sme kishte shku ne menje lool dita ime ishte e perkryer sot kshuqe mbase djalli mka xhan :P
sme kishte shku ne menje lool dita ime ishte e perkryer sot kshuqe mbase djalli mka xhan :P
God is coming and SHE is mad
kuuuuuujdes cthua vajze se mos ben ndonje propagande anti-fetare..
ca bone?
po mbase dhe te ka se ka pare foton tende dhe qe je milaniste prandaj .....Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Mos U Trembet Gje Nga Kjo Teme ?
sa po shkrihesh ore KING gagagagaga ,po ne e dim se keta amerikanet jan majmuna ...po dhe ne dreqi vet jemi kurr djalli dot sna tremb loool ....se ne e ham me dhemb gagagagaga shaka
PYET 7/8 -TE DHE BEJ SI DI VETE
hey dhe ti i madh je po dihet amerikanet te trashe jane
Hej jezusi u be njehere marangoz, pastaj u be profet...edhe djallin qe ka lindur dje do e bejme njehere lopcar, pastaj ku idihet, mbase e merr ai ne dore dhe e rregullon boten.....se jezusi dhe keta te tjeret e kane bere lesh arapi....
Po cka ndodhur kur ka qene viti 06 pas lindjes se Krishtit,ose 66 ose 666,po 1006,1066,1666.Asgje, e as tani nuk ndodhi.
ashtuuuuuuuu bukur....kam menduar disa here per 666 PARA ERES SONE ose 666 TE ERES SONE!!!! "opingat e sherros" sa erdhi djalli... aq here edhe zoti... ne kerkim te gjarprit eshte arratis nga burgu koridhalo-se me gjith mollen geeehehehe
ca bone?
Postuar mė parė nga Scorpions_King
dola nga shtepia, hapa deren e perjashtme, kur cte shikoj??
nje mace e zeze po hante nje mi po te zi, dhe nderkohe vjen nje plak me rroba te zeza dhe e mer macen e zeze, i heq miun e zi nga goja dhe i thote:
- Doktori ti ka ndaluar minjte moj mistrece, pse rrezikon ne kete menyre?
Macja e zeze nuk tha gje, po uli koken, me pas uli bishtin dhe iku...
Sa e cuditshme - mendova. Macja ngeli pa mi, por ama nuk i ktheu nje gjysem llafi ketij plakut ...
P.S. Sa supersticioze qe qenkeni mer yahoo. Mbase maces thjesht i erdhi zorr te bente llafe ne sy te komshinjve![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 08-06-2006 mė 21:56
Krijoni Kontakt