eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tani me keto foto qe pashe una nuk fleje per nja 4 dite te mira se me vjen me qajte se nuk e kena baben biznesmen se kjo eshte makine granda fare. te lumte dora o KOKASHTA![]()
eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tani me keto foto qe pashe una nuk fleje per nja 4 dite te mira se me vjen me qajte se nuk e kena baben biznesmen se kjo eshte makine granda fare. te lumte dora o KOKASHTA![]()
Amon o burr, kujt nuk i vjen me qarjt kur shef kete makine ?))
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
RANGER ROVER SPORT : Po kjo si ju duket?
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ranger Rover Sport - Gri!
Kam frike se shumica ketu po flasin percart duke dashu te hiqen si eksperte makinash qe ne 90% te rasteve sigurisht nuk ja kane haberin!
Tema eshte vertet "Cila eshte makina jote e preferuar", por kam idene se hapesi i temes njekohesisht mendonte se pergjegja do i shte ne proprcion me xhepin e cdonjerit.........
Nese jepej pergjigja .......Maybach........atehere diskutimi mbyllej.....
Askush nuk ka (pervec trafikanteve qe nuk besoj se kane kohe te humbasin ne kete forum) aq para sa te blere nje Maybach, Maseratti, Bugatti, apo Koenigsegg.
==========================
Meqe ra llafi....
Sipas statistikave ne nivelin e stabilitetit (reliability) -sa here falesh tek mekaniku...... te dhenat jane keto:
-Teneqe: Sigurisht plehtat amerikane
-Pak me mire -Produktet Europiane (Mercedez, BMW, Audi........)
-Mire -Produktet Koreane
-Shume mire -Suedezet (Saab, Volvo0 dhe Japonezet (Toyota, Honda, Nissan)....
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolívar
This One
Klik here to see it http://www.jaguar.be/be/nl/XK/Highli...troduction.htm
Imja eshte Alfa Romeo 159..... po pata kte ne nje te ardhme sme mbetet qejfi per asgje tjeter
Cmimi 26.000-46.000euro celsat ne dore.Kushton pak a shume sa nje Mercedes mesatar. Jo e parealizueshte apo jo....
Harrova,eshte firmato Giugiaro!
Ndryshuar për herë të fundit nga Diesel Industry : 28-12-2007 më 18:48
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Makina Ime E Preferuar Është Ferrari , BMW![]()
te jen mbi 30 mije € ...te gjitha jan ok
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt