Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2006
    Postime
    103

Kyqja ne yahoo games

-Pse nuk po mund te kyqem ne yahoo/games ku jam regjistruar me e-mail tetenento dhe emrin Darsi ?
    -Lidhja funksionon derisa te hapet faqja me dhomat e shahut .Kur zgjedh dhomen perkatese,p.sh. advanced 8,pas paraqitjes se java,del faqja ku thote prit 3 min. (wait 3 min.).Por,pas nje kohe del nje katror me disa verejtje ku spjegohen 4 shkaqet pse nuk kryhet lidhja.
    -Megjithese kam kerkuar ndihme nga disa njohes te mire te internetit,nuk po ka sukses.Dikush me tha se serveri ku jam i parapaguar nuk eshte i abonuar ne lojrat yahoo.Mirpo,ata (serveri im lokal) me thote se nuk jane pengesat nga rrjeti i tyre.
    -Ju lutem te me ndihmoni ,pasi jam nje entuziast i shahut! Si te kyqem apo si te vertetoj se serveri im eshte ne rregull ?
    Ju falemnderohem!

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Darsi_I
    -Pse nuk po mund te kyqem ne yahoo/games ku jam regjistruar me e-mail tetenento dhe emrin Darsi ?
    -Lidhja funksionon derisa te hapet faqja me dhomat e shahut .Kur zgjedh dhomen perkatese,p.sh. advanced 8,pas paraqitjes se java,del faqja ku thote prit 3 min. (wait 3 min.).Por,pas nje kohe del nje katror me disa verejtje ku spjegohen 4 shkaqet pse nuk kryhet lidhja.
    -Megjithese kam kerkuar ndihme nga disa njohes te mire te internetit,nuk po ka sukses.Dikush me tha se serveri ku jam i parapaguar nuk eshte i abonuar ne lojrat yahoo.Mirpo,ata (serveri im lokal) me thote se nuk jane pengesat nga rrjeti i tyre.
    -Ju lutem te me ndihmoni ,pasi jam nje entuziast i shahut! Si te kyqem apo si te vertetoj se serveri im eshte ne rregull ?
    Ju falemnderohem!

Provo njėherė tė download java nga www.java.com.

Edhe, nė yahoo games duhet tė regjistrohesh me emailin tend...p.sh...tetenento@yahooo.com e jo me Darsi
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •