Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Rrėzohet aeroplani gjithashtu nė shkretėtirė dhe shpėtojnė vetėm njė shqiptar dhe njė grek.Ecin sa ecin dhe dikur rastėsisht e gjejnė llampėn e Gjinit.E fėrkojnė dhe del Gjini e i pyet pėr dėshirat e tyre.
    Greku i thotė qė ta kthejė nė Greqi.Edhe pa njė pa dy greku e sheh veten midis Athinės.
    Kur i vie radha shqiptarit ky i thotė Gjinit: Atė grekun qė e dėrgove nė Greqi, ktheje pėrsėri kėtu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    14
    Merr nje grek nje Shqiptar per te punuar te shtepia.
    Cfare pune do bej-i thote Shqiptari
    Do pastrosh oxhakun i thote greku dhe i shkel syrin.
    Sa futet ne shtepi greku filloi te dredhe bythoren.
    Per kte me paske marre i thote Shqiptari-po une me mire ja fus nje qeni se sa ty.
    Nga dhoma tjeter bertet djali i grekut hum hum hum hum

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Ne detin Jon, midis kufirit qe ndan Shqiperine me Greqine,po peshkonin nje shqiptar dhe nje grek.Per rastesi i njejti peshk kapet nga te dy!!! Dhe terhiq njeri, terhiq tjetri,nuk po e merte njeri.E bejme keshtu u hodh shqiptari.Ia fusim njeri-tjetrit dhe kush prishet me vone do te marre peshkun.Dakort i thote greku,nis ti i pari.ia fillon shqiptari,dhe pasi mbaron, i thote grekut lere fare ta kam falur peshkun.

Me falni per pullen e kuqe por vetem kete dija.
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Ne nje picari nje shqiptar,nje brazilian dhe nje grek po diskutonin se sa budallacka jane grate.
    -Gruaja ime- tha shqiptari nga inati im shkoi e bleu makine $20.000,megjithese nuk ka patente.
    -Gruaja ime- thote braziliani shkoi ne dyqanin e mishit dje dhe harxhoi $500.Po neve nuk kemi frigorifer.
    -Keto s'jane gje fare -thote greku.
    -Gruaja ime kur u nis per pushime ne Aruba e mbushi nje valixhe me kapota .Ajo nuk ka lo--.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 13-10-2006 mė 09:28
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Nje turist American shkon ne nje kishe ne Greqi pasi i kishte nderruar jete qeni i tij i dashur dhe besnik.
    Takon priftin dhe i thote :
    - Dua qe, qenit tim t'i bej nje funeral ashtu sic e meriton nje njeri i vertete,me te gjitha rregullat e percjelljes per ne boten tjeter te nje gjallese te shtrenjte ,e besnike sic ishte ai(qeni i americanit).
    -Po juve cfare besimi fetar i perkisni ?-e pyet prifti americanin.
    -Une jam Protestant .- i pergjigjet americani.
    -Aaa me vjen keq, nuk behen keto ne kishen tone.-ia kthen prifti.Po deshe shko tek rruga me siper ,atje ka nje kishe katolike, pyet njehere atje se mos e marrin ata per siper.
    -A nuk me thoni? -vazhdon amerikani,- Une s'e kam idene sa $ marrin ne keto raste %-6 mije $ mire jane valle?
    - Pa thuaj edhe njehere !-e pyet perseri prifti.
    - 5-6 mije $- ia kthen amerikani .
    Po ti pse s'thua qe qeni qenka orthodoks ? Hajde te fillojme ceremonine se per pak bera mekat,o i uruar i perendise...........

