Close
Faqja 29 prej 33 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 326
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    E bukur duket si makine
    Me pelqejn shume kto lloj qe hapen ne kte menyre.

Per vete kam nje SUV qe hapet mbrapa (e mbuluar me ate te zezen si rrobe) por duhet ta hap me dore dhe ta mbyll vete (nuk eshte automatike) 1-2 vitet e para e kisha me qejf e hapja gjithmon ne behar tani me ka merzitur kush rri meret hap mbyll ate.

ps. e ke ti ate volvon apo po mendon ta blesh? ca cmimi ka?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ju rrajt volvo eshte ..lol
    Në Sweeden dëgjova para 6-të muajsh ishte bërë sikur të ishte dyqan rrobash, paguajë për një e merr dy

Walcho, ja kam hyp disa herë njasaj qi thu tie, e rehatshme nmaksimum. Unë qi thu tia, e kom QLK 220 po jo kabrio se skisha aq shum lekë me e ble

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    E bukur duket si makine
    Me pelqejn shume kto lloj qe hapen ne kte menyre.

Per vete kam nje SUV qe hapet mbrapa (e mbuluar me ate te zezen si rrobe) por duhet ta hap me dore dhe ta mbyll vete (nuk eshte automatike) 1-2 vitet e para e kisha me qejf e hapja gjithmon ne behar tani me ka merzitur kush rri meret hap mbyll ate.

Kto cabriot jan nice si per ver dhe per dimer ,po ti cne qe e bleve manuale e se bleve automatike te hapuren ??
    Un e kam volvon po ngjyr tjeter , e re kushton te 50 mij euro plus ne do te shtosh ndonje opsion tjeter qe jan extra ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Fieri, tani kanë rënë shum, në fillim kur dolën ishin 32 (mijë)$, ndërsa tani i gjen dhe 10 - 12, që kur humbi gjyqin e fundit me një këmbëmadh, i cili e kishte këmbën 47 dhe hodhi në gjyq Volvon, i ra vlera si makinë dhe nxorrën prodhim tjetër

P.s Ato kabriot me mbules rrobe nuk dalin kurrë nga moda, kudo ato janë të preferuara për makina verore.

nxenese Maska e rrezja25
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Vendndodhja
    ne kosove
    Postime
    19
    BMW cabrio eshte vetura ime e preferuar

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Në Sweeden dëgjova para 6-të muajsh ishte bërë sikur të ishte dyqan rrobash, paguajë për një e merr dy

Walcho, ja kam hyp disa herë njasaj qi thu tie, e rehatshme nmaksimum. Unë qi thu tia, e kom QLK 220 po jo kabrio se skisha aq shum lekë me e ble

Si me paska shpetu mu ky opsioni 2 per 1 , skam me ja fal vetes por nejse nje me del e me mjafton ha ha ha.
    Ku ne cvend ja ke hyp ?? se ne tir spara ka shum te tilla , kur te behesh me lek ta keshilloj nje te till eshte me te vertet se eshte me pak fjale adorable ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    e re kushton te 50 mij euro plus ne do te shtosh ndonje opsion tjeter qe jan extra ...
    Ueeeeee ja shtojë motra 18 mijë euro plus. Këto në 2007 kur mora unë Benzin ishin më poshtë sesa CLK 220 (2007). Nuk e di se çfarë bëhet me çmimet atje ku je ti, po në Belgium ku vajta unë të marrë makinën ishin falur, që nga ai skandali me atë rrobin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Si me paska shpetu mu ky opsioni 2 per 1 , skam me ja fal vetes por nejse nje me del e me mjafton ha ha ha.
    Ku ne cvend ja ke hyp ?? se ne tir spara ka shum te tilla , kur te behesh me lek ta keshilloj nje te till eshte me te vertet se eshte me pak fjale adorable ...
    Ka ka në Tiranë sa të duash, nuk mund ta krahasojë me Benzin që kam. Kabrio e Benzit ishte 75 unë e mora më poshtë meqë nuk ishte kabrio, është e bukur po të bëhem me lekë nuk lëviz nga Benzi dhe Bmw unë, atë mund ta kem makinë të tretë

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ka ka në Tiranë sa të duash, nuk mund ta krahasojë me Benzin që kam. Kabrio e Benzit ishte 75 unë e mora më poshtë meqë nuk ishte kabrio, është e bukur po të bëhem me lekë nuk lëviz nga Benzi dhe Bmw unë, atë mund ta kem makinë të tretë

Eshte pun gustoje kjo more djale , pastaj kur ka dal ne fillim kaq ka kushtuar un sdo shkoj ne dyqan perdit te pyes sa ka vajtur kjo makine tani ,kete problem se paskam degjuar deri me sot qe po e lexoj ketu , pastaj kjo volvo ne tir me gishtat e nje dore numerohet , mos ja ngri vlerat benz me shum se duhet se 7 ne 10 makina rrugeve te tir jan benza...

Faqja 29 prej 33 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfarë ngjyre preferoni në rroba ...??
    Nga Piskavica_ në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 16-11-2023, 14:49
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-02-2018, 09:07
  3. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  4. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •