Po syrin pse ma luan? Do me japesh ndonje treat pas darkes?![]()
Ik pėrdhu. :-)
Po syrin pse ma luan? Do me japesh ndonje treat pas darkes?![]()
Ik pėrdhu. :-)
ueee kush ta paska mesuar si te besh gjizen ne chicago?!Postuar mė parė nga Kuqalashja
Postuar mė parė nga i_pakapshem
Nuk thua shyqyr qe po share me ne receten , ti dashke dhe kush ja ka mesuar.
Prape them Kuqke se si gjiza e shqiperise nuku gjendet ne dynja. Me vaj ullliri dhe me ca ereza siper ishte shume e shijshme .. a ndoshta me kishte marre malli ... dhe me la pa fjale fare ... lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nooooo, me vertet?! Get out!!!!Gjize po ju meson te beni, spo ju meson te ndertoni rakete! lol
E mire pra , rri pa gjize .. no supe per ty . Next ...Postuar mė parė nga i_pakapshem
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
po prit se s'kam filluar akoma nga mesimet, lutmuni dhe ca....![]()
Uh Pinko vajta nje dite tek Soup Nazi se e kam ketu te puna....nje bowl te vogel me supe qe e marr 3 dollare te deli, aty ishte $7. Me dhane dhe nje banane on the house pastaj per ta kaperdire supen.'Twas good though, veri delish.
Po Serendipityn qe e kam 3 blloqe nga puna, kaloj...te kujtoj ty...dhe leshoj nje "ahhhhh" te thelle nga dhimbja, lolol![]()
Jo vetem gjiza por cdo lloj ushqimi ka tjeter shije. Une kam ngrene nje djath kackavall gjirokastre, o my god cfare shije.
Pjesa tjeter u fshi pa dashje/me qellim, lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga My_Soul : 13-06-2006 mė 16:30
HAKUNA MATATA
tuqe sapo u pėrdha dhe pashe ndeshjen e Brazilit (viva Brasil!)
tani na i jep receten se treat patjeter do te te nap, se edhe une zemer mire jam, e di ti![]()
Hani, ju hani po c'ti bej drejtorit une qe eshte zemer mire.
kshu qe hani ca t'ju doje e bardha zemer, dhe mos i jepni njeriu
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
Thjeshte gje qe haet![]()
Feel the pump √
Krijoni Kontakt