Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Tema: Pershendetje

Arrow Pershendetje

Kam kohe qe e lexoj kete forum dhe me te vertete qe me kane pelqyer shume temat gjithashtu ne shume raste kam lexuar shume tema qe me kane hyre ne pune. Pikerisht sot vendosa te behem anetar, si i thone asaj fjales me mire vone se kurre. Tani si anetar i ri une kisha nje pyetje sepse nuk e di se si mund te hapet nje teme por gjithesesi une po e shkruaj ketu edhe shpresoj te marr pergjigje.

Une jam i interresuar te me ndihmoni nqs ndonjeri nga ju ka ndonje informacion mbi artikujt e fundit ne shqiperi per sa i perket "Kannunit te Leke Dukagjinit" me teper jam i interresuar ne martesat qe ne djep, ndonje incident qe ka ndodhur nga prishja e marreveshjes si nga ana e vajzes apo edhe e djalit.

Faleminderit dhe shpresoj te marr nje pergjigje nga ju.

Gjithe te mirat.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Ai nuk ka hapur teme per tu prezantuar por po kerkon ndonje informacion mbi artikujt e fundit ne shqiperi per sa i perket "Kannunit te Leke Dukagjinit" !

Arrow Kerkoj ndihme per ndonje artikull te fundit mbi "martesat qe ne djep"

Romeo rrofsh, jua thashe edhe me larte qe une kam qene deri tani vetem lexues keshtu qe nuk i kam ditur rregullat si psh duhet te isha prezantuar ne fillim. Dje psh po kerkoja temen qe kisha hapur dhe nuk po e gjeja, tani po kontrolloja kot neper tema te tjera dhe ma paskan zhvendosur tek Ndihma perseri faleminderit per orientimin. Une perseri do jua kisha ditur per shume nder nqs ndonje njeri nga ju me jep ndonje informacion sa me te shpejte.

Faleminderit per mirekuptimin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Benson&Hedges
    Kam kohe qe e lexoj kete forum dhe me te vertete qe me kane pelqyer shume temat gjithashtu ne shume raste kam lexuar shume tema qe me kane hyre ne pune. Pikerisht sot vendosa te behem anetar, si i thone asaj fjales me mire vone se kurre. Tani si anetar i ri une kisha nje pyetje sepse nuk e di se si mund te hapet nje teme por gjithesesi une po e shkruaj ketu edhe shpresoj te marr pergjigje.

Une jam i interresuar te me ndihmoni nqs ndonjeri nga ju ka ndonje informacion mbi artikujt e fundit ne shqiperi per sa i perket "Kannunit te Leke Dukagjinit" me teper jam i interresuar ne martesat qe ne djep, ndonje incident qe ka ndodhur nga prishja e marreveshjes si nga ana e vajzes apo edhe e djalit.

Faleminderit dhe shpresoj te marr nje pergjigje nga ju.

Gjithe te mirat.
    ka nje faqe ne web qe i dedikohet ketij kanuni shif te google.com

Ne google kam kohe qe kerkoj por ka shume gjera siperfaqesore ose te pakten ato kam gjetur une , ndonje gje me specifke ju lutem??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Benson&Hedges
    Ne google kam kohe qe kerkoj por ka shume gjera siperfaqesore ose te pakten ato kam gjetur une , ndonje gje me specifke ju lutem??
    faqja qe kam pare para ca kohesh ishte ne ndertim e siper dhe aty kishte nje kapitull te plote te ketij kanuni ne lidhje me kishen

Ndoshta nuk isha une i qarte qe ne fillim. Sa per Kanunin e Leke Dukagjinit jam i mireinformuar biles kam edhe nje botim qe ka dal ne Amerike, libri eshte mese i plote ne shqip edhe ne anglisht dhe sa vij e lexoj aq me shume me duket interesant. Por pyetja ime ishte nqs ka ndonjeri informacion ose artikull mbi "martesat qe ne djep" ndonje incident te fundit nqs ka pas ndonje anullim te martesave. Kam lexuar disa here raste te tilla ne gazeten shqiptare por nuk jam kam vene shume rendesine , por tani me duhet te kem disa artikuj te asaj natyre e sidomos te ketij viti 2006.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •