jo jo, vajta ta mar ne tel Frojdin e ta pyes, ca kuptim ka kjo per Pink dhe pse Pink ka vene ne avatar ashu gjerash ngjyre pink.![]()
jo jo, vajta ta mar ne tel Frojdin e ta pyes, ca kuptim ka kjo per Pink dhe pse Pink ka vene ne avatar ashu gjerash ngjyre pink.![]()
Kuptohet, cdo shaka e Diikes bazohet ne argumente empirike, no libidinous roots whatsoever.
Ne teme: Per mengjes bera smoothie me almond milk, plain yogurt, banane,disa katrore cokollate, dhe pak kanelle.
une sot i kam fut i tas groshe dhe u ngopa nuk me vete mendja me per dy dite te ha buke![]()
special fried rice (with prawns). veze te rrahura, ca zarzavate e fruta qe paten ngelur ne fund te frigoriferit... mire doli kshtu ne pergjithesi... vetem se veza duhej skuqur ne tigan me vete e coptuar para se t'u shtohej te tjerave... kjo qe pjese e planit per te sjellur orizin perseri ne diete, buka e patatja po me merzitet, ndoshta vapa...
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
ca qe ky llaf rebele, ndonje gje per libidon, apo na shave? lolPostuar mė parė nga Rebele
P.S. i think we both might be equally open-minded![]()
Dhe ty te pyesin a je portugez while doing it?Postuar mė parė nga diikush
![]()
Rebele![]()
eh tuqe vec aty e ke mendjen ti lol
jo moj jo, une kisha fjalen ne pergjithesi si persona vec e vec, pa prezence te huaj![]()
jam duke ngrene byrek me kos
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Po ha nje tas me puding, por ngaqe pertoj te shkoj ne kitchen area te marr luge, i jam futur me gjuhe - it takes me back to childhood, LOL.![]()
bo, bo kjo qenka llap-iste e keqe fare...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt