Close
Faqja 18 prej 33 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 326
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Gjithmon pune gustosh, se ti dhe une kemi menyra te ndryshme veshjesh etj etj duke futur ketu dhe makinat e preferuara. Eleganca per mua qendrojne ne nje te tille ....
    Per mos te folur pastaj per versioni e Rolls Royce me te fundit ... ta rrezon nofllen e poshtme akoma me poshte

Ok... qendrim snobist komplet. Cdo idiot i pasur qe nuk merr vesh nga makinat ble nje rrolls...
    Pse? Sepse e kane shume idiote te tjere te pasur dhe mund tia mbaje xhepi. Pervec faktit qe eshte hand made (Varja po he) edhe materialit te shtrenjte... e argumenton dot pak ku qendron "eleganca" ne ate rinoceront?
    Ose e argumenton dot ku eshte superiore ajo makine ndaj nje Hummeri pershembull?
    Kjo zgjedhje eshte komplet "SNOOOOOOOB"

Kjo zgjedhje eshte komplet "SNOOOOOOOB"
    E para ule zerin se shyqyr zotit jam mire nga veshet dhe degjoj, e as syte nuk me kane lene.
    Un nuk zbraz mendjen time te mbush te tenden per zgjedhjet qe secili nga ne eshte pergjegjes per veten e tij. Ty te pelqen dicka mua jo "so what ...BIG DEAL".
    Superiore nje RR ndaj nje Hummer ...
    E fillojme me Phantom Black përbën një variant të Phantom, i cili do të ekzistojë vetëm në 25 kopje. Është një model që kap kufijtë e mundësive në dizajn, mekanizëm dhe montim të kësaj kompanie. Rrotat 21 poleshe, per mos te folur per lekuren qe perdoret ne sedilje, me nje motorr te llojit V12, 6.75 kubikesh dhe me 453 kuaj fuqi.
    Vazhdojme me Hummer ... H2T, mqs nuk u prit mire ne tregun e shitjes kane vendosur qe te sjellin versionin H3T. Ndryshimi pikerisht ne madhesine dhe peshen e makines, gje qe do ia dine per nder me shume NIKE. Motorri arrin nje fuqi prej 350 kuaj fuqi, me rrota pneumatike 19 inch qe edhe kete do ia dine per nder NIKE.

Pastaj Hummer apo BMW si thua ti kur do te hash nje cape buke me nje goce he??? patjeter qe BMW se do te dukesh si pjese e Europes perendimore, dhe jo si nje "N" (e kemi te ndaluar te themi te tille fjale ne ketej).

Shkurt e shqip qe ta marresh vesh ti nje Hummer fare mire mund te shkosh te gjesh nje "car dealer" (shites makinash ne shqip) dhe e blen ... ndersa nje Rolls Royce duhet te besh porosine LOL.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    mua me pelqen GAZ57 foristrd ushtrie.makin qe per 100 vjet nuk vdes

Bmw m3, kjo është e preferuara ime!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Shkurt e shqip qe ta marresh vesh ti nje Hummer fare mire mund te shkosh te gjesh nje "car dealer" (shites makinash ne shqip) dhe e blen ... ndersa nje Rolls Royce duhet te besh porosine LOL.
    Gabim... Rolls erdhen ne shqiperi dhe u ekspozuan ne nje sallon te BMW me duket. Cmimi ishte diku te 350.000 eur ose 500.000 usd.
    Fakti : Nuk u shit as edhe nje!

Audi-R8 nje nder veturat me te mira te kohes se fundit. I vetmi automjet qe me motivon per momentin
    [IMG][/IMG]

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Angjelin

Ai/Ajo qe me ka fshi postimin ktu e di vete ska nevoja tja them

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Me pelqen ky tip, por mbi te gjitha ai qe ka nje si kjo ha-ha
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    • The rest is silence.

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Kam ndermend te blej nje porsche cayenne pasi ka koh qe me pelqen si makine dhe nuk e ndrroj me asnje foristrad

o cuna edhe vajza mos thoni ate kete por na thoni ca makine deshironi te blini edhe mundeni ta blini dicka qe ju mban xhepi jo futja kot se shumica ketu disa makina i kan par ne tv
    mendim tim e kam thene makina qe pelqej un eshte ajo qe kam mustang Gt 2007
    do tju sjell nje foto tani sec
    Ndryshuar për herë të fundit nga PYETESORI : 29-01-2008 më 20:38

Faqja 18 prej 33 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfarë ngjyre preferoni në rroba ...??
    Nga Piskavica_ në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 16-11-2023, 14:49
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-02-2018, 09:07
  3. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  4. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •