e vetmja gje qe ndodhi ishte nje shi i furishem nga mbasditja e asgje tjeter.... po shiu kishte dite qe binte kshuqe......
e vetmja gje qe ndodhi ishte nje shi i furishem nga mbasditja e asgje tjeter.... po shiu kishte dite qe binte kshuqe......
pa e lexuar ketu dhe une vet bera nje lidhje te tille.cudi po pikerisht sot lindi nje mikesha ime.Thua te kete ndonje lidhje?!!!!Mos o Zot.
TI roje e me jete,meqe ra fjala.Ju flm dhe juve per urimet.
faleminderit per pergjigjet por ka shume njerez qe i besojne kesaj gjeje , dhe ne disa qytete te botes satanistet do ta festojne dhe jo se do te ndodhe ndonje gje e pazakonte po eshte nje dite te cilen e festojne keta te (djallit) une personalisht e thashe dhe me pare qe nuk e besoj dhe sa per grate shtatezena i pashe tek lajmet qe kishin dhene internista nga gjithe bota dhe nuk donin ta lindnin femijen e tyre ne kete date
e fresket dhe jo shume e lodhshme
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
06.06.2006
E Mrekullueshme
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
ne disa shkolla ne detroid eshte folur se ne oren 6 .data 6. muaji 6 .viti 2006 gruaja qe do lind femijen ne kete koh do te jet femija i djallit .... dhe do te ket shenjen e djallit .....vet nuk e besoj ,eshte evecant si data por jo te vecanta per te ndodhur ndonje ngjarje e pabesushme ....ja dhe ora 6.30min...kurrgje ska ndodh ....pastaj ne jemi shqiptar strembemi kollaj lol
MBRAPA KOKEN MOS E KTHE E ARDHMJA TE SIELL NJE DIT TE RE
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOTI_NE_SY : 06-06-2006 mė 18:45
O Lol Po Mire Do Ishte Do Behej Me Fame Detroit (hahaha)
Ja ka ca ore qe ka hyre data 07/06/06 ketu ne Europe edhe snodhi gjo!
Nje dite me pare po! :@
Me erdhen 2 gjoba njera pas tjetres, ajo po qe ishte dite e mallkuar!![]()
Postuar mė parė nga kleadoni
me sa morra vesh , te gjitha grate qe e kishin me lind sot, i kishin mshu fort mbreme nga frika se mos bebet e tyre lindnin ne 6/6/6 dhe ia kishin dale mbane.
Keshtu qe te pjek te pa pjek, kalamajt u pollen dje.
edhe nje dite te zhgenjyer... ncncncnccc
se mos vinin te dyja palet dhe e zgjidhnim nje here e mire kete mesele
ca bone?
Krijoni Kontakt