Besoj se te gjithe e dini:
Si ulen 4 greke ne nje karrige ?????????
Besoj se te gjithe e dini:
Si ulen 4 greke ne nje karrige ?????????
Ashtu siē ulen kur i japin biēikletės...lol (biēikletės i heqin shalėn dhe ulen mbi... tubin qė mbante shalėn.)Postuar mė parė nga Taulant _NYC
![]()
Ne nje urban linje ne Athine nje shqiptar pa njeren memini dhe ju afra iu afrua .I fut duart nga by...a .Ajo bertiti dhe filloje ta shaje e ta qelloje me ambrelle.Sa degjon remuje fatorinua ( me mustaqe tipike) afrohet. Vjen stacioni dhe vajza zbret duke share me fjale banale.Fatrinua i thote ne vesh shqiptarit:
-Po ti me ate merresh.Ajo eshte putane per nate ne rrugen ix (SINGRUNE ATHINE) e gjen .
-O ti q.... rrobt tha shqiptari do vete t'a gjej.Ne darke vete dhe e gjen e merr mbaron pune dhe kur po ktheheshin shiptari po qeshte me te madhe pa ndalim hahahahaha.
-Pse qesh i thote ajo ?
-E di ti kush jam une?
-Kush je?
-Jam ai qe me qellove me ambrelle ne autobuz.
-Hahahahaha.Po ti e di kush jam une ?-thote ajo
-Kush je?
-Une jam fatorinua me mustaqe.......hahaha.
denojne me burgim te perjetshem nje italian, nje gjerman edhe nje pontio
- keni te drejte te merni me vete nje objekt te dashur ose qe ju argeton shume ne menyre qe te kaloni kohen ne biruce- u thone...
- italiani merr nje liber me barsaleta, se sa here i lexoj qesh- thote, pra do me fal caste gezimi ky liber
-gjermani merr nje shah , sepse eshte loje qe do me mbaj trurin e llogjiken gjalle- thote- perderisa jam ne gjendje te luaj vetem do kaloj shume ore pa u ndier
I erdhi radha pontios
-une po marr kete -thote-, e nxjerr nga xhepi nje pako tambone....
-pse ???????? e pyesin te gjithe????
-shiko ca lexon ketu (duke treguar udhezimete e perdorimit) : jane te pershtatshme per not, ski ne uje , alpinizen, hipizem....
Kjo qe do t'ju tregoj eshte nje histori e vertete te cilen ma tregoi nje miku im ne Shqiperi. Megjithese nuk eshte per tu mburrur per raste te tilla, tregon edhe njehere zgjuarsine qe kane shqiptaret edhe pse shpesh e perdorin per gjera te mbrapshta. Lexim te kendshem.
Nje shqiptar po kalonte kufirin ne Kakavije nga Greqia ne Shqiperi me motorr dhe ne sedilen e motorrit kishte ngarkuar nje thes me rere. I habitur polici i grek i doganes e pyet:
- Po pse ke ngarkuar rere ne motor, nuk ka rere ne Shqiperi?
- Ka,- i pergjigjet shqiptari, po me pelqen kjo rera juaj.
- Mire,- i thote polici,- ik.
Iken ky dhe pas pak kohe kthehet prape me thes me rere te ngarkuar ne motor.
- Prape ti?- i thote polici grek.
- Epo te thashe,- i thote shqiptari,- me pelqen kjo rera juaj.
Duke dyshuar per dicka te keqe ai ia kontrrollon thesin mbare e prape. E fut ne aparature per ta pare me mire po prape asgje. Kjo gje perseritet disa here dhe kete ceshtje e merr vesh shefi i madh i doganes greke i cili vendosi te merret vete me kete ceshtje. Zbret poshte dhe pasi i ben thesit me rere nje kontrroll te hollesishem e pyet shqiptarin:
- Do me tregosh se si eshte ceshtja e thesit me rere?
Mire,- i thote shqiptari,- heres tjeter.
Vjen shqiptari perseri i ngarkuar me thesin me rere ne motor. Sapo e shohin policat i leshohen dhe i bejne kontrroll te imet thesit me rere. Pasi nuk gjejne gje shefi e pyet shqiptarin se si qendron puna me thesin me rere.
Ai i pergjigjet: - Po kaq budallenj jeni ju policat? Kaq here qe kam kaluar vetem tek thesi me rere e kishit mendjen? Nuk ju shkoi ndonjehere mendja nese kisha ose jo letra per motorrin?
Shefi ngeli i habitur nga zgjuarsia e tij dhe i tha: Qe sot e tutje te kalosh sa here te duash.
Ky shqiptari vidhte motorra ne Greqi dhe sa here qe i kalonte ne Shqiperi ngarkonte nje thes me rere dhe policave nuk iu shkonte mendja per motorrin por e kishin mendjen tek thesi dhe ai i kalonte motorrat pa problem te cilet me pas i shiste ne Shqiperi.
ns
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 19-08-2006 mė 15:19
Shkojne dy greker ne nje bordello.Te hyrja i ndal portieri dhe u tregon qe cmimi per nje femer eshte 20 euro.Ketyre u duket shtrenjte dhe i thone portierit se a ben per 10 euro.Portieri u thote se ketu ka vetem femra te bukura dhe nuk ben nen ate cmim, ndersa per 10 euro me mire shkoni beni ate pune me njeri tjetrin.
Shkojne grekerit dhe pas nje ore kthehen e i thone portierit:
Ja, perfunduam punen dhe ti sollem 10 euro.
Postuar mė parė nga Peniel
Per mendimin tim nuk ka ndodhur ne Greqi por ne Shqiperi ne vitet e socializmit dhe eshte shum e vjeter, kjo por tani e paskan pershtatur ne Greqi ... ja si e di une .
Ne nje ndermarje nje punetor dilte cdo dite me nje karroce te ngarkuar me bar e ndalon roja ke dera dhe i thote ca ke mrena ke karoca bar i pergjigjet prit ta shof shife i thot dhe pasi nuk gjen gje e le te kaloje, kjo gje u perserit disa here derisa roja u nxef dhe i tha qe vjedh dicka e di por po sma the nuk te le me kalosh me karroce ne rregull i thote une barin e kam per maskim qe te marr karocen.....
Tani .. cdo njeri mund ta rrotulloje si te doje ta beje me grek turk italian etj...
larguar forever
Ka ndodhur njė gjė e tillė realisht nė Uzinėn "Partizani", nė Laprakė.Postuar mė parė nga dardajan
Njėri dilte pėrditė me njė kuti boje nga ato "zmalto"... roja e pyet se ku e ēon atė kuti me bojė dhe ky qė e kishte kutinė i thotė se nuk ka bojė nė tė por diēka tjetėr... roja kurioz dhe i lumtur qė kapi me "presh nė dorė" puntorin, hap kutinė dhe shikon ēfarė kishte nė tė...aty kishte MT me U nė mes lol... dhe qė nga ajo ditė sa herė e pa me tė tilla kuti nuk e ndali mė kurrė... dhe kjo nuk ėshtė barcaletė, por reale.
Ndėrsa pėr punėn e atij qė sillte motora nga Greqia, e besoj, sepse nė 1998 u kap njė grup shqiptar qė vidhte makina luksi nė Selanik dhe i fuste nė Shqipėri me tė njėtin dokument... mesa mbaj mend ishin disa dhjetra BMW dhe Mercedes qė kaluan nė Shqipėri me dokumenta dhe targa tė njėjta, por e vetmja gjė qė kishin kėto makina, ishte ngjyra... pra ēdo BMW dhe MERCEDES qė kalonin DUHET tė kishin tė njėjtėn ngjyrė me dokumentin origjinal qė ata dispononin. Kėta kishin kaluar nė Greqi me njė BMW ta zemė tė bardhė dhe njė Mercedes jeshil... kėto makina i lanė nė Greqi dhe dilnin me tė njėjtin model dhe tė njėjtėn ngjyrė me kėto ēdo herė (me makinat e vjedhura) dhe ktheheshin nė Greqi me autobuzat e linjės. Grekėt sa herė kam hyrė nė Greqi me makinėn time, mė kanė kontrolluar dokumentat, por asnjėherė kur kam dalė (kur hyja nė Shqipėri)... vetėm sa kam vulosur pasaportėn pėr dalje... kaq. (flas pėr Kapshticėn dhe rreth vitit 1997-98)
Pse ju duket e pamundur qe shqiptari ta perdorte kete metode edhe tek greket?
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
1 0 g e r m a
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Krijoni Kontakt