilet thellohen ne studimin e teksteve qe kane te bejne me mendimet e dijetareve gjate historise, dhe askund ne ate lajm nuk thuhet se Profesori ne fjale e pohon ate thenje, por thjeshte i referon nxenesit tek ai tekst. Gjithe problemi eshte qe ne ate tekst thuhet edhe kjo gjee pahijshme. E pare e punes, nje njeri i zakonshem as qe ka shans te lexoje ate liber. E dyta, edhe ata qe e lexojne nuk jane te detyrum te pranojne ēdo opinion.

Pstaj, titulli i lajmit nuk perputhet me brendsine.

Titulli:
    I’ll Keep Teaching Text That Says Infidels Are Like Pigs
    Profesori: We do not seek to indoctrinate our students but...

Shnet e t'mira!

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Ja u kam thene nje here: mos ngaterroni Osmanet me Myslimanet

Citim Postuar mė parė nga Rejjan
    Ore djalo cfaj kemi ne se ti nuk ndodhesh ne kete ekzistence dhe ne duhet ta fillojme nga fillimi e te shpjegojme ty se ne ndryshim nga bibla qe nuk i gjehet fara e origjinalit, kurani ne origjinal ruhet ne muzeume si ai i Top KApi Sarajit ne Stamboll. Perrallat me ato muslimanet e tuaj ik e thuaji ndonje tjetri. SA per dashurine tende per fete ne pergjithesi, atehere ke rastin te dashurosh islamin, sepse eshte e vetmja fe ku si jehudizmi edhe krishterimi kane patur liri te plote per te ushtruar aktivitetin e tyre.

- Ferman i Sulltanit pėr lejimin e rindėrtimit tė kishės sė rrėnuar tė Shėn Harallambit nė Kamenicė tė Sarandės (viti 1862 AQSH F140D17 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit qė urdhėron tė mos ndėrhyhet nė ullishtėn pas ankimit tė bėrė nga i krishteri Naum (viti 1736 AQSH f128.d213 fl2).
    - Feman i Sulltanit pėr tė drejtat e zotėrimit tė pronave nga prifterinjtė e Delvinės. (viti 1712 AQSH f140 d6 fl.1).
    - Ferman i Sulltanit qė u ndalon spahinjve qė tė lypin taksa arbitrare priftėrinjve tė kishės sė Delvinės pėr pronat kishtare. (viti 1680 AQSH f.140 d3 fl.1).
    - Ferman i Sulltanit pėr ndėrtimin e shkollės sė Nokovės (v.1902 AQSH f.39 d47 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit dėrguar prefektit tė Beratit ku njeh tė drejtat e Metropolitit tė Beratit (viti 1853 AQSH f128 d50 fl.55)
    - Ferman i Sulltanit pėr meremetimin e kishės sė Shėnkollit Elbasan (viti 1849 AQSH f143 d128 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit ku tė parit tė Mirditės i jepet grada e gjeneralit tė brigadės dhe dekorohet (viti 1856 AQSH f10 d1 fl.5)
    - Ferman i Sulltanit ku thuhet “Mbasi katolikėt e Durrėsit nuk kanė njė faltore dhe janė lutur qė tė ndėrtojnė njė kishė nė njė vend tė pėrshtatshėm, dhe pasi dėshira ime ėshtė qė tė gjithė shtetasit tė gėzojnė qetėsi tė plotė, dhashė leje qė tė ndėrtohet kjo kishė e re dhe urdhėrova qė tė mos bėhet asnjė pengesė apo ndalim dhe tė mos i merren asnjė para. (viti 1856 AQSH f 131 d 1 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit dėrguar priftit dhe kadiut tė Delvinės mbi marrjen e masave ndaj personave qė ndėrhyjnė nė pronat e kishės, (viti 1699 f140 d5 fl.1)
    - Ferman i Sulltanit pėr ndėrtimin e kishave nė lagjet Goricė dhe Mangalem tė Beratit (viti 1842 AQSH f128 d55 fl61)
    - Dorėshkrim origjinal nė gjuhėn shqipe tė “Divanit tė Mezin Frakullės” (viti 1730 f43 d2 )

“ Zoti u shtofte nderen ! Porsa te ju mberrije ky ferman ne dore, te merrni dijeni se priftenit e kishes se atij vendi i jane drejtue fornit te madhnise seme. Dhe kane ankue se nder do toka te kishes qe i kane zotnue qysh para pushtimit, i nderhyjne disa vojvode te Kamenices, tue thane se na jena vojvode e kena te drejte mbi ato toka, dhe me jane lute me ndalu nderhymjen e tyne.
    Une ju urdhnoj sa te merrni kete ferman e hyxhetet se kush ka zotnue kete toke kadimi, dhe nese provohet e drejta e priftenve mbi ate toke, keni me i ndalu nderhymjet arbitrare qe bajne vovjvodet ne fjale, ne pasuni te kishes. Une keshtu urdhnoj dhe keshtu te bahet.”

“........ Pasuria nuk mund te shitet. Prej te ardhunave te pasurise, dy pjese i takojne Lutfi Ages dhe me dy pjese te tjera do te hapen rruge, ēezma, shkolla, do te perkrahen te vobektit, femijet jetime, do te martohen grate e veja dhe vajzat pa dallim feje.”

Ferman i nxjerre nga sixhilet e Sheries se Beratit, per emerimin e patriarkut te Ohrit

Ferman i nxjerre nga sixhilet e Sheries se Beratit, per taksat qe duhet te paguajne te krishteret e Vlores, Beratit, Ohrit etj per llogari te Patriarkanes.

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Toro ti ke te drejte por ben gabim qe hyn ne debat me te tille njerez per te cilet jeta ka vetem nje dimension:ate fetare. Jetoje jeten tende me gjithe dimensionet e saj se po se bere do idiotizohesh edhe ti si keta qe japin mend kot me kot ketu pa e verejtur sa shpirtngushte jane per vete.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Rejjan

Ju lutem forumisteve, sidomos atyre qe dine turqishten t'i therrasin mendjes e te kujtohen se c'do me thene "FERMAN".

FERMAN=DEKRET QEVERITAR

Ju beni autogol. Duke nxjerre disa fermane te nxjerrur ne nje periudhe kohore 3-400 vjecare qe lejojne rikonstruksionin e disa kishave, ju doni te thoni qe Perandoria Osmane ka qene tolerante?

Me nje fjale, duhej nje dekret qeveritar per te rindertuar nje kishe te rrenuar. Nje dekret qeveritar per te mbrojtur nje Naum te cilit i shkaterrohej ullishtja.

Nje qeveri qe kujdesesh per Azine e Vogel, Ballkanin, nje pjese te lindjes se mesme dhe te veriut te Afrikes duhet te gjente kohen te merrej me nje kishe te humbur ne Shqiperi apo me nje Naum qe hante dhunen e beut te vet.

E kuptoni qe keto jane perjashtimet qe konfirmojne rregullin?

E sa here duhej shkruar nje ferman per gjithe katrahurat qe ndodhnin ne tokat e pafundme te perandorise? Jua them une shpejt e shpejt. Sa here qe lyhej mire rrota. Keshtu funksiononte perandoria otomane. Dhe ai korrupsion ia hengri edhe koken.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Rejjan
    Te trego vet se sa te evoluar dhe te perparuar jan varferi dhe vdekje kujtojne se behen xhihad po futen noj dinamit byces se vet dhe te vrasin 50 vet njeheresh ku ka fe qe e thot kete .
    Po si thua ti fe shte kjo e jotja qe thon duhet te marr une vajzen e dajes apo te tezes se me mir un se nji tjeter ēai thua ti kesaj martese , kjo eshte ne gjithsi nga ana e muslimanve kete se mohon dot ti as kush tjeter se jan fakte te perditeshme , pra kjo eshte feja jote ;
    dhe per sa i perket dashuris qe thua ti une nuk dashurohem ne as nje fe une kam fen time se jam njeri dhe besoi te zoti nuk besoj as hoxhes as priftit se qe te dy jan lind e rrit si une dhe ti
    pa shiko ti ti qe je lind e rrit dhe iken ben nje shkoll per islamizmin dhe del Hoxh si thua ti sa i denj je ti per islamizmin. dhe mos harro se kam shoke qe jan shku ne shkoll per kete qe te them he thon qe luft kunder katolikeve ti vrasim dhe tu hupim faren ku do qe jane ,

ja pra kjo fe po mesohet nga feja juaj sot ne ekzistencen tende qe thua ti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mitjuk : 09-06-2006 mė 05:55
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

oh oh nene thuaaaaj..
    islami eshte shembulli nr 1 qe feja te mban ne vend marsho, si na mbajti enveri me vepra per 50 vjet mo SHQIPETARE... edhe pa FE?!?!?
    keshtu veproi dhe muhamedi(a kush ishte) hyri ne nje shpelle pa dit me shkruj a lexu, dhe doli me veprat e allahut.. thone... 400 e ca vjet mbas shkrimit te bibles.. qe te tjere bien dakort qe ka gjera te mara prej saj... vetem se kurani qe me BARBAR(them une, ne krahasim me biblen), shkak qene luftrat a qe vapa nuk e di.. por PROBLEMI eshte qe keta jane bere te RREZIKSHEM, cohet cdo lopcar(ka te bej niveli sic u tha me lart) dhe sulmon ne emer te zotit ku ti dali perpara, qorrazi, ne njerez te pa fajshem.
    per zgjimin e lubise nga gjumi ka faj AMERIKA por ne nje menyre a ne tjetren do qe e pa evitushme, ISLAMI te ben me KOMPLEKSE duke nis qe ka degjenerimi i femres(uuups this might hurt),e mire jo si ca te sotmet, po kjo ka qene rrezik frika dhe menyra per ta evituar paska qene brainwash i femres...(kam pa nje interviste per nje islamike te "cliruar" me hiku truni se ca thote...te peraferta me ca qe po them) por meshkujt sja kane kalu dhe aq keq nga ana rehatllikut.
    e vjet lexova ne gazete shqipetare qeka hap "plazhi ferexheve" diku ne shqiperi...
    nuk e di or njerez...se jeni neper BOTE, kur shkon ne nje vend u try n coope, to fit, expand duke jetuar si vendalinjte... se perndryshe eshte pointless besoj.. na mo pra fakti qe islami apo myslymani(fanatik) jane si bari keq qe mbin te rrenja(sic me krahasoi i fanatik) se i shof ktu ku jam. trimin boje ne venin tat thote bota.. besimin patriotizmin etj
    une tani jam inatos/merakos personalish me myslymanet(anej nga tokat e tyre) se disi ja arriten me fuqine BERTHAMORE.. edhe sa do vonoi te bejne BOMBA ATOMIKE me vicklat qe hedh IRANI ?!?!? (jo se jam dakort per USA etj. o te gjithe o asnjoni) por duken parimet e tyre... aty nuk ka fanatik qe mund te vdesin per allahun??? sa te dush!!! vetem e vetem "ta ngjyejne" at last me ndonjeren nga ato 7 grate qe i presin mbas sakrifices(dhe kjo eshte e vertetume nga terrorristat besimtar) sic luftojm ne shqipo-shqipon ktu....pse se lufton dhe myslymi-myslymin po na e perdredh duke thene qe dum me bo propagande e jemi injorante te fryre me urrejtje etj etj tu i ra fyllit tuj.....pse evoluam deri ktu?!?!? mor si njerez nuk e keni ate nevoje te kerkoni!?!?!? per me teper, nga te gjitha anet e jetes, por i nenshtroheni ca tha mami babi ghyshja libri shenjte apo ca beson shumica popullit. zoti/zotat po te qene do kishin ardhur se gjerat skane qene ndonjehere me keq neper bote, nuk ka arsye te rri i fshehur dhe na jep ne ca parime te zbatojme qe te hyme ne mbreterine e tij...
    no thnx.. krijoj timen ktu ne toke ja jam i gjalle.. se kjo eshte e sigurt.. se ku shpirti shkon mbas vdekjes ja u le juve besimtareve....
    skam thene gje me urrejtje ta dini po ska menyre tjeter thenje
    ca bone?

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Alket123
    megjithate ti duhet te shkosh ne meke. falesh 5 here ne dite ti??? jooo

ne sy te allahut thua se je myslyman. me i ndershem eshte jo-besimtari sesa ti karagjozi "myslyman". shko ne meke dhe kerko falje.
    U bane gjykates zotnia jote..?
    Un musliman jam dhe musliman kam me vdek..! Tash a jam besimtar i mire apo i keq ...tjeter kush ka per te ma ba gjyqin per ket pune!
    Ti tash ca je se nuk e marr vesh...? Musliman s'je , katolik s'je , njeri s'je...ndoshta morr by'the ka mundesi ( duke pare predizpozimin ne prioritetet tuaja )...lol
    Against!
    Pse gjithmone i acaruar ti.Mos u perpiq te imponohesh kot pa pune.Eshte sa humbje kohe aq edhe qesharake.Lexo cfare shkruhet,kundershto,por mos ofendo.
    Renegata...prezantohu ju lutna shume se ne ket menyre ke mundsi te ma ulesh pak...temperin lol.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 09-06-2006 mė 18:57
    ...

o against po si ta nxe goja mor lal e thu myslyman jam e myslyman kam me vdek...
    mor ju te gjithe e dini historine e shqiperise... pse ja coni dem luften skenderbeut dhe te tjereve, kot u vrane ata puro shqipetare qe luftonin pushtusin islamik(qe perdorte fene si teknike)
    ku ishit ju besimtaret ama gjate kohes se enverit?!?!? 50 vjet pouse dhe pastaj gjithsecili mori besimin qe i pelqeu me shume a qe zakon i stergjysherve dhe e beri besimin ne shqiperi si te perhershem... prandaj mbrojtjet tuaja nuk me pelqejne sepse jane te bazuara ne ate mendimin "po po besoj...po edhe gjithe te tjerat i boj"

against thua qe: besimtar i mire apo i keq ...tjeter kush ka per te ma ba gjyqin.
    ai tjeter kushi do te te thote: ti thjeshte je shtirur biri im/ condemned!!!!!
    kurse une do i them: me vje keq sma mushe menjen qe ishe prej verteti, se me influencoi plaku i vitit te ri...po skom bo keq te njeri
    dhe do me thote:..............(do te te kontaktoj kur ta mar vesh, do vi spiritually if true, good r evil)
    ca bone?

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga cupo
    ne nje menyre a ne tjetren do qe e pa evitushme
    'do qe e pa evitueshme'? kte e ke gabim nje here, me duket se kam pershtypjen, afersisht tamam.

kurse ajo thenia 'jeni bo kontrapedal i evulimit!' me ka plasur pertoke se qeshuri.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krishterimi apo Islamizmi per ne shqiptaret..?
    Nga NoName nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 12:40
  2. Krishterimi dhe Islamizmi - pėrputhjet dhe shpėrputhjet!
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 11:38
  3. Deri ku shkon rracizmi dhe patriotizmi yne?
    Nga gabriel nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 07:32
  4. Rracizmi
    Nga Zani nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-12-2002, 15:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •