Bluemoon, une iu pergjigja islamicname, qe jo njehere po dy here tha kthehuni ne Islam, se shperblimet jane me te mira, dhe patjeter diku shtoi qe eshte feja me e mire dhe me e drejte (pak rendesi kjo e fundit, tek nen-forumi i tolerances, e kane/kemi zakon te dalim me flamur e jatagan per fene tone.)
Keshtu qe une vetem me ate gje u kapa, dmth punen e parajses, shperblimeve dmth. Te me falesh qe nuk kam sjelle citate, po s'e kam zakon, bile dhe ne temat tijen.
Por nqs ke ndonje tekst islamik ti ku thuhet se ne parajse nuk premtohen ato mbi fene time, nuk para kam qejf te citoj vargje ketu e atje.
Si rrjedhoje edhe postimi nuk merret tekstualisht, sepse dhe mbi te gjitha, nuk ishte qellimi im qe te ndaj shapin nga sheqeri. Ne fund fare kam thene secili te gjerat me larte (me perjashtmin e virgjereshave, lol, si ceshtje delikate, qe na dilka rrush tani sipas nje parafolesi

) dmth nqs ke ndonje tekst qe provon te kunderten atehere sille, lol. Eshte mbush forumi me carcafe te tilla (nga te gjitha palet, te mos keqkuptohemi.)
Epo pike e zeze, so doja te abstenoja ne keto tema, si shenje armepushimi virtual deri ne ne 9 Korrik, po s'qenka e thene, me hir e me pahir, prape ketu.
Krijoni Kontakt