Une shkruaj per ata qe kuptojne.
Une shkruaj per ata qe kuptojne.
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
degjo i nderuar xfiles kjo puna e mbulesave dhe ferexheve ne parajs..mbulesa eshte obligim per motren muslimane por ne xhenet ashtu si edhe per obligime tjera nuk jan te detyruar te mbajn perveqse nese dojn vete...ashtu si edhe namazin nuk do te jene te detyruar ta falin vetem nese kan deshir vet...dhe ta dish se kjo nuk eshte vetem peralle e profeteve...po te tregoj diqka qe kam lexuatr nga nje liber amerikan i perkthyerPostuar mė parė nga xfiles
urani eshte liber me i mir qe mund te srhkuaj nje autor...jan perpjekur shum shkrimtar te shkruajn diqka te tille por nuk ja kane arritur...prandaj eshte nje argument e Krijuesit sepse vetem ai mnd te beje diqka te pazakonshme....apo mos valle do te beheni se populli i Isas(Jesuzit) qe i kerkuan argumente dhe ai kur u sillte ata perseri e kundershtonin duke e shpifur si magjistar....
E sa per libra qe the kam lexuar dhe libra krishter jo vetem musliman se eshte mir te dime edhe mendimin e tyre...Po e them perseri eshte e juaja te vendosni dhe un nuk mund dhe nuk dua ta shtyj dikend te besoj nese nuk do...
Matrix shkruaka pėr ata qė kuptojnė, megjithėse ėshtė vetė nga ata qė nuk kuptojnė...Postuar mė parė nga Matrix
Pa na thuaj njėherė ēfarė thuhet nė fenė tėnde pėr ata qė nuk e pėrqafojnė Krishtin si shpėtimtar tė tyre, ēfarė pėrfundimi kanė?Ne nuk e shohim Kryqin sic e shohin skelleverit(myslimanet) si nje ndeshkim.
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
nuk e exove mire ate qe thashe ,Postuar mė parė nga islamicname
nuk mjafton te dish vetem per krishterimin.
sa per punen e grave ne xhennet, xhenneti per ju nuk paska asgje te ndryshme nga toka, perderisa grate edhe mund te mbajne ferexhe po te duan,
po seks behet ne parajse?
dmth mund te takohen dy banues te parajses, nje burre e nje femer e te bejne dashuri? se jo vetem shehidat duan gra, po ata te tjeret do fryjne syte?
po flas se e gjithe kjo eshte absurde nga ana shpirterore.
Postuar mė parė nga xfiles
ti po thu qe ne parajse jan gjera te njejta si ne kete bote...joo...kane emra te njejte po shije eshte krejtesishte ndryshe siq e ka pershkruar Muhamedi a.s ne hadithet e tij se atje jan gjera qe as qe mund ti paramendjne..e puna e shehideve eshte kshtu:normal ai njeri qe mundohet me shum ka dhe shperblim me te madh per ate arsye dhe Allahu i shperblen ata me hyryt(femra te pasterta) sepse ata e flijuan jeten e tyre per kete fe.Prandaj njeriu atje vleresohet dhe shperblehet sipas veprave qe ka punuar dhe ka grad-grad parajsa.Me e larta quhet Xhennetul Firdevs dhe aty jan njerezit me te dashur te Allahut...shpresoj se ne do te jemi disa prej tyre..
Lėre islamin se nuk ke njohuri tė mjaftueshme pėr tė folur pėr kėtė fe, po si njė besimtar i denjė i zotit tėnd, na u pėrgjigj nė pyetjen se ēfarė ėshtė qėndrimi i zotit tėnd ndaj atyre qė nuk e pėrqafojnė Krishtin si shpėtimtarin e tyre? Si e kanė fundin sipas zotit tėnd ata qė e mohojnė hyjninė e krishtit?Postuar mė parė nga Matrix
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 28-06-2006 mė 13:00
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Se kush na i fshin keto shkrimet, s'e kuptoj....![]()
Une i fshiva, se ishin replika personale dhe jashte teme.
Per me teper Matrix, frenohu nga ofendimet dhe sharjet ndaj fese se anetareve te tjere. Secili per vete dhe Zoti per te gjithe (dmth ne kete rast, secili shikon kasollen e tij, dhe Zoti na shikon te gjitheve.)
Faleminderit Lioness
E vure nderin tim ne vend!
Tani mund te fle i qete....![]()
Krijoni Kontakt