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Ngjarje policėsh nė greqi.
    Nė njė orė tė von tė natės, njė emigrant palestinez kthehej nga puna, me makinėn e tij. Diku nė njė kryqėzim shikon njė person me njė prozhektor, nė mes tė rrugės, ti jepte sinjal.Kur afrohet dallon shiritin e policit tė qarkullimit rrugor.Ai i bėn shėnj qė tė ndaloj.Hap krahun emigranti dhe ndalon.Hapi xhamin e krahut tė tij dhe pa zbritur pret policin qė tė komunikoj.Polici afrohet dhe duke e parė si me dyshim i thotė:
    -Mirėmbrėma!
    -Mirėmbrėma!
    -Rripin e sigurimit e paske vendosur.Po letrat i ke?
    -Varet ēfar letra do, se un kam shum?
    -Patentėn,lejen e qarkullimit dhe siguracionin.
    Ja jep tė gjitha.Polici i shikon dhe ja kthen pėrsėri.
    -Pasaportė ke?
    - Po.-I thot emigranti dhe ja jep.
    Polici pa e par fare se ēfar pasaporte ishte, e shfleton sikur e shihte dhe i thotė.
    -Nga je?
    -Nga Palestina?
    - Nuk e kam dėgjuar ndonjėherė.Cili rreth e pėrmbledh kėtė?
    ......................
    Njė Emigrant Bullgar pinte shum alkol dhe jo vetėm kaq por kishte mėsuar edhe djalin e tij 10 vjeē tė pinte, njėsoj si ai.Njė natė e ndalon policia rrugore kur ishte duke ecur dhe i bėn test alkolik.Sapo i fryn tubos, aparati lėshon sinjal alarmi.
    -Bobo.Sa ke pir kėshtu?- I thotė polici.
    - Unė jam esėll fare zoti polic.-Ja kthen emigranti.- Por aparati i juaj ėsht i prishur.
    -Si qėnka i prishur aparati?
    -Po ja qė ėshtė.-Ja kthen emigranti i vendosur.
    -Nuk ka mundėsi.-Thot polici.
    -Vėm bast qė ėsht i prishur.- I thotė pėrsėri emigranti.
    -Po e humbe ēfar do mė japėsh?-Pyet polici kurreshtar.
    - Do tė jap 1000 euro.-Ja kthen emigranti.
    -Dakort.Si mund tė ma vėrtetosh kėtė?-Pyet polici.
    - Bjere kėtu aparatin.-I thotė emigranti dhe ja ēon fėmijės para gojės.Fryji i thotė.I fryn fėmija dhe pėrsėri aparati dha alarmin.
    - E dėgjove?- I thotė policit.-Edhe fėmija ka pirė alkol?
    Polici shtangu nga ky zbulim, por pėr tė treguar autoritetin e tij i thotė:
    - Kėtė her po ta fal.Zhdukmu nga sytė.
    .....................
    Njė emigrant Shqiptar kėrkonte shtėpi me qera.Merr njė numur telefoni qė gjeti nė gazetė dhe flet me tė zonjėn e shtėpis qė jepej me qera.
    E zonja e shtėpis pasi e pyeti pėr letrat dhe sa antar tė familjes kishte, e pyeti edhe nga ishte.Emigranti ishte djegur me kėtė pyetje sepse sapo thoshte Alvanos, ja refuzonin shtėpinė.
    -Nga je?- Epyet zonja e shtėpisė.
    Nga Afrika.-I pėrgjigjet nė telefon emigranti.
    -Vorio-epiriot je?-E pyet pėrsėri zonja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ali Baba Tepele : 12-04-2007 mė 09:13

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Do ju tregoj njė barsoletė qė e ka treguar Kryepeshkopi i Greqisė, Kristodhulo,nė njė emision Televiziv.
    - Njė ditė prej ditėsh, vendosi dhe zoti tė zbriste nė tokė. Zbriti diku nė njė vėnd tė Francės.
    Takon atje njė qytetar tė thjeshtė dhe e pyet: Hė biri im, a je i kėnaqur me fatin qė tė kam caktuar? Unė jam Zoti dhe dua tė mė thuash tė vėrtetėn.
    - Dėgjo! – I tha qytetari, i qetė. Nė pėrgjithėsi mirė por kam njė merak tė vogėl. Sikur tė mė plotėsohej edhe ajo dėshirė, do isha mė i lumtur!
    - Ēfarė biri im ? Ma thuaj dhe unė do ta plotėsoj dėshirėn.
    - Po, ja...Si tė them...Kam njė gjiton, qė ka bėrė njė vilė tė bukur. Mė mbeten sytė nė tė.
    - Po mirė kishte para dhe e bėri dhe pastaj ?
    - Po ja, sikur tė kisha dhe unė njė si ajo, nuk dija si tė falenderoja.
    - Pėr kėtė mėrzitesh ti ? - Ju pėrgjigjė perėndija. - Tė ndihmoj unė. Me njė lėvizje magjike, ja bėri njė vilė shumė tė bukur dhe i tha :
    -Ta gėzoshė. Kjo ėshtė e jotja.
    - Ooo, tė faleminderit shumė, nuk di se si tė tė falenderoj.
    Ikėn andej Perėndija dhe shkon nė Gjermani. Qė tė mos e zgjasim shumė, edhe atje tė njėjtėn gjė. Takon njė qytetar dhe e pyet. Gjermani i thotė :
    - Vetėm njė merak kam. Njė gjitoni im, ka njė “Mercedes” komod , shum tė bukur. Ah sikur tė kisha edhe unė njė si ai, nuk doja gjė tjetėr ! E pra, Perėndija ja plotėsoj dėshirėn me njė lėvizje magjike. Mbeti i kėnaqur qytetari dhe u largua perėndija.
    - Na vjen nė Greqi. Takon njė fshatar dhe e pyet :
    - Hė biri im, je i kėnaqur nga fati ? Unė jamė Perėndija. Thuam ēfar meraku ke ?
    - Nė pėrgjithėsi mirė.- Ju pėrgjigj fshatari. – Por vetėm njė merak tė vogėl kam.
    - Ēfar? Thuama tė ta plotėsoj.
    - Po ja . Njė gjitoni im ka njė dhi dhe mer pėrditė prej saj qumėsht tė freskėt! Unė mbeta duke blerė kuti qumėshti nė pazar pėr kalamajt e mij!
    - Po mirė ! Dhe pastaj ? Do dhe ti njė dhi ?
    - More bėje tė ngordh dhija e atij gjitonit,...pa edhe unė nuk dua! Do vazhdoj tė blej kutia.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga KUCOVARI*
    ne nje avion udhetonin Bushi,Gorbacovi dhe Simiti grek duke ikur me avion,prishet avioni dhe bie ne shkretetire ne Arabi .Po mundoheshin te gjenin ndonje celular ose telefone qe te mernin vendet e tyre dhe tu tregonin per problemin qe kishin,nuk kaloi shume kur po kalonte nje Arbe me deve dhe i thone keti se ku mund te gjenin nje telefone dhe u thote ky qe jo shume large qe ketu ndollet nje Bordello dhe vetem aty ka telefone thot ky arabi.Nejse shkon Bushi i pari duke menduar qe amerika nuk eshte shume large qe ketu, keshtu qe me shume nga 500$nuk besoj te paguaj,foli Bushi 5 minuta dhe i thote ky i zoti i bordellos qe kushton 1500$pse kaq shume thote ky amerika eshte large thote perseri ky i zoti i bordellos.I vjen rradha Gerbacovit edhe ky si Bushi duke menduar qe do paguante me pak dhe si perfundim paguan 1000$me qe Rusia eshte me afer,i vjen radha Simitit Grek, Simiti mendonte ja ku eshte greqia me shume nga 500$nuk besoj te kushtoj,dhe pasi foli Simiti me greqine nja 30 minuta e pyet te zotin e bordellos se sa kushton dhe ai i thote qe eshte Free,si ka mundesi qe eshte free epo nga bordellua ne bordello eshte free ia kthen i zoti i bordellos

E bukur kjo!!!
    Une kujtoja se isha vetem une qe e kisha ket mendim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga kembegjat
    Merr nje grek nje Shqiptar per te punuar te shtepia.
    Cfare pune do bej-i thote Shqiptari
    Do pastrosh oxhakun i thote greku dhe i shkel syrin.
    Sa futet ne shtepi greku filloi te dredhe bythoren.
    Per kte me paske marre i thote Shqiptari-po une me mire ja fus nje qeni se sa ty.
    Nga dhoma tjeter bertet djali i grekut hum hum hum hum

, I modh fare!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Besa eshte ne DNA te shqiptarit.

Kjo nuk ka te bej me temen po qe mos te haroj:

Besa eshte DNA e shqiptarit.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta e dites
    Nga prenceedi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 01-04-2022, 08:56
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta krahinore
    Nga Arlind nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 10:08
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